Μετάβαση στο περιεχόμενο

komixmania

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος komixmania

  • Γενέθλια 12/01/1989

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

533 προβολές προφίλ

komixmania's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

5

Συνολική φήμη στο GC

  1. Απλά αδύνατο !!! Και dionik όσο για το Σκρουτζ...Δικαιολογημένα!!!Αφού είναι θεός...το παπί!
  2. Oι Άρχοντες των Δρακων και από το τελευταίο Γίγας "Κακοί Στραβοι και Ανάποδοι" η πρώτη ιστορία "Το Μυστήριο του Μαύρου Αστεριού" είναι must read!!! Απλά φοβερά!!!
  3. komixmania

    ΜΙΚΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

    Λές να δίνουν μαζί και το μπλουζάκι?? (λέμε τώρα...!) Θυμάμαι το 1ο τεύχος έκανε 5.90 με το μπλουζάκι και μετά το τρίτο(?νομίζω?) τεύχος είχε κι αυτό μπλουζάκι αλλά ήταν στην κανονική τιμή: 2.20 !!!
  4. komixmania

    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΡΙΑΛ

    Nαι, ναι για το φθόνος και απληστία έλεγα! Το παπιομυστήριο θυμάμαι είχα όλα τα επεισόδια εκτός από το τεύχος με το τελευταίο και το έψαχνα κάποια χρόνια... και τελικά το βρήκα σε ένα περίπτερο 1 μήνα πρίν κυκλοφορήσει σε αυτοτελή εκδοση!
  5. komixmania

    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΡΙΑΛ

    Θυμάμαι κι εγώ όταν το είχαν κόψει και μάλιστα το πρώτο μίκυ μάους που κυκλοφόρησε μετά τη διακοπή ήταν και λίγο...πώς να το περιγράψω?Παλιομοδίτικο?Ήταν σαν ανατύπωση παλιού τέύχους, αλλά αν θυμάμαι καλά ούτε οι ιστορίες άξιζαν ούτε τίποτα.Και θυμάμαι πόσο είχα απογοητευτεί... Πάντως τα 3 της Σίλβια Τζίκε (δηλώνω φαν) είναι φοβερά(ειδικά το παπιομυστήριο τρελό γέλιο!) Τώρα κυκλοφορούν και άλλες εκδόσεις υπό τον τίτλο τα μεγάλα σήριαλ που στην πράξη δεν είναι, είναι απλά συλλογές με ιστορίες με κοινό θέμα, όπως το φετινό "Πυρ Παπί και Θάλασσα" που είναι συμπαθητικό, αλλά δεν ανήκει σε αυτή τη σειρα...
  6. komixmania

    ΜΙΚΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

    Πωωω!Ποτέ δεν είχα δει το εξώφυλλο του τεύχους 0...!!! Ο πρώτος κύκλος ήταν πραγματικά φοβερός! Ο δεύτερος δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τον πρώτο΄, ήταν κάτι το τελείως διαφορετικό για κόμικ disney(αν και ποτέ δεν πολυτρελάθηκα!) Και κακά τα ψέματα, ο "γ"(λέμε τώρα) κύκλος απλώς δεν υπάρχει..Αυτά τα δύο τεύχη ήταν παγερά αδιάφορα... Πάντως...15 ευρώ για το πρώτο τεύχος του β κύκλου? Τι να πεί κανείς....
  7. Ά, και παγωμένη κιόλας...ότι πρέπει για τη ζέστη! Thanks!
  8. Μπα, μην ανησυχείς, δεν πίνω ούτε μπύρα ούτε καφέ...Μην ξοδεύεσαι για μένα!Και με το Τζίμη μάλλον έχουμε κοινά ενδιαφέροντα γιατί ουτε εγώ γουστάρω τα...γκρικλις. Ε, κάπου θα βρω να κάτσω κι εγώ, δε νομίζεις???
  9. komixmania

    Γειά!!!!!!!!!!!

    Επιτέλους βρήκα ένα ελληνικό forum για κόμικς!!!!!!!! Αλλά κατ'αρχάς καλώς σας βρήκα(και εγώ! ) Λοιπόν, λίγα λόγια...Εγώ έχω τρέλα γενικά με τα κόμικς αλλά η μεγάλη λατρεία είναι τα disney κόμικς και κυρίως το Κόμιξ (αγοράζω ΟΛΑ τα disney comics που κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα...!) Δυο ακόμη μεγάλες αγάπες είναι τα Αστερίξ και Λούκυ Λουκ(αλλά μόνο του Morris....Tα καινούρια αρνούμαι να τα διαβάσω!). Τι άλλο? Αυτά...! Thanks για το forum!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.