Μετάβαση στο περιεχόμενο

AlexGraphicD

Members
  • Περιεχόμενο

    40
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από AlexGraphicD

  1. Αυτο που εγραψα δεν ειναι οτι ηθελα να δω τη στολη του Ραιμι ξανα. Ηθελα να δω κατι καλυτερο γενικα απο ολες τις αποψεις και πιο κοντα στο κομικ. Το οτι μπορει σε καποια σημεια ο Γκομπλιν του Γουεμπ να ειναι καλυτερος απο του Ραιμι αυτο δε μου λεει τιποτα. Για μενα ειναι ενα εκτρωμα απο ολες τις αποψεις. Γιαυτο και δεν τους σκαω λεφτα.
  2. Συμφωνω με τα εντονα. Οσο για αυτο το "ταλαντουχο συγγραφικο διδυμο", ξερουν πολυ καλα να καταστρεφουν κλασσικα franchise οπως Transformers, Star Trek και Spider-man. Αλλα το χολιγουντ το χαβα του. Ακομα τους δινει δουλεια, εχουν παρει εργολαβια ολες τις ταινιες ελεος δηλ. λες και δεν υπαρχουν αλλοι πιο ταλαντουχοι σεναριογραφοι. Μπορει η φατσα του να μοιαζει με ξωτικο αλλα δεν ειναι καν πρασινη. Μαλλον ειμαι ο μονος εδω που δεν θα σκασει λεφτα για την ταινια. Μπορω να ανεχτω πολλα, αλλα να καταντησουν ετσι τον Goblin? Απο που να αρχισω. Τη φατσα που δεν ειναι πρασινη? Το γεγονος οτι ο Χαρι παιρνει πρωτος το χρησμα? Τη στολη που μοιαζει εξωσκελετος κοποια του Iron Man με αλλα χρωματα.......Απλα απαραδεκτοι. Τοσα χρονια περιμεναμε να δουμε ενα Γκομπλιν πιο κοντα στα κομιξ και καλυτερο απο του Ραιμι, μονο και μονο για να μας δωσουν κατι χειροτερο. Οποιοι θελουν να τη δουν ας πανε. Αλλα ειναι καιρος καποια στιγμη να δειξουμε στο χολιγουντ πως δεν μπορει να κανει οτι θελει με τους ηρωες μας. Εκανα στο photoshop 2 παραλλαγες της παραπανω φωτο για να φερνει λιγο πιο πολυ στο κομικ. Ποιος θα ηθελε να δει κατι σαν αυτα? To πρωτο κονσεπτ ειναι εμπνευσμενο απο στρατιωτικη βαφη καμουφλαζ κατι παρομοιο με το μεικ απ του Τζοκερ στο Σκοτεινο Ιπποτη. Το δευτερο εχει κουκουλα και προστατευτικα γυαλια.
  3. Θα ηθελα να μαθω αν γινεται να επεξεργαστω τον τιτλο ενος θεματος που εχω φτιαξει. Ευχαριστω
  4. Βαρετο ακουγεται αυτο...
  5. Δεν λεει κ τιποτα...More like teaser of a teaser...
  6. Πρεπει να μας κανουν πλακα ετσι? Οτι βλεπω μεχρι τωρα σχετικα με τον Γκομπλιν πιο πολυ μου κανει για παρωδια, παρα για σοβαρη απεικονιση του καλυτερου εχθρου του Σπαιντερμαν. Α και ολιγον σεβασμος στις στολες απο τα κομιξ δεν βλαπτει. Check Out a High Quality Version of The Amazing Spider-Man 2's Triptych Poster http://www.superherohype.com/news/articles/180591-check-out-a-high-quality-version-of-the-amazing-spider-man-2s-triptych-poster
  7. Κοντινή φωτογραφία του Green Goblin απο το ποστερ. http://www.superherohype.com/news/articles/180575-closer-look-at-the-green-goblin-from-the-amazing-spider-man-2-poster 768x1024 Προσωπικα, Ι am not impressed at all....
  8. Ειμαι κ εγω λιγο απογητευμενος με το ΑΣΜ 1. Δεν μου αρεσε το οριτζιν του ηρωα, το αλλαξανε πολυ χωρις λογο κατα τη γνωμη μου κ το εκαναν πολυ περιπλοκο κ υπερβολικο με τις χιλιαδες αραχνες εκει στο εργαστηριο. Και η σαυρα ηταν χαλια σαν εχθρος.
  9. AlexGraphicD

    Τα σκιτσα μου

    Εμ, οχι δεν ειναι. Απο τα τελευταια μου βασικα ειναι ο Γκριν Γκομπλιν δεξια. Σ'ευχαριστω παντως
  10. Ειναι real η fan made ομως?? Ο υποτιθεμενος Γκομπλιν στο βαθος μοιαζει να φοραει τη στολη του Νιου Γκομπλιν Απο το ΣΜ 3
  11. AlexGraphicD

    Thor: The Dark World (2013)

    Εγραψες μεγαλη αληθεια..Οντως να κοιτανε τοσοι κινεζοι αυτη την αφισα κ να μη βρισκουν τιποτα ασχημο πανω της κ να την εχουν σαν προωθητικο υλικο ταινιας επιπεδου χολιγουντ, ε τοτε κατι δεν παει καλα.
  12. AlexGraphicD

    Iron Man 3 (2013)

    Για μενα ηταν η χειροτερη απο τις 3. Αυτο το συνεχεια να καταρρεουν οι στολες ή να στουκαρουν καπου κ ο Τονυ να ειναι πιο πολλη ωρα με τα πολιτικα του απλα fail. Για να μη πω για το κατακρεουργημα του Μανδαρινου. Απο την πρωτη ταινια μας εψηναν για αυτον τον πανισχυρο κακο, κ τι κανουν μετα απο τοσα χρονια? Τον μετατρεπουν σε ενα ατελειωτο ανεκδοτο. Ενα κακο αστειο...
  13. AlexGraphicD

    Iron Man 3 (2013)

    Mark Wahlberg για Τονυ σταρκ με σκηνοθεσια Michael Bay. Ο Θεος να φυλαξει.
  14. Για μενα ειναι ΜΕΓΑ λαθος να αλλαξουν την προελευση του Ουλτρον . Ο Πυμ ειναι συνδεμενος με τον Ουλτρον σε πολλα επιπεδα κ οποιοσδηποτε τον αντικαταστησει δεν θα εχει το ιδιο συναισθηματικο βαρος. Αλλα δεν περιμενα κατι αλλο απο τους χαρτογιακαδες του χολιγουντ που δεν δειχνουν κανενα σεβασμο για τα κλασσικα κομιξ που γεννησαν το προιον τους.
  15. Δυστηχως συμφωνω μαζι σου. Το μονο που ηταν ολιγον αξιοπρεπες απο ολα ειναι το πρωτο. Απλα τα αλλα ειναι σκουπιδια απο την αρχη ως το τελος, το 1 εχει πολλες καλες σκηνες κ ειναι πολυ πιο σοβαρο. Μονο κ μονο που στο 4 αντιγραφουν τιτλο απο Εκδικητες 2, καταλαβαινεις ...Ο Bay ειναι απλα θλιβερος.
  16. AlexGraphicD

    Batman Movies

    Ποια καλσον? Υπαρχουν χιλιαδες ειδη υφασματος κ επιφανειων που μπορουν να επιλεξουν για να φαινεται η στολη ανθεκτικη στις σκληρες συνθηκες μαχης. Την τεχνογνωσια την εχουν, τα λεφτα τα εχουν. Λειπει μονο η δημιουργικη σκεψη απο τους παραγωγους κ τους σχεδιαστες πανω στο θεμα. Φαντασου κατι στο μοτιβο της νεας στολης του Σουπερμαν. Ακομα κ η στολη απο την πορν παρωδια ειναι γενιες ανωτερη απο τις μονοτονες μαυρες κ δυσκινητες στολες.
  17. AlexGraphicD

    MOORE ALAN [ (1953) ]

    Ναι για τους εξωγηινους λεω. Απλως σκανε μουρη κ αρχιζει ενα οπτικο αλλαλουμ με αποθεωση εκρηξεων κ κτιριων να καταστρεφονται. Δεν ξερω ολη η ταινια μου φανηκε πολυ προχειρη και το σεναριο παιδικο. Βασικα σαν μεμονωμενες ταινιες μαρεσαν περισσοτερο. Ηταν καπως πιο σοβαρες. Φαντασου το Batman Begins το ειδα ισα με δεκα φορες κ τους Εκδικητες μια κ αυτη με το ζορι, περιμενα να δω κατι ενδιαφερον εως το τελος αλλα τιποτα. Τι να πω μπορει να φταινε κ τα γουστα μου.
  18. AlexGraphicD

    MILLAR MARK [ (1969) ]

    To Red Son, ειναι οντως καλο. Το Ουλτιμειτς, θεωρω οτι ηταν μεγα μπασταρδεμα των κλασσικων ηρωων, με υπερβολικη αλλοιωση στους χαρακτηρες που αντιπορωπευε ο καθενας. Για αυτο που ηταν παντως ηταν καλοφτιαγμενο, αλλα σε καμια περιπτωση δεν το θεωρω ανωτερο απο τους κλασσικους Εκδικητες.
  19. AlexGraphicD

    Batman Movies

    Αυτο θελω κ εγω, αν δεις πιο πανω τα κονσπετ που εχω φτιαξει πλησιαζουν αρκετα αυτα που αναφερεις.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.