Μετάβαση στο περιεχόμενο

Wulfgar

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Wulfgar

  • Γενέθλια 12/17/1987

Retained

  • Member Title
    Champion of the Frozen Wastes

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Αθήνα
  • Χώρα
    Greece

Wulfgar's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

159

Συνολική φήμη στο GC

  1. Είδα την τελευταία εβδομάδα τις εξής ταινίες : Man of steel The conjouring Τα χρονικά του δρακοφοίνικα: Αδάμαστος Και απο σειρές άρχισα να βλέπω : Merlin Conan the adventurer Legend of the seeker
  2. Red sonja Queen of the frozen wastes Τα χρονικά του δρακοφοίνικα, τεύχη 9 +11 Conan the barbarian :the death
  3. Μου λείπουν 3 τεύχη, έχει κανείς καμία ιδέα που, πως θα μπορέσω να τα βρω? Μιλάω για τα τεύχη 9,11,12...
  4. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη του αρέσει καμία μπύρα, υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει δοκιμάσει πολλές ή δεν έχει βρεί την κατάλληλη. Προσωπικά είμαι μεγάλος fan, των stout (μαύρων) με προτίμηση στην Guinness!
  5. Αγόρασα απο το Bazaar τα εξής 2: Conan Ο κατακτητής Conan Κιμμέρια
  6. Σήμερα πήγα στο bazaar της Anubis.. Και πήρα αρκετά πραγματάκια (πολύ Κοναν, πολύ Κόναν όμως). Και είμαι κατενθουσιασμένος!!!
  7. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που πήγα στον χώρο της λέσχης. Μου άρεσε πάρα πολύ ο χώρος αλλά με τράβηξαν περισσότερο τα κόμικς, που μου ψυθίριζαν και με καλούσαν να τα διαβάσω... Αν και ήθελα να κάτσω και να χαζέψω λίγο όμως, οι υποχρεώσεις δε με άφησαν. Επιφυλάσσομαι όμως ότι θα έρθω κάποια στιγμή να κάτσω, να γνωρίσω και όσους βρίσκονται εκεί και να διαβάσω τα κομικς μου!!
  8. Συλλέγω action figures απο οτιδήποτε (ταινίες, video games, βιβλία) καθώς και μαγνητάκια απο διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του κόσμου.
  9. Wulfgar

    Greetings!!

    Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το καλωσόρισμα! Καλώς σας βρήκα!
  10. Απο τη σελίδα των εκδόσεων Anubis στο facebook. Είδα τη σχετική ανάρτηση για το bazaar που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της λέσχης.
  11. θα ήθελα αν μπορείτε το "Champion of the Frozen Wastes".
  12. Απο ταινίες, πρόσφατα έχω δει το "Dragon age:Dawn of the seeker" ταινία-animation που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά video game. Καθώς και το "Dawn of the dragonslayer". Και οι 2 ταινίες είναι στο είδος του Sword and sorcery. Και είναι μερικές ακόμα αποδείξεις ότι οι εταιρίες παραγωγής δεν ενδιαφέρονται και πολύ για το είδος (παρά τις εισπρακτικές και όχι μόνο επιτυχίες που έχουν τα διαμάντια του είδους). Αν βαριέστε και θέλετε ένα απλό παραμυθάκι χωρίς πολλά εφε, για να περάσει η ώρα σας, τότε σας τα συστήνω.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.