Μετάβαση στο περιεχόμενο

Lord Vek

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Lord Vek

  1. Έχω την εντύπωση πως όπου αναμειγνύονται γυναίκες σεναριογράφοι, οι ίστορίες τους είναι είτε με φεμινιστικά μηνύματα, είτε γλυκανάλατες γενικά, είτε ασχολούνται/δίνουν βάση σε θέματα επικοινωνίας που θεωρεί σημαντικά μια γυναίκα. Αφού η σεναριογράφος λοιπόν είναι θηλυκού γένους είμαι σχεδόν 100 % σίγουρος πως θα επικεντρώνεται γύρω από την Gamora περισσότερο παρά τον Thanos.
  2. Γεια σας. Οταν πρωτομπήκα στο Greek Comics, κάποιο από τα μέλη είχε σαν υπογραφή μια εικόνα από κόμικ που έδειχνε έναν λαγό (λαγός νομίζω ότι ήταν) τρομαγμένο και στριμωγμένο σε ένα δωμάτιο με την λεπίδα ενός τσεκουριού να προβάλει από την σπασμένη πόρτα (τοίχο) του δωματίου. Δεν θυμάμαι ποιό μέλος ήταν, και θα ήθελα να ρωτήσω από ποιό κόμικ προερχόταν η εικονίτσα αυτή. Ευχαριστώ.
  3. Lord Vek

    Arrow (2012-2020)

    Θέλω να ρωτήσω για τις σκηνές βίας της σειρας. Έχει ας πούμε επίπεδο βίαιων σκηνών σε στυλ Revolution ή έχει και ωμές splatter σκηνες με ακρωτηριασμους κλπ (που δεν τις μπορώ); Ευχαριστώ.
  4. Καλησπερα σας... Χρονια πριν ειχα διαβασει στο Wizard για την υπαρξη ενος πολυ κακοτυχου - μιζερου ήρωα. Το μονο που θυμαμαι ειναι πως ειχε φτασει στο σημειο να πουλησει το ...ποδι του (νομιζω). Ξερει καποιος απο σας μηπως ποιος τιτλος comic ειναι; Ευχαριστω εκ των προτερων.
  5. Lord Vek

    Γεια και από μένα

    Χαιρετώ! Σας βρήκα από δημοσίευμα του Greek Retromaniax. Από μια ματιά εδώ φαίνεται να υπάρχει ένας μικρός παράδεισος για λάτρες των κόμικς και νοσταλγούς του παρελθόντος, οπότε έσπευσα να εγγραφώ αμέσως. Συγχαρητήρια για το site και σας εύχομαι τα καλύτερα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.