Μετάβαση στο περιεχόμενο

batsonap

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από batsonap

  1. Είμαστε πολύ περήφανοι που καταφέραμε να φτάσουμε στην παρουσίαση του 69ου και τελευταίου τεύχους της αγαπημένης μας σειράς κόμικ. Είμαστε διπλά περήφανοι που είμαστε ίσως η μοναδική ιστοσελίδα που έχει παρουσιάσει τις περιλήψεις όλων των τευχών για μία σειρά κόμικ. Δεν θα σταματήσουμε όμως εδώ. Ήδη ετοιμάζονται οι βιογραφίες των αληθινών χαρακτήρων της σειράς... Μείνετε συντονισμένοι τα καλύτερα έρχονται!!! Σας ευχαριστούμε όλους εσάς για τις 5000 διαφορετικές επισκέψεις στην σελίδα μας!! (Μανώλης, Πάνος, Τάσος, Γιώργος, Γιάννης) www.kataktisidisis.blogspot.gr/ www.facebook.com/groups/kataktisidisis/
  2. Καταρχάς ευχαριστούμε dino!! Όσο αφορά το θέμα των διπλών τευχών είχαμε μικρή ανταπόκριση. Μέσα στις επόμενες μέρες θα τα αναρτήσουμε για όσους ενδιαφέρονται.
  3. Η ομάδα της "Κατάκτησης" εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία για κάθε μέρα του χρόνου. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014. ΥΓ. Δείτε και το δώρο της σελίδας (ειδικά για συλλέκτες) εδώ http://kataktisidisis.blogspot.gr/p/ena.html
  4. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, αλλά ο τίτλος μπήκε μόνος του από το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=pvGW08fTUok Μάλλον αυτός που έφτιαξε το βίντεο δεν γνωρίζει πολλά και το επέλεξε σαν μουσικό χαλί για τις εικόνες.
  5. Πάρα πολύ ωραία!! Θα τα βάλουμε στις χριστουγεννιάτικες ευχές μας!!! Ευχαριστούμε!!!!
  6. Eκκλησιαστικό ύμνο της εποχής το λες.. χριστουγεννιάτικο όχι
  7. Ένα διαφορετικό αφιέρωμα απ' όλα τα άλλα της σελίδας μας. http://kataktisidisis.blogspot.gr/2013/12/blog-post_4.html Υγ. Στην ιστοσελίδα μπήκαν κάποια τραγούδια που ακουγόντουσαν από τις αρχές του 19ου αιώνα. Εάν θέλετε να χαμηλώσετε την ένταση ή να τα σταματήσετε μπορείτε να το κάνετε στην μπάρα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Ευχαριστούμε!
  8. Nα σας υπενθυμίσουμε ότι έχουμε σελίδα στο facebook. Όσοι επιθυμούν δεν έχουν παρά να κάνουν αίτημα εδώ.... https://www.facebook...kataktisidisis/ Ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη σας!! ΥΓ. Συνεχίζονται οι εβδομαδιαίες (Τρίτη & Σάββατο) παρουσιάσεις των τευχών!!
  9. Να σας ενημερώσουμε ότι φτάσαμε τις 1000 διαφορετικές επισκέψεις στην σελίδα μας από την έναρξη της λειτουργίας της. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους!! Συνεχίζονται κανονικά οι παρουσιάσεις των τευχών της σειράς δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Σάββατο).
  10. ΝΕΑ παρουσίαση... Το 12ο τεύχος στην διάθεσή σας!! ΕΔΩ Να σας ενημερώσουμε ότι κάθε Τρίτη και Σαββάτο θα υπάρχουν παρουσιάσεις από τα τεύχη της "Κατάκτησης". Επίσης ετοιμάζουμε ειδική ενότητα όπου όποιος επιθυμεί θα μπορεί να δηλώνει τα τεύχη που έχει διπλά και θέλει να ανταλλάξει.
  11. Εγώ πιστεύω πως αν είναι γίνει επανέκδοση της σειράς θα πρέπει να γίνει ή σε εβδομαδιαία βάση ή ανά 15 μέρες. Κάθε μήνα και ένα τόμο το βρίσκω χρονοβόρο και πιστεύω πως δεν θα την ολοκληρώσουν ποτέ την σειρά. Kαλή ιδέα πάντως να προτείνουμε την επανέκδοση της.
  12. Είναι έτοιμη και η ομάδα μας στο facebook. Όσοι επιθυμούν δεν έχουν παρά να κάνουν αίτημα εδώ.... https://www.facebook.com/groups/kataktisidisis/ Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!!
  13. batsonap

    Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

    Φίλες και φίλοι των κόμικς θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την σελίδα που δημιουργήσαμε για το κόμικ "Η Κατάκτηση της Δύσης". Η σελίδα μας είναι www.kataktisidisis.gr Είμαστε μια παρέα που εκτός όλων των άλλων έχουμε το ίδιο "κόλλημα" με την Κατάκτηση. Γι αυτό πριν μια βδομάδα αποφασίσαμε να φτιάξουμε μία σελίδα για το αγαπημένο μας γουέστερν κόμικ, στην οποία θα μπορεί κανείς να βρει διάφορα στοιχεία (δημιουργούς, ήρωες, χαρακτηριστικά κ.α.) παρουσιάσεις τευχών και διάφορα άρθρα γύρω από εν λόγω κόμικ. Με λίγα λόγια φτιάξαμε μια μίνι εγκυκλοπαίδεια της σειράς. Σχεδόν όλα τα κείμενα είναι του γνωστού μέλους του forum και ενός εκ των διαχειριστών της σελίδας μας, bonadrug, ενώ το στήσιμο της σελίδας έγινε από τον bat sonap (δηλαδή εμένα). Από την προσεχή Δευτέρα θα υπάρξουν νέες παρουσιάσεις για τα τεύχη της σειράς. Nα τονίσουμε ότι δεν έχουμε κανένα οικονομικό όφελος και συμφέρον. To δημιουργήσαμε για την αγάπη μας προς την Κατάκτηση και μόνο!! Οι δημιουργοί της σελίδας (Πάνος, Τάσος, Μανώλης, Γιώργος, Γιάννης) σας εύχονται καλή περιήγηση στον κόσμο του Φαρ-Ουέστ!
  14. batsonap

    Η Κατάκτηση της Δύσης

    Φίλες και φίλοι των κόμικς θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την σελίδα που δημιουργήσαμε για το κόμικ "Η Κατάκτηση της Δύσης". Η σελίδα μας είναι www.kataktisidisis.gr Είμαστε μια παρέα που εκτός όλων των άλλων έχουμε το ίδιο "κόλλημα" με την Κατάκτηση. Γι αυτό πριν μια βδομάδα αποφασίσαμε να φτιάξουμε μία σελίδα για το αγαπημένο μας γουέστερν κόμικ, στην οποία θα μπορεί κανείς να βρει διάφορα στοιχεία (δημιουργούς, ήρωες, χαρακτηριστικά κ.α.) παρουσιάσεις τευχών και διάφορα άρθρα γύρω από εν λόγω κόμικ. Με λίγα λόγια φτιάξαμε μια μίνι εγκυκλοπαίδεια της σειράς. Σχεδόν όλα τα κείμενα είναι του γνωστού μέλους του forum και ενός εκ των διαχειριστών της σελίδας μας, bonadrug, ενώ το στήσιμο της σελίδας έγινε από τον bat sonap (δηλαδή από εμένα). Από την προσεχή Δευτέρα θα υπάρξουν νέες παρουσιάσεις για τα τεύχη της σειράς. Nα τονίσουμε ότι δεν έχουμε κανένα οικονομικό όφελος και συμφέρον. Tην σελίδα την δημιουργήσαμε για την αγάπη μας προς την Κατάκτηση και μόνο!! Οι δημιουργοί της σελίδας (Πάνος, Τάσος, Μανώλης, Γιώργος, Γιάννης) σας εύχονται καλή περιήγηση στον κόσμο του Φαρ-Ουέστ! **Νεότερο** Είναι έτοιμη και η ομάδα μας στο facebook. Όσοι επιθυμούν δεν έχουν παρά να κάνουν αίτημα εδώ.... https://www.facebook.com/groups/kataktisidisis/
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.