Μετάβαση στο περιεχόμενο

pierree

Members
  • Περιεχόμενο

    26
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

pierree's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

156

Συνολική φήμη στο GC

  1. Λες να το βρω Αντρεα στη Βενετια?Τον αλλο μηνα ταξιδευω εκει.Γενικοτερα αξιζει??
  2. Να το βρω στη Βενετια των 20εκατομμυριων τουριστων το χρονο δυσκολο το βλεπω...σαν να ψαχνεις ενα σπανιο βιβλιο για την ακροπολη και να το βρεις στην Πλακα..Θα το προσπαθησω ομως.Τωρα αν ειναι οντως γραμμενο απο τον ιδιον τον Πρατ ή απλως μαζεψαν ολες τις πληροφοριες απο τα εργα του και το εξεδωσαν καποιοι,δεν γνωριζω.Αλλα θα ηθελα να πηγαινα πορτα πορτα οπως τα γραφει ο οδηγος...
  3. O Hugo Pratt ειχε γραψει και εναν ταξιδιωτικο οδηγο για την αγαπημενη του Βενετια,που μονο αυτος ηξερε καθε γωνια της και καθε κρυμμενη αυλη. Το εργο ειχε τιτλο "Corto sconto" στα Ιταλικά, ή "The secret Venice of Corto Maltese"στην σπανια αγγλικη εκδοση. Επειδη επικειται ταξιδι στη Βενετια,θα ηθελα ΠΑΡΑ Πολυ να γνωρισω αν καποιος ξερει κατι παραπανω για αυτο το βιβλιο,αν ειναι κατοχος ή γνωριζει τροπο αποκτησης ή εστω απλης αναγνωσης..
  4. Μαριε,απο ανατυπωσεις κορτο μαλτεζε,μονο η σαμαρκανδη εχει κυκλοφορησει και περιμενουμε κελτικα και αιθιοπικα.Σωστα ή εχω χασει κατι??
  5. Aγορασα χθες τη Σαμαρκανδη και τη διαβασα.Μου αρεσε πολυ.Περιμενω και τις αλλες ανατυπωσεις απο μαμουθ, Μπραβο σε ολους τους συντελεστες αυτης της προσπαθειας!!
  6. ειναι αρκετοι για το 99..δεκτο ομως και θα τους πιεσω μπας κ φερουν στοκ.
  7. Eχουμε και public φαντασου!αλλα φερνει αρκα,ξενα και καποια λουκυ λουκ.Μπορει να τα κανω ολα παραγγελια απο εκει,να του πω να ζητησει απο μαμουθ και να τα φερει για μενα,τα 3 κορτο και καποια λουκυ λουκ.
  8. να μας ενημερωνετε για την πορεια,γιατι εμεις απο επαρχια να ερθουμε μια και καλη Αθηνα να παρουμε τα 3 τευχη κορτο της ανατυπωσης.
  9. Ε βεβαια..Ειδαν οτι με το Λουκυ Λουκ το Εθνος σκαρφαλωσε στη 2η θεση σταθερα ,με πρωτο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ του ...κομιστη....και ειπαν να βαλουν και αυτοι κομικ.Το ειχα διαβασει μικρος,πλακα εχει αλλα δεν ειναι για πολλα.Περισσοτερο θυμαμαι τις ηρωιδες που ηταν σχεδιασμενες με υπερφυσικα στηθη και see through φορεματα.
  10. εχεις το ονομα του βιβλιοπωλειου ή το τηλεφωνο τους να τους παρω να μου το στειλουν?Ειμαι φανατικος του Πραττ.
  11. το βιβλιο αυτο το εχει βρει καποιος καπου να πωλειται??Ειναι εξαντλημενο απο τον εκδοτη και δεν κυκλοφορει πλεον.Καποια βοηθεια??
  12. Απο τις πανελλαδικες πωλησεις εφημεριδων,το κυριακατικο ΕΘΝΟΣ ,οταν αποφασισε την προηγουμενη κυριακη και επανεφερε την προσφορα με το Λουκυ Λουκ,τσιμπησε 11930 ολοκληρα παραπανω φυλλα και σκαρφαλωσε στη 2η θεση των πανελλαδικων πωλησεων πισω απο το Πρωτο Θεμα του επιχειρηματια Ρεστη...
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.