Μετάβαση στο περιεχόμενο

takisdk

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από takisdk

  1. Καλησπέρα, ο Κόσμος του φανταστικού θα έχει ανοιχτές εγγραφές για λίγες ημέρες. http://fantastiko.space/?p=home&pid=1
  2. Καλησπέρα, ο Κόσμος του φανταστικού θα ανοίξει τις εγγραφές μέχρι αύριο.
  3. Καλημέρα και χρόνια πολλά. οι εγγραφές είναι ανοιχτές.
  4. Αφού ξεπεράστηκαν τα προβλήματα και αποφεύχθηκε ο παροπλισμός του τρακερόπλοιου, οι εγγραφές στον Κόσμο Του Φανταστικού (http://www.fantastiko.info/) άνοιξαν και θα παραμείνουν ανοιχτές έως το τέλος του μήνα.
  5. Είδα προχτές το νέο Star Trek. Δεν πήγα στο κινηματογράφο να το δω. Η εμπειρία από το πρώτο έργο ήταν τραυματική. Το κατέβασα και το ειδα στο σπίτι. Βέβαια δεν γλίτωσα τα απανωτά εγκεφαλικά. Aν δεν ήταν οι στάχτες του στο διάστημα θα έλεγα πως το πτώμα του Roddenberry στριφογυρίζει μέσα στο τάφο. Ευτυχώς έχουμε τις αναμνήσεις μας, τις 10 πρώτες ταινίες και καμιά 700 επεισόδια που αποτελούν το πραγματικό Star Trek. Abraaaaams.......
  6. takisdk

    Καλώς σας βρήκα

    Καλημέρα και από εμένα, με λένε Τάκη προφανώς, είμαι fan της Επιστημονικής Φαντασίας και των comics με σούπερ-ήρωες. Λατρεύω τον Captain Marvel και τον Batman (γι'αυτό και η κατάληξη dk). Επί χρόνια μάζευα αμερικάνικα comics της DC και της Marvel αλλά πλέον λίγο η δουλειά, λίγο η οικογένεια και η ενασχόληση με το sci-fi με έχουν απομακρύνει από τη παλιά μου αγάπη. Ελπίζω με αφορμή την εγγραφή μου σε αυτό το forum να νιώσω και πάλι λίγη από την παλιά μαγεία των comics. Από τα λίγα που είδα μέχρι στιγμής οφείλω να δώσω συγχαρητήρια για το έργο που προσφέρετε στη κοινότητα.
  7. Κώστα, συγχαρητήρια για την εξαιρετική σου δουλειά. Το έργο που μας προσφέρεις, με όποια λάθη ή παραλείψεις μπορεί να έχει, καταμαρτυρά από μόνο του την μεγάλη του αξία καθώς και τη δική σου. Κανείς δεν μπορεί να την μειώσει.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.