Μετάβαση στο περιεχόμενο

deadneighbours

Members
  • Περιεχόμενο

    1286
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από deadneighbours

  1. Κατσε δεν ρωτησες την κρισιμη ερωτηση...πηρες κατι?
  2. Εκανα και εγω την βολτα μου, πηρα καποια πραγματακια, την Μεταμορφωση του Καφκα και κατι αλλα κομιξακια, ειχε λιγο ζεστη μεσα στον χωρο αλλα ολα καλα και φυγαμε για το επομενο!!!
  3. Σε αυτο το θεμα βασικα πρεπει να ειμαστε υποψιασμενοι γιατι πως να το κανουμε η ΤΝ εχει μπει για τα καλα στην ζωη μας. Τωρα για τα νομικα πλαισια και για το χαρακτηριστικο στυλ καθε καλλιτεχνη και οτι πρεπει να ειμαστε καχυποπτοι με τα ιδια μας τα σχεδια, αυτο πιστευω οτι ειναι μια αυταπατη, αν ειναι ετσι πρεπει να ειμαστε καχυποπτοι και με την φωτοτυπια που βγαζουμε. Μην γελιομαστε οταν ξεκιναει κατι και μπαινει στην μεση η νομοθεσια τοτε θα γινει μονιμο. Ισως ολο αυτο με την ΤΝ ειναι μια σταχτη στα ματια, εγω ετσι το βλεπω.
  4. Χρονια Πολλα παντα με υγεια, τυχη και κεφι!!!
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΙΚΣ...ΒΑΣΙΚΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!
  6. Δες και την ταινια με τον Βινσεντ Πραις του 1964!!!
  7. Απο τα λιγα καρε που βλεπω μου αρεσει αυτος ο Σουπερμαν οπως τον εχει παρουσιασει, βγαζει εναν προβληματισμο και το δειχνει καλα αυτο!και το σχεδιο ειναι πολυ καλο και βγαζει μια ωραια ροη, βεβαια παταω πανω σε αυτον τον προβληματισμο του και λεω οτι θα τον ηθελα ακομα ποιο ρεαλιστη...ισως πια αυτος ο κοσμος δεν χωραει καποιον σαν τον Σουπερμαν!!
  8. deadneighbours

    ΤΟ ΙΝΚΑΛ

    Καλημερα παιδια, πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω κατι τετοιες τιμες, βασικα 25 ευρω ειναι 25 ευρω δεν τα λες και τρελο ποσο, αλλα με εικοσιπεντε ευρω μπορεις να παρεις αλλα διαμαντακια που κανουν ποιο φθηνα, Λουκυ Λουκ, Αστεριξ και δεν συμμαζευεται και να σου πω και το αλλο, ψαξε βρες το Ινκαλ στην Βαβελ, νομιζω οτι εχει εκδοθει και εκει σε συνεχειες, μην τρελαθουμε τωρα!!αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα για ενα κομικς ποσα πρεπει να δωσεις για τα αλλα που πρεπει να το ακολουθουν σε ενα φεστιβαλ!!βεβαια ειναι και καποιοι που τρελαινονται για το Ινκαλ, δεκτο, αλλα για μενα τα κομικς πρεπει να ειναι ενα προσιτο χομπι, οχι κατι ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ!!!αυτες οι λιγες σκεψεις!!!
  9. Το εχω διαβασει και μπορω να πω οτι σαν πακετο ειναι πολυ ολοκληρωμενο, εξωφυλλο, πλοκη, σχεδιο!!!θα ηταν ωραιο τα παιδια να ξαναπαρουσιασουν καποια παρομια ιστορια!!!
  10. deadneighbours

    Spooky Season

    Ωραια ειναι και βαζεις και σωστες σκιασεις,για φτιαξε κανενα Φρανκυ, κανενα Δρακουλα και φτιαξε και κανενα ασπρομαυρο!!!
  11. Χρονια πολλα σε ολα τα παιδια που γιορταζουν, χρονια πολλα PAOLA, να ζησεις!!!
  12. Καλησπερα σε ολους. Εφτιαξα ενα σχεδιακι με τον ανθρωπο αραχνη αλλα καπως εναλλακτικο γιατι πιστευω οτι ο ανθρωπος αραχνη εμφανιστηκε σε μια εποχη οπου η γενικη αισθητικη ηταν καπως αντιθετη με την στολη του, εννοω ο απλος κοσμος ντυνοταν καπως αλλιως, ετσι τον προσαρμοσα σε μια ποιο ανθρωπινη εικονα γιατι πιστευω οτι πρεπει πια να γινει ενας ηρωας του πεζοδρομιου χωρις μυστικες δυναμεις αλλα και με περισσοτερες αντιθεσεις και ελλατωματα. Αυτα, ελπιζω να σας αρεσει!!!
  13. Μπραβο στα παιδια που διοργανωνουν τετοιες συζητησεις, το θεμα ειναι ανεξαντλητο και πιστευω οτι θα βγουν ενα δυο καλα συμπερασματα!!!
  14. deadneighbours

    ΣΕΞ & ΚΟΜΙΚΣ

    ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!!!!σκανδαλο το σεξ με τα κομικς!!!ΑΑΑΧΧΧΧ!!!
  15. Για πες...το JUDGE DREDD το δινεις? μπα τρελος εισαι να το δινεις?
  16. Κοιτα να δεις, ειναι και οι δυο τεραστιοι και αυτο που λες για τον Γκοσινυ το βρισκω σωστο, ενας σεναριογραφος παντα βγαζει τον καλυτερο η τον χειροτερο εαυτο του σχεδιαστη. Αλλα ο σχεδιαστης ειναι αυτος που θα βαλει την τελευταια πινελια στην ιστορια, αν δεις το σχεδιο του Morris σε διαφορα καρε, ο Λουκι οπως τρεχει η οπως στριβει το τσιγαρο του οπως και οι αλλοι χαρακτηρες σε διαφορες σκηνες, δεν θα το πω οτι ειναι στατικοι γιατι δεν μου αρεσει η λεξη , ειναι ταιριαστοι και δεμενοι με την σκηνη, δηλαδη ο Morris σχεδιαζει ρεαλιστικους χαρακτηρες με ποιο απλες γραμμες και να πατανε καλα στο εδαφος συν οτι κατα την γνωμη μου σχεδιαζει καλυτερα μπακγκραουντ απο τον Uderzo, με ποιο ταιριαστα χρωματα. Το σχεδιο του Morris ειναι ποιο απλο, ο Uderzo σχεδιαζει και αυτος ωραια μπακγκραουντ αλλα σε καποιος φασεις κλωτσανε, ο Uderzo επεισις σχεδιαζει πολυ καλα τα χερια και τις εκφρασεις των χαρακτηρων του αναλογα με αυτα που λενε, ενω ο Morris σχεδιαζει ποιο απλα τα χερια και θα σας πω ενα ωραιο παραδειγμα εξωφυλλου του Λουκι...ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ!Δεν ξερω, τελικα ηταν και οι δυο τελειως διαφορετικα συμπαντα στο σχεδιο που εβαλαν το δικο τους στιγμα, αλλα για εμενα ο Morris σαν σχεδιαστης εχει ενα ποιο ολοκληρωμενο αποτελεσμα χωρις βεβαια να απορριπτω την σχεδιαστικη δεινοτητα του Uderzo!αυτα!!!ακουω και αλλες αποψεις!!!
  17. deadneighbours

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ UNDERGROUND?

    Το μπλακ μεταλ μπηκε στα σαλονια, η τραπ αν και ειναι ακραια απο αποψη γλωσσας αρχιζει να ξεπερνιεται, και γενικα το ακραιο στην σημερινη πραγματικοτητα ειναι ποια συνηθισμενο, τι ειναι underground σημερα? το σχεδιο? το θεμα? το σεναριο? μπορει ενα κομικς να ειναι underground χωρις να ανηκει στο ειδος? Ο Φρανκεσταιν που εβγαινε σε συνεχιες ειναι undreground, γιατι οχι, πρεπει αυτο το ειδος να ειναι ακριβο? θελω να πω...παιζουν φραγκα? Ο RANXEROX τι?παει, και γενικα αυτη η γενια, ξεπεραστικε, παμε για αλλα, πρεπει το ειδος να σχολειτε με την πολιτικη? την θρησκεια? για πειτε κανενα συγχρονο underground κομικς. Πρεπει να ειναι φθηνο? ολα παιζουν?απο τους Ελληνες τι?αυτο το ειδος των κομικς μπηκε στα σαλονια? και μετα τι?ακουω αποψεις, αντιφασεις, κραξηματα, θαψιματα και γενικα καθε ειδους αντιληψεις γιατι τελικα ολα αρχιζουν να κουραζουν!!!!!αυτα!!!
  18. Μπραβο παιδια!!!ολες οι αποψεις καλοδεχουμενες, κατα την αποψη μου ο Morris εχει ποιο ελευθερο σχεδιο, οι χαρακτηρες του μπορει να ειναι απλοικοι αλλα ειναι ποιο ελευθεροι και κινητικοι και επεισις φτιαχνει πολυ καλα μπαγκραουντ, επισης εχουν μια γραφικοτητα πχ οταν φτιαχνει ινδιανους και τοπια και χρησιμοποιει ποιο γηινα χρωματα!βεβαια και ο UDERZO ειναι φοβερος αλλα κατα την προσωπικη μου αποψη διαλλεγω MORRIS!!!γραψτε και αλλα, να το αναλυσουμε το θεμα!!!!
  19. deadneighbours

    UDERZO vs MORRIS!!!

    Για πειτε...ποιος ειναι ποιο καλος, ποιανου το σχεδιο ειναι ποιο ελευθερο?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.