Μετάβαση στο περιεχόμενο

kwtsoulis

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος kwtsoulis

  • Γενέθλια 05/24/1985

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

kwtsoulis's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

145

Συνολική φήμη στο GC

  1. Aπ την επίσημη σελίδα του Don Rosa στο facebook. Είπα να κάνω την αρχή μιας και δεν είχε ανεβάσει κανείς άλλος μέχρι στιγμης. @tryfev: Βλέπω και σχεδιάκι απ'τον Don..
  2. Eντάξει τώρα με έστειλες!!!! (Δε νομίζω να είμαι ο μόνος) Μακάρι να μπορούσα να έρθω και γω.
  3. @tryfev Νομίζω πως το έκανε σαν ανταπόδωση της ταλαιπωρίας που τράβηξε όντας τελευταίος αλλά και από ένδειξη χαράς και ανακούφισης που τελείωσε με τις υπογραφές μετά απο 5,5 ώρες.Όπως και να 'χει τυχερός ο τελευταίος.
  4. Είδα φώτογραφίες του από το event που είχε με τον Tuomas Holopainen και λεει πως κράτησε 5,5ώρες το signing και 7+ ώρες το event. Νομίζω πως μετα το 2ημερο στην Ελλάδα θα χρειαστεί διακοπές..!! Υ.Γ:Στη 2η φώτο το σχέδιο είναι για τον τελευταιο στην ουρά!!!
  5. Παιδιά ανεβάστε μερικές κοντινές φωτογραφίες...!! Πραγματικά φαίνονται τρομερά,και πολύ μεγάλα!!!! Ένα μεγάλο μπράβο στους συντελεστές.
  6. Παιδιά για 2 αντίτυπα τα έξοδα αποστολής παραμένουν 5,5€ ή να βάλω 61€ ; : Ήδη κατατέθηκαν 61€ για να είμαι σίγουρος. (Παραλαβή ταχυδρομικά λοιπόν,έννοείται ενυπόγραφα) Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
  7. Καλησπέρα σας. Λόγω επέμβασης που δε μου επιτρέπει μετακινήσεις δε θα μπορέσω να παρευρεθώ στην εκδήλωση αν και το είχα προγραμματίσει.Μηπως μπορεί κάποιος φίλος-μέλος της Λέσχης αν του στείλω ένα αντίτυπο του Βιου και Πολιτείας να το δώσει στον Don να το υπογράψει για μένα; Θα ήμουν υπόχρεος.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.