Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dimitris7

Members
  • Περιεχόμενο

    28
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Dimitris7's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

196

Συνολική φήμη στο GC

  1. Aν βάλουν υλικό από το αρχείο τους θα κάνω ετήσια συνδρομή στο ANT1+ χωρίς δεύτερη σκέψη. Ούτε μουντιάλ, ούτε ξένες σειρές, ούτε ελληνικές, ούτε τίποτα άλλο θα με έβαζαν στον πειρασμό. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν εκμεταλλεύονται τόσο περιεχόμενο, αφού οι μεταγλωττίσεις είναι έτοιμες μέχρι και συγχρονισμό σε bluray/remastered υλικό θα μπορούσαν να κάνουν να τα βάλουν σε καλύτερη ποιότητα. Το θέμα της αποζημίωσης των μεταγλωττιστών ειδικά μετά από τόσες δεκαετίες είναι περίπλοκο όμως και ίσως δυσκολότερο από τα δικαιώματα της ξένης σειράς. Υπάρχει άλλωστε ανοιχτή (νομική) διαμάχη μεταξύ μεταγλωττιστών και καναλιών για τις streaming πλατφόρμες και την αποζημίωση τους.
  2. Dimitris7

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Είναι και σε σας η ράχη του καινούριου τόμου άσπρη; Όλα όσα έχω πάρει ως τώρα ήταν μαύρο χρωμα. EDIT: άκυρο τώρα είδα την συζήτηση στο άλλο topic, όντως άσπρο είναι είτε λόγω λάθους είτε λόγω αλλαγής μόνιμης και για τα επόμενα τεύχη.
  3. Dimitris7

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Και γω δεν το βρήκα, δεν ήρθε σήμερα μου είπαν χωρίς κάτι παραπάνω.
  4. Χώρος υπάρχει ευτυχώς. το μόνο που με προβληματίζει είναι η κατάσταση που θα φτάσει από Αμερική. Ένα στα δύο ήταν χτυπημένο άσχημα σε πιο παλιές αγορές που είχα κάνει. Μιας και δεν έχω τις Ελληνικές εκδόσεις το σκέφτομαι πάντως από το να δώσω 300+ ευρώ που ζητάνε σε αγγελίες.
  5. Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιον αλλά η deluxe edition του The Complete Life and Times of Scrooge McDuck με αρχική τιμή τα 250 $ είναι σε έκπτωση στα 110 $ στο amazon (αμερική). Μαζί με τα μεταφορικά ανεβαίνει αρκετά το κόστος αλλά ίσως αξίζει για κάποιους λόγω της ποιότητας της έκδοσης. Περιέχει και την πρώτη δεκάρα όπως φαίνεται στην φωτο παρακάτω. Το σκέφτομαι να το πάρω, τι λέτε;
  6. Διαβάζεις το hardcover γιατί το paperback είναι πιο ευάλωτο σε φθορές και είναι σχετικά μεγάλο το μέγεθος άρα θα το ανοιγοκλείνεις αρκετές φορές
  7. Το πήρα χτες στα 5,40 € δεν το διάβασα ακόμα αλλά το εξώφυλλο είναι εξαιρετικό. Ξεχώριζε στο ράφι και με τράβηξε αν και δεν είμαι φίλος της DC.
  8. Dimitris7

    PUBLIC

    Σας ευχαριστώ πολύ για τα info τελικά με βλέπω και για 2η παραγγελία απο public (βρήκα και κάποια ακόμα αξιόλογα)
  9. Dimitris7

    PUBLIC

    Ξέρουμε τον τίτλο στα αγγλικά ή έστω γαλλικά; Δεν μπορώ να το βρω σε site εξωτερικού για να δω reviews! Φαίνεται ιδιαίτερο πάντως!
  10. Dimitris7

    PUBLIC

    Αγόρασα fight club 2 και 3 ,τα 2 Conan της Οξύ και μερικά ακόμα σκόρπια για να φτάσω τα δωρεάν μεταφορικά. Λίγες ώρες μετά είχαν κιόλας σταλθεί παρόλο που το fight club 2 ήταν εξαντλημένο λίγα λεπτά μετά το order μου. Παρέλαβα σήμερα, όλα άψογα εκτός από κάτι ανεπαίσθητα σημάδια φθοράς σε καμια δυο γωνίες. Συσκευασία πολύ καλή, παρόμοια με του amazon για βιβλία (με πλευρές που προεξέχουν στο κουτί για προστασία) . Πολύ καλή εμπειρία και δεν το περίμενα γιατί την έχω πατήσει στο παρελθόν με ακριβότερες αγορές. Πιστεύω έχει να κάνει με το κατάστημα που είναι διαθέσιμα και αν πέσεις πάνω σε υπάλληλο που προσπαθεί να ξεφορτωθεί σκάρτα τεύχη. Εμένα έτυχε να ναι όλα διαθέσιμα στο κατάστημα της Χαλκίδας (χωρίς να είμαι από κει) και τα έστειλαν από κει μέσα σε ελάχιστο χρόνο προφανώς διαλέγοντας καλά κομμάτια (ή αυτά είχαν διαθέσιμα).
  11. Θηρίο ο νέος τόμος! 2 Marvel Knights Spider-Man έχει για πρωινό.
  12. θα μπορούσαν να βγάλουν 2 τόμους με 6 τεύχη ο τόμος και να είναι ολοκληρωμένο το έργο. Ακόμα και με 6 τεύχη μικρό/μεσαίο μέγεθος θα χε ο τόμος, πόσο μάλλον τώρα με 4 τεύχη... EDIT : 4 Τεύχη έχει όντως και ο 2ο τόμος.
  13. Tα λυπήθηκα τα 10 ευρώ που έδωσα μιας και είναι κυριολεκτικά το μισό από άλλα τεύχη δεν το είχα όμως οπότε.....πάντως δυσκολεύτηκα να το βρω (επαρχία).
  14. Mικρό το σημερινό τεύχος, από τα πιο μικρά της συλλογής ελπίζω να ναι καλό τουλάχιστον!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.