Μετάβαση στο περιεχόμενο

splash

Members
  • Περιεχόμενο

    208
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από splash

  1. Χαίρεται, το GreekComics έχει server στο discord?
  2. Αυτή την φορά δεν χάνεται. Τέτοιες περιπτώσεις είναι από αυτές που μικροί και μεγάλοι με υπόβαθρο ή χωρίς, μπορούν να πάνε και να παρακολουθήσουν τον μαγικό, πορωτικό, υπερτέλειο, άπειρο, φανταστικό, μεγαλειώδη, συναρπαστικό (αν είχα πλουσιότερο λεξιλόγιο θα συνέχιζα) κόσμο της επιστήμης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. splash

    One Punch Man / Wanpanman (2015-2019)

    Το είδα πριν κάποσο καιρό. Δεν λέω, ωραίο ήταν, διασκεδαστικό και πετύχαινε αυτό που αναφέρουν από πάνω και οι υπόλοιποι, με πετυχημένο τρόπο, αλλά και πάλι δεν μπορώ να πω ότι είδα αυτό το υπερΈπος όπως κάποιοι το διαφημίζουν.
  4. Πολύ καλά νέα! Μην ξεχάσεται να κρατήσεται ένα αντίτυπό για τον splash!
  5. Επειδή το κανονικά topic είναι κλειδωμένο, το γράφω εδώ. Εκείνο το manga festival που είχε γίνει το καλοκαίρι του 2014 και θα ξαναγινόταν το καλοκαίρι του 2015, αλλά πήρε παράταση για το χειμώνα του 2015 τελικά τι απέγινε. Γνωρίζει κανείς;
  6. Τελείωσα το Steins;Gate και πραγματικά είναι από τις περιπτώσεις που από το πρώτο επισόδειο καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται. Δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο καλό. Αξίζει δείτε το!
  7. Και ργώ πρώτη φορά πριν ;5 μήνες την είδα. Μια χαρά βλέπεται και είναι και πολύ διασκεδαστική. Στο youtube βρίσκεις όλα τα επισόδεια στα ελληνικά.!
  8. splash

    LOGICOMIX

    Το logicomix, σε καμία περίπτωση δεν θα το θεωρούσα υπερεκτημημένο. Κάνει αυτό ακριβώς που θέλει να κάνει και το κάνει σωστά. Θέλει με έναν απλό τρόπο να δώδει στο μέσο αγνώστη να καταλάβει ότι τα μαθηματικά βασίζονται στην λογική απόδειξη και να περάσει λίγη από την μαγεία των θετικών επιστημών με εύπεπτο τρόπο στο κοινό!
  9. splash

    ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ

    Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο forum! Πολύ ωραίο και δυνατό το πρώτο μέρος και φαίνεται να ετοιμάζει το έδαφος για το δεύτερο με εξαιρετικό τρόπο. Μόνο μία παρατήρηση έχω σε δύο σημεία, χάνεται λίγο η σύνοχή, όχι όμως σε βαθμό να το αφήσει μυστικό για μετά, αλλά σε βαθμό τα καρέ να μοίαζουν λίγο ασύνδετα. Υ.Γ η ομάδα στο τέλος μου θύμισε λίγο την "χείρα του θεού" από το Berserk.
  10. splash

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Το τελείωσα σήμερα. Πολύ καλό, κυμαίνεται σε επίπεδο Logicomix. Είναι από της περιπτώσεις που πραγματικά χαίρεσαι που υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να διδάξουν μέσω των κόμικς. Και την επόμενη φορά ένα σχετικό με ΦΥΣΙΚΗ! :spidey_yeah_that:
  11. Πόσο γρήγορα μπορείς να σχεδιάζεις;
  12. Δημοκρατία ΤενΤεν το σκήπτρο του Όττοκαρ Η Θαυμαστή καμήλα Αιώνια καταδίκη Απόβαση στη Φλάνδρα Blade of immortal 6,7,8,9,10
  13. splash

    V FOR VENDETTA

    Βγάζει error 404. Κρίμα και ήθελα να διαβάσω σχετικά με το θέμα. Τώρα για τις διαφωνίες πιο πάνω, εγώ θα έλεγα ότι ήθελε να δείξει ότι οι ακραιότητες του συστήματος ήταν αιτία δημειουργίας ακραιοτήτων από τον V και ότι ο V δρούσε μόνος του και ότι μπορούσε να κάνει ότι ήταν απαραίτητο για να τον φοβηθούν. Δηλαδή ότι οποισδήποτε μπορούσε να αρχίσει να αλλάζει την κατάσταση. Αυτός είναι και ο λόγος στα κρυμμένα πρόσωπα-απρόσωπους χαρακτήρες master chief-samus aran,V. Πολλά θέλω να γράψω αλλά βαριέμαι τώρα, πάνω από το πληκτρολόγια να κάτσω ώρα. Εξάλλου, δεν νομίζω να στόχευε το novel στην ρεαλιστική δόμηδη της πλοκής, αλλά στις ιδέες αποτελέσματα;;;; (γιατί να μην έχω υπερποίκιλο λεξιλόγιο aaaargh)
  14. splash

    FIGHT CLUB 2

    Επειδή είμαι λίγο άσχετος με το συγκεκριμένο, το Fight Club, το 1ο, που έγινε ταινία, ήταν βασισμένο σε κόμικ;
  15. Kρατείστε και κανένα αντίτυπο για τον Splash!
  16. Πολύ καλά νέα!!! Άλλος ένας λόγος να επισκεφθεί κάποιος το athens con!
  17. Πολύ ενδιαφέρον και αυτό το αφιέρωμα Θρηνωδέ! Θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε μία μετατροπή σε anime με μερικά πνεύματα για πιο ισορροπημένο σκηνικό. Υ.Γ Έχεις μάθει και Ιαπωνικά;
  18. Ακριβώς το ίδιοι είχαν δείξει και σε μία ταινία. Λαίοντες αντί Αμνών (lion for lamps).
  19. Εγώ θέλω να μου φέρουν την Bayonetta την ίδια, γίνεται; Επίσης θέλω αυτόγραφο από Toriyama, Mashima, Hiromi-Hiromu Arakawa Kamiya, Hashimoto, Saito, Kuroda, λίγη συλλεκτική σκόνη από τους υπολογιστές της PLATINUM. επίσης θα ήθελα και αυτόγραφο από τον δημιουργό του Fate/ Zero, αλλά η κατάσταση είναι λίγο περίεργη όπότε δεν ξέρω αν υπάρχει συγκεκριμένος δημιουργός εδώ. Από τους δημιουργούς του Blacksad, Uderzo, Herge. Και φυσικά Sakaguchi και Takahashi. Aυτά μόνο.
  20. Πρώτη φορά που βλέπω παιδικό πάρτυ να γίνεται σε παιδική χαρά, δηλαδή δημόσιο χώρο. + έχω ακούσει για γιαγιάδες να μιλάνε σε γάτες πολλές φορές, αλλά γιαγιά να γκρινιάζει στον σκύλο της πρώτη φορά, μιλάμε για επίμονη γκρίνια όμως- πολλών δευτερολέπτων (46+ sec)!!!
  21. Τελικά τι συνέβησε με το <<Βιογραφικό>> καίγομαι να το διαβάσω, μου είχε αφήσει εκείνη την εντύπωση Blacksad, (το είχα ξαναγράψει ότι δεν γνωρίζω πολλά σχετικά με τα Noir.) Ελπίζω να μην υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και να ακυρωθεί η έκδοση. Υ.Γ Ελπίζω να μην έγραψα λάθος το όνομα.
  22. splash

    ARAKAWA HIROMU [ (1973) ]

    Όπως είπα χθες, σήμερα διάβασα ολόκληρο το αφιέρωμα. Καταρχήν να πω, πως το αφιέρωμα είναι εξαιρετικό ως προς τον τρόπο γραφής και την συνοχή των πληροφοριών!!! Τώρα σχετικά με της κατηγορίες shonen - shonjo, μάλλον μόνο το όνομα θα τους μείνει στο τέλος. Προσωπικά ποτέ δεν κατέταξα (στο μυαλό μου) το Fullmetal Alchemist στην κατηγορία των shonen. Πολύ απλά επειδή το συνηθισμένο fanservice, αλλά και το κοινότυπο ο βασικός χαρακτήρας είναι αυτός που στο τέλος τους δέρνει όλους και πάντα σώζει τον πιο αδύναμο φίλο-φίλη του απουσίαζε κατά κύριο λόγο. Καλά υπήρχε, αλλά σε πολύ μικρότερη κλίμακα. Αν και ο βασικότερος λόγος, είναι ότι το FMA δεν αισθίαζε εκεί. Ήταν πιο σκοτεινό και είχε επίκεντρο να δομίσει έναν κόσμο, ένα μυστήριο, δύο <<στρατόπεδα>> (Mustang- Edward). Επιπλέον θα έλεγα ότι η Arakawa πιο έδωσε έμφαση περισσότερο στο συναίσθημα, παρά στην μάχη. SPOILER η ιστορία της πλευράς του Mustang ήταν πολύ καλύτερη και ο Edward είναι φλώρος Να αναφέρω επίσης ότι έχω διαβάσει και τους 27 τόμους manga και ο τρόπος που παρείχε τiς προσωπικές της πληροφορίες ήταν πολύ συμπαθής με το προσωπικό της στυλ. Επίσης από τα manga (αλλά και comics) που έχω διαβάσει, αυτό ήταν το μοναδικό που με έκανε διαβαζοντάς το να βιώσω την στιγμή σε ένα συγκεκριμένο καθοριστικό σημείο για την εξέλιξη της ιστορίας. Καταλάβατε... εκείνη την στιγμή υπέρτατης απόλυτης πόρωσης που μόνο τα anime-manga/ comics και τα Metal Gear- JRPG μπορούν να προσφέρουν. Υ.Γ Αν το πραγματικό της όνομα είναι Hiromi, γιατί την αναφέρεις σε όλο το υπόλοιπο αφιέρωμα ως Hiromu;;;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.