Μετάβαση στο περιεχόμενο

misiakasvasileios

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

misiakasvasileios's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

51

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ευχαριστώ πολύ παιδιά που επισκεφθήκατε και την δική μου γωνιά στον κυβερνοχώρο αλλά θέλω να ευχαριστήσω τον Ορέστη ή αλλιως DJO,που βλεπόντας μια αφίσα μου με τον lemmy στο comicon μπήκε στον κόπο να μου στείλει ένα mail και να μου γνωρίσει το site.Τον ευχαριστώ και για τα καλα του λόγια(βεβαια ήταν καλοκαιρι αλλά καλλιο αργά παρα ποτέ...) Υ.Γ.(Κριτικές και σχόλια στα D.A και F.B. ευπροσδεκτες γιατί μόνο βλεποντας τα λάθη βελτιωνεσαι,εγώ δλδ χεχε!)
  2. http://spartancrow.deviantart.com Αυτό είναι το δικτυακό μου προφίλ στο Deviant Art και misiakasvasileios/facebook.com η σελίδα μου στο μουτσουνοβιβλίο...για όσους θελουν να ρίξουν μια ματιά.
  3. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον,με την πρώτη ευκαιρία θα τα πουμε και στην λέσχη λοιπόν.
  4. Ήθελα νας ευχαριστήσω για το θερμό καλωσόρισμα αλλα είχα αποθηκέυσει το password στο pc του γραφείου...(θυμιζει λιγο ανεκδοτο με ξανθια το παραδεχομαι...)Μένω Αθήνα όποτε θα περάσω από τη Λέσχη να γραφτώ με την πρώτη "οικονομική συγκυρία"(Δήλαδη να έχω λεφτά και να περασω απότην λεσχη χωρις να πιαστω στο τρίγωνο των κομικοβερμουδων-Ασκληπιου-Σολωνος-Μπότασση) Άλλα πρώτα θα βγάλω τα σκαπανικα μου να σκαλίσω λίγο το φορουμ του GC...Καλημέρα και καλή βδομάδα!
  5. Ομολόγω ότι άργησα να επιστρέψω στην παλιά μου αγάπη,την ενασχόληση με τον χώρο του κομικ σύμπαντος...αλλά μαλλόν κάποια πράγματα στην ζωη περιμένουν να ωριμάσεις.Την ανάγνωση κομικ δεν την είχα εγκαταλειψει απλά αλλαζε η συχνότητα που διαβαζα.Από το Μπλεηκ,το Αγορι και τον λουκι λουκ εως το κορακι του James.O.Bar και τα DC/marvel universes τα κομικ ήταν μια τρόφη του νου και μια σταθερή συντροφια.Άλλοτε αφημένο σε ένα σκαλι παρεα με μια σοκολάτα,αλλοτε διπλα σε ένα μπουκαλι μπυρα ή κατω από ένα σακουλάκι πατατακια και μια μερα δίπλα στο κρανος του φανταρου(το κορακι διαβαζα τοτε,η μαυριλα στο τετραγωνο)ποιος δεν έχει εκτιμησει την απλότητα που σου προσφέρει το κομικ...Ένα σινεμα τσέπης,μια χαρτινη ονειρομηχανη που μπορεις να την κουβαλας μαζί σου! Αυτό που με χαροποιεί είναι το μέγεθος της πάρεας σας και η προσπάθεια σας να βρει το κομικ την θέση που του αξίζει στη καθημερινότητα των συνανθρώπων μας(που έχει καταντήσει "καημερινοτητα" λόγω της καταστασης που βιωνουμε-κατι που κάνει πιο επιτακτικη την αναγκη του χιουμορ,της ανύψωσης του πνευματος αλλα και της καυστικής ματιάς που μπορεί να προσφέρει ένα "πενάκι" στην ζώη μας. Ελπίζω και γω στο εγγυς μέλλον να προσφερώ το δικό μου λιθαρακι στο κεφαλαιο "Ελληνικά κομικ"...Μέχρι τότε ως "νέος" δημιουργός το ρητο μου είναι επιμονή και υπομονή...Καλώς σας βρήκα. Υ.Γ. ...μια σελίδα απο κάτι που δουλευω αυτον τον καιρο...
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.