Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φαντομίνα

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Φαντομίνα

  • Γενέθλια Ιουνίου 27

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Not Telling
  • Πόλη
    Αθήνα
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Comics

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

762 προβολές προφίλ

Φαντομίνα's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

67

Συνολική φήμη στο GC

  1. Οχι, δεν εχει η ΛΕΦΙΚ τεύχη από τη νέα σειρά της ΚΟΜΙΞ
  2. Έλεος, τα τεύχη που μου λείπουν δεν υπάρχουν στη λίστα αυτή
  3. Ξέρει κανείς που μπορώ να αγοράσω σχετικά πρόσφατα(περσινά) τεύχη από τα ΚΟΜΙΞ Disney που εκδίδει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ; Online αγορά ή από καταστήματα στην Αθήνα. Οι αναζητήσεις που κάνω στο ίντερνετ μου δίνουν αποτελέσματα μόνο για την παλιά σειρά του Τερζόπουλου.
  4. Θα διαδραματιζεται στο συμπαν των ηλιθιων reboots που εκανε η DC τα τελευταια χρονια? Οχι ευχαριστω δε θα παρω, ετσι κατεστρεψαν και το Teen Titans: The Judas Contract.
  5. Ποσες αναμνησεις μπορει να σου φερει μια εικονα! Θυμαμαι τον αδερφο μου να βγαζει απο το ΜΠΛΕΚ την αφισα και να μου τη δειχνει μεσα στη τραπεζαρια της παλιας μονοκατοικιας που μεναμε τοτε στην επαρχια...η εντυπωση που μου εκανε...και μετα για χρονια φυλαγμενη κατω απο το στρωμα, μαζι με τις σακουλες δωρων που κραταγε η μανα μου μπας και τις χρειαστει καποτε. trelele εχω την εντυπωση οτι η αφισα ηταν χυμα μεσα στο τευχος, εχω 90% βεβαιοτητα οτι ουτε η δικια μου ειχε τρυπες απο συρραπτικο!
  6. Τους βρηκα στο Μοναστηρακι σημερα τους τομους 5&6!!! Χαιρομαι γιατι στον 6ο κανει την εμφανιση της και το Κοριτσι-Φαντασμα!
  7. Την αφισα αυτη την ειχε καποτε ως δωρο ενα τευχος του ΜΠΛΕΚ(το μεγαλο νομιζω). Για χρονια την φυλαγα κατω απο το στρωμα ενος κρεβατιου,αν ψαξω στο πατρικο μου ισως την βρω. Θυμαμαι τη μεγαλη εντυπωση που μου ειχε κανει ως παιδι η φραση "Ο ελευθερωτης"!
  8. Ο 5ος και 6ος τομος δε κυκλοφορησαν στα περιπτερα χωρις το ΘΕΜΑ οπως οι 1-4. Θα κυκλοφορησουν η πρεπει να τους ψαξω στην εφημεριδα;
  9. Αγορασα τους τομους 1 και 2 απο περιπτερο αλλα δε βλεπω πουθενα τους υπολοιπους τομους(χωρις το ΘΕΜΑ εννοω). Ξερετε αν θα κυκλοφορησουν μονοι τους?
  10. Δεν ηθελα με τιποτα να αγορασω το ΘΕΜΑ οποτε η κυκλοφορια μονο των τομων ειναι
  11. Mουμπλέ μουμπλέ...

    1. DJO

      DJO

      Ρούμπλε ρούβλε...

  12. Τρελλή ανοησία αυτό το New 52, εξαιτίας του σταμάτησα όλα τα DC! Από πότε ο Superman σκοτώνει χωρίς 2η σκέψη; Και μπλιαχ αυτό το ξαναζεσταμένο σενάριο με το ρομάντσο του Superman και της Wonder Woman που το έχουμε ξαναδεί αρκετές φορές παλιά και δεν είναι καινούρια ιδέα! Χαίρομαι που οι πωλήσεις τους όλο και πέφτουν παρά τη διαφήμιση!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.