Μετάβαση στο περιεχόμενο

monalisa

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    19
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από monalisa

  1. :pesta: προβλεπω να τραβαμε τις κοτσιδες μας :lol: :lmao: :)
  2. σημερα πηρα απο κεντρο τυπου στο κεντρο τις πατρας ολα τα μεγαλα σηριαλ απο το 35 και πανω :yahoo: :yahoo: σιγα μην παω καλα στην εξεταστικη μου :wall: :(
  3. We reckon you'd be played byGemma Arterton in a romantic action movie. You're super awesome.
  4. monalisa

    Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

    Πιθανοτατα!!!!! Πηρα και πληροφοριες για το που μπορω να βρω και αρκετα τευχη αποδετα σε καλη τιμη!!!! :yahoo: Οποτε τωρα που θα κατσω αρκετες μερες στην Αθηνα μπορει να αρχισω νεα συλλογη!!!! :angel:
  5. monalisa

    Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

    Σημερα (πριν απο λιγο) διαβασα τι πρωτο τευχος - το ειχε ο πατερας μου και δεν το ηξερα!!!! :yahoo: Μου αρεσε αρκετα, οντως γενικα ειναι πολυ ανωτερο απο τον ΟΜΠΡΑΞ και τον Καπταιν Μικυ!!! :)
  6. monalisa

    Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

    εχω παρατηρησει απο την κουβεντα στην περιπετεια οτι καπως ετσι εγινε και με τις περιπετειες της α περιοδου!!!! αλλα σοβαρα το εχω απορια γιατι δεν ετυχε να πεσει ποτε καποιο τευχος στα χερια μου, ειναι σαν τα ροντεο ή τα καπταιν Μικυ ,δηλαδη συνεχειες??? ή μηπως οπως ο Ομπραξ???
  7. monalisa

    Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

    τον τελευταιο καιρο εχει γινει ενας χαμος με το συγκεκριμενο περιοδικο, λεει τοσο πολυ???? μηπως ειναι λιγι φουσκα επειδη βρεθηκε στοκ και το σπρωχνουν ολοι για να ξεστοκαρουν???? :magic:
  8. το αγορασα προσφατα απο την Πολιτεια με 1,90€!!!! Μου αρεσε αρκετα!!! επιτυχιμενη αγορα πιστευω!!!!
  9. Νομίζω ότι επιβάλλεται να σας ξαναευχαριστήσω για το καλωσόρισμα και τις συμβουλές σας ,είστε πολύ καλοί όλοι!!!! :coffee:
  10. Χτες διάβασα όλα τα post που αφορούσαν την περιπέτεια και το ομπραξ. Μετά την υπόδειξη του ΦΛΟΚ κατέβασα και εκτύπωσα (το πανεπιστήμιο πληρώνει) όσα τεύχη υπάρχουν από τις αδημοσίευτες ιστορίες που υπάρχουν στα post αυτά!!! Μου γεννήθηκαν όμως μερικές απορίες. Πως γίνεται αφού και τα δυο περιοδικά είναι του ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ να ξεχαστούν 4 ιστορίες του ΜΑΡΚ από το ομπραξ και να μην βγουν στην περιπέτεια. Όταν μάλιστα η δυναμική του ΜΑΡΚ ανάγκασε τον έκδοτη να κόψει τελικά τον ΟΜΠΡΑΞ λίγα χρόνια αργότερα??? Πως δεν τις έκδωσε στις πορτοκαλί ή έστω σε κάποιον άλλο κύκλο όπως έκανε με το 312 που αναφέρεται στην παρουσίαση???? Μήπως έχει κάποιος απαντήσεις για όλα αυτά???
  11. σορρυ για το παραπανω post ψαψνω να βρω πως απανταμε σε καποιον. . .
  12. Σας ευχαριστώ όλους για το ζεστό καλωσόρισμα!!! Είχα ήδη κάποιες δυσάρεστες εμπειρίες στη άλγεβρα και στην μικρή άλγεβρα από αυτά τα «ιερά τέρατα» :moutra2: που αναφέρεις, το καλό βεβαία είναι ότι τουλάχιστον ο ένας ,ο Λεντουδης , μάλλον παίρνει σύνταξη και θα γλυτώσουμε. Έχουν έρθει όμως άλλα νέα φυντάνια καλυτέρα , βλέπε Τζερμια!!! Και υπάρχει και ο αιώνιος Κουρουκλης και η στατιστική :shootme: !!!!!
  13. ξέρεις τώρα για τους Λεντοδοκασιματηδες και ΣΙΑ σου λέω Να φανταστείς ότι εγώ πιστεύω ότι πιο εύκολα κάποιος μαζεύει τον Ά κύκλο της περιπέτεια, :yahoo: παρά ξεφεύγει από αυτούς!!!!
  14. Νομίζω ότι μόνο και μόνο η ιστορική διαδρομή στην χωρά μας με αναγκάζει να στηρίξω σε αυτήν την φάση Ντίσνεϋ
  15. Tελικα βρηκα πολλες και χρησιμες πληροφοριες. το εξελακι που υπαρχει με τους τιτους απο τα τευχη θα με βοηθησει να βγαλω μια ακρη,πολλα σε οσους βοηθησαν να δημιουργηθει!!!!! Επισης δεν γνωριζα οτι υπαρχουν ιστοριες αδημοσιευτες με τον ΜΑΡΚ στην περιπετεια εκτος απο "ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ". Οπως και δεν γνωριζα για την υπαρξει του περιοδικου ΟΜΠΡΑΞ!!! ΠΟΛΛΑ :respect: σε ολους για τις πολυτιμες πληροφοριες!!! :frape:
  16. Καλησπέρα λέγομαι Γιώτα, και είμαι φοιτήτρια στο μαθηματικό Πάτρας. Πάντα διάβαζα κόμικς, άλλα η φλόγα ζωντάνεψε το καλοκαίρι που μας πέρασε όταν και κάποιος συμφοιτητής μου, μου χάρισε κάπου 100 τεύχη περιπέτειας, που διάβαζα παλιά με τον πάτερα μου!!!! Μέσα από το site σας θα προσπαθήσω να βγάλω μια άκρη για το αγαπημένο μου περιοδικό (και όχι μόνο) ,γιατί είμαι λίγο μπερδεμένη με τους διαφόρους κύκλους της.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.