Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ziggy Hellcat

Members
  • Περιεχόμενο

    26
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Ziggy Hellcat

  • Γενέθλια 01/22/1979

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

635 προβολές προφίλ

Ziggy Hellcat's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

200

Συνολική φήμη στο GC

  1. Το είχα συμπληρώσει το άλμπουμ, τότες. Ημουν πολύ χαρούμενος! Το έστειλα, μου το έστειλαν πίσω σφραγισμένο, πήραν τις 10.000 δρχ., και...κάτι δέν πήγε καλά με το ποδήλατό μου. Τώρα που είμαι μόνιμα Αθήνα λέω να περάσω απο εκει να τους ρωτήσω αν το παρέλαβαν...
  2. Ziggy Hellcat

    EDITOR'S CHOICE: ΜΙΚΥ ΜΑΟΥS

    Εμένα μου άρεσαν πολύ οι δύο πρώτες ιστορίες- τις απόλαυσα περισσότερο απ' ότι περίμενα. Αντιπαθώ όμως τις Ντίσνευ- παρωδίες, έτσι ο Δράκουλας δέν μου άρεσε... Εντυπωσιακό σχέδιο βέβαια.
  3. Oops, sorry, μου ξέφυγε η παιχνιδοενότητα...ευχαριστώ!
  4. Ziggy Hellcat

    Lazy Dogs game!

    Καλησπέρα παρέα! Αυτό είναι το site του παιχνιδιού για το οποίο σχεδίασα το χαρακτήρα (...και έκανα και τη φωνή του! ) Διαθέσιμο δωρεάν, φυσικά, για android και iphone. Αν σας άρεσε, ρίχτε και κάνα rating! http://lazydogs-game.com/
  5. Ηταν μαθητής, ένας απο τους πρώτους, απο όταν άνοιξε η σχολή. Εξαιρετικά ταλαντούχος, είχε τα φόντα για μεγάλη καριέρα. Εκανε αρκετά σπουδαία πράγματα (δικό του ήταν το animation για το βίντεο-κλίπ της Βίσση "χωρίς το μωρό μου"..) Ηταν όμως και "καταραμένος"...προβλήματα ψυχιατρικής φυσεως τον έθεσαν εκτός επαγγέλματος. Εντύπωση έκανε η εμμονή του με τα αντιφασιστικά θέματα, και να, σήμερα είναι τοοσο επίκαιρα!
  6. Νομίζω πως έιναι κυρίως τεχνικός ο λόγος και έχει σχέση άμεση με το "γιατι οι Σουπερήρωες φοράνε κολάν"... -Γιατι οι σχεδιαστές τους είχαν μελετήσει τόσο καλά ανατομία, που τους ήταν πιό εύκολο (και φυσικό) να σχεδιάζουν μύες αντί για πτυχές. Και μετά απο τόσο καλή απεικόνιση των μυών πώς αποφεύγεις τα "επίμαχα"; Με ένα σωβρακάκι!
  7. 10.000 τιράζ? Υπερβολικά μεγάλο το νούμερο για Ελληνικό κόμικ, νομίζω...και πολύ κοντά στα στάνταρ του Τερζόπουλου. Κοντά στα 5.000 μου φαίνεται πιό ρεαλίστικό. Με στόχο-ας είμαστε ρεαλιστές- τις 1.500 πωλήσεις. (Για αρχη!)
  8. Οπότε... με αυτά και μ'αυτά είναι ασφαλές να πούμε οτι οι μέρες του "graphic novel" και του βιβλιοπωλείου εχουν τελειώσει για τα κόμικς?. Ή μάλλον καλύτερα πως λειτουργούν μόνο ώς by- product ενος φτηνότερου, μαζικού μέσου. Του περιπτέρου, δηλαδη, που λειτουργεί ακόμα και τώρα..(το είδαμε και στη περίπτωση του Μίλτου Περσίδη.)
  9. Συνέντευξη - ποταμός του Moribus! http://www.comicdom.gr/2013/10/29/ellinika-komiks-34-vasilis-xeilas-kai-miltos-persidis/
  10. Θα αργήσει να έρθει στα περίπτερα της επαρχίας...Μπορεί κανείς όμως να το παραγγείλει απο κάποιο βιβλιοπωλείο της Αθήνας- Comicon shop\ 213 0080255, Βιβλιοστατης\ 2130263337, http://www.solaris.gr/catalog/index.php, http://www.protoporia.gr/to-pepromeno-toy-miltoy-persidi-p-388157.html, και Παπασωτηριου. ...και φυσικά κι απο τον ίδιο τον εκδότη!- 2103232533, 2103239743
  11. Ziggy Hellcat

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

    "Σεσημασμένος" κομιξάς ο Περρής, ακόμη και σήμερα, που έχει μπλέξει με "κακές παρέες"... Ταλαντούχος. Πολλοί θα τον θυμούνται ώς συνεργάτη της Βαβέλ.
  12. Ευχαριστούμε πολύ, φίλε Indian! Χάρηκα που σου άρεσε...η συνέχεια -εγγύηση- θα είναι ακόμη καλύτερη..(και η βελτίωση, αναπόφευκτη!)
  13. Thanx για το link! Χάρηκα για τον Ανανιάδη...πραγματικά αξίζει να ψάξει κανείς τα ταινιάκια του. Κάποια απο αυτά είναι αριστουργηματικά.
  14. Ε, όχι και σουπερήρωες, αλοίμονο! Περισσότερο είχα στο μυαλό μου κάτι σάν τη τελευταία ταινία του ΤΙΝΤΙΝ, αυτή του Σπίλμπεργκ. Φαντάζεστε μια ταινία παραδοσιακού animation με τους παλιούς-καλούς χαρακτήρες, αλλα που να είναι τόσο καλογραμμένη και τόσο καλοσκηνοθετημένη (στα πρότυπα της πιξάρ πχ.) που κανείς δε θα μπορεί να της αντισταθεί? tightwad, λέγοντας reboot, δεν είναι απαραίτητο να αλλάξει κάτι. "Επανασύσταση" θα ήταν ισως ποιο σωστός όρος, με την έννοια οτι πάω να ξαναβρώ -έστω και με ένα παρεμφερές μέσο όπως το σινεμά- το κοινό μου. Αυτό δε κάνανε και όλες οι superhero ταινίες?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.