Μετάβαση στο περιεχόμενο

silv13

Members
  • Περιεχόμενο

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από silv13

  1. στο κρεβάτι συνήθως, και με απόλυτη ησυχία όποτε είναι δυνατόν.
  2. παίρνω τα κλασικά της Disney. είναι τα μόνα που με χαλαρώνουν. απο τα υπόλοιπα κόμιξ που κυκλοφορούν παίρνω ότι μου αρέσει εκείνη την στιγμή.
  3. θα ήθελα να προσθέσω και τις ιαπωνικές ταινίες τρόμου(ring,το μάτι,η κατάρα κλπ.) δέν ξέρω αλλά με τρελαίνει η φωτογραφία τους και γενικότερα η αίσθηση τους σαν ταινία. μπορεί να μην έχουν την εικόνα που έχουν οι χολυγουντιανές ταινίες αλλά για 'μένα σκίζουν.
  4. 1. ac/dc - back in black 2. dire straits - money for nothing 3. mettalica - ...and justice for all 4. motley crue - shout at the devil 5. motorhead - best of 6. dio - diamonds : the best of dio 7. ink floyd - dark side of the moon 8. black sabbath - heaven and hell 9. ron maiden - seventh son of a seventh son 10. saxon -crusader
  5. Δυστυχώς μεγαλώνοντας μας μένουν χαραγμένες μόνο κάποιες στιγμές απο μια ολόκληρη περίοδο που ζήσαμε. το καλό είναι οτι μένουν μόνο οι καλές. εξάλλου είναι δύσκολο να συγκρίνουμε τα κόμιξ εκείνης της γενιάς με τήν σημερινή. ίσως αυτό που ήταν καλό κόμιξ για εμάς είναι φτωχό και απλό για τούς σημερινούς αναγνώστες που έχουν μάθει στο έντονο, και εντυπωσιακά πολύχρωμο στο μάτι σχέδιο. εγώ όσο περνάει ο καιρός ασχολούμαι όλο και λιγότερο με καινούργια κόμιξ. θα αρκεστώ στα αγαπημένα σύμπαν με τα οποία μεγάλωσα. ίσως είμαι λάθος, άλλα οι άτιμες οι αναμνήσεις είναι πολύ δυνατές και όμορφες.
  6. η μία ιστορία ήταν με μια ομάδα αμερικάνων στρατιωτών τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο που είχαν να κάνουν με βρυκόλακες και η δεύτερη με μία ομάδα ανθρώπων που εξαιτίας του τρίγωνου τών βερμούδων είχαν πάει σε άλλη διάσταση και το μόνο που θυμάμαι είναι οτι εκεί έβρεχε οξύ και τους κυνηγούσαν κάτι σαν μούμιες. δυστυχώς δέν θυμάμαι τίτλους. πάντως ο δικαστής ντρέντ απλά κορυφαίος, ιδίως στήν ιστορία με τους τέσσερις δικαστές της αποκάλυψης νομίζω.
  7. το blair witch project ήταν καταπληκτικό μόνο και μόνο γιατί απο το τίποτα οι άνθρωποι κατάφεραν να κάνουν μια ταινία που τήν συζητούσε όλος ο κόσμος. πάντως σαν κορυφαίες ταινίες τρόμου θεωρώ τον εξορκιστή και τήν προφητεία. δέν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια. την ταινία στο "στόμα της τρέλας" τήν έχει δει κανένας; την θεωρώ φοβερή. παιδιά αφού σας αρέσουν τα τρόμου και επειδή είναι καλοκαίρι και λίγο πολύ διαβάζουμε και κανένα βιβλίο σας προτείνω ανεπειφύλακτα βιβλία απο εκδόσεις "οξυ" σειρά "κόλαση" έχει φοβερά βιβλία. το ξέρω ότι είναι άσχετο με τήν συγκεκριμένη συζήτηση. αλλά σχετικό με το site(το διάβασμα ντέ)
  8. παιδιά αγόραζα και τα δύο κάθε εβδομάδα. θα προτιμήσω το Αγόρι γιατί είχε πιο ψαγμένες και πιο "σοβάρες" ιστορίες ενώ στο Μπλέκ ήταν λίγο ανάλαφρες οι περισότερες. προσωπική άποψή είναι βέβαια και ίσως κάνω λάθος, άλλα ένας άκόμη λόγος που θα προτιμήσω το Αγόρι είναι για τα φανελάκια που χάλασα με τα σιδερώτυπα.
  9. silv13

    μια καλημέρα σε όλους

    καλημέρα παιδιά και από εμένα. πραγματικά εντυπωσιακό το site. καταλάθος το ανακάλυψα και ενθουσιάστηκα. δέν περίμενα τόσο καλή δουλεία και μεράκι. μπράβο σε όσους ασχολούνται. καλή συνέχεια.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.