Jump to content

germanicus

Root Admin
 • Content Count

  27,349
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  735

Posts posted by germanicus

 1. παειιιιιιιιι :) 

   

  θυμάμαι μια ατάκα, νομίζω του @Blackbeard για τον Grant Morrison, ότι ενώ φτιάχνει κάτι περίεργο/πολύπλοκο όταν αναλαμβάνει έναν τίτλο, όταν τον αφήνει φροντίζει να τον αφήσει όπως τον βρήκε. Μια τέτοια αίσθηση μου άφησε και η σειρά. Οκ. Υπάρχουν πράγματα που θα βασιστούν στα όσα έγιναν εδώ, αλλά χοντρά-χοντρά αφήνει το Extended MCU όπως το βρήκε. Πολύ αυτοτέλεια :) 

   

  Αρώματα από Dark Phoenix. Να είναι αυτός ο σωστός τρόπος χειρισμού αυτού του καταραμένου story line? :) 

   

  Όσο αυξάνεις αυτούς που μπορούν να κάνουν το οτιδήποτε, που είναι power houses beyond any comparison (Thor, Captain Marvel, Scarlet Witch), τόσο ζορίζεις τις ιστορίες που μπορείς να πεις. Θα έρθουν και οι Eternals... :D Well. Είναι μερος της διαδικασίας. 13 χρόνια από το πρώτο Iron Man. Τουλάχιστον εδώ αναγκάζονται να αποσύρουν σιγά-σιγά τους παλιότερους ηθοποιούς/χαρακτήρες. Στα κόμικ τι σχεδιάσεις τον Superman το 1938, τι τον σχεδιάσεις το 2021. Δεν σε εμποδίζει κανείς :D Ίσως να το λύσουν αυτό με το Multiverse... Και να χάσουν εμένα, όπως με έχουν χάσει στα υπερηρωικά κόμικ όπου έχω βαρεθεί ή να διαβάζω τις ίδιες ιστορίες ή να τις πετυχαίνω πλέον να βασίζονται σε προγενέστερα storylines που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που ξέρω :) anyhow. Just a little rambling.

  Ωραία πέρασα με αυτά τα 9 επεισοδιάκια.

   

  Προσοχή. Το S01E09 έχει ΚΑΙ mid credits scene ΚΑΙ post credits scene :) 

   

  :cheers5: 

   

  υγ μεγάλη "μπινιά" που είχαν βάλει στο τρέηλερ του S01E09 σκηνή από ταινία....... :lol: Δεν το είχα χαμπαριάσει πως ήταν από παλιότερη ταινία :lol: 

  • Like 1
 2. 15 hours ago, Laz33 said:


  Δεν το λες και αυτοτελές.
  Όπως έγραψα και στην κριτική μου πάνω, αφήνονται πολλά αναπάντητα ερωτήματα, όπως το τι ήταν αυτός ο δαίμονας στο τέλος. Δεν μάθαμε ούτε από που ήρθε, ούτε τι ήρθε να κάνει.

   

  Ίδιο πράγμα έκαναν και στην σχέση του χαρακτήρα με την femme fatale. Μπήκε διότι είναι trope των noir :) ε, ο δαίμονας ήρθε διότι είναι trope του είδους. Είναι ένα σύμπαν που έχει δαίμονες :lol: έτσι απλά. Είτε είναι εξωγήινοι, είτε είναι μέρος της μυθολογίας Κθούλου, είτε είναι από απόκρυφα Ευαγγέλια, είτε είτε είτε :) Από το σύνολο του κόμικ, δεν μου δόθηκε η εντύπωση ότι θέλουν να πάνε κάπου. Την καβλάντα τους θέλαν να κάνουν. Να πούνε μια ιστορία που μπλέκει noir με παραφυσικό με δαίμονες και να σχεδιάσουν μια σκοτεινή, υγρή μεγαλούπολη :D 

  Βάλε από τώρα το 6 στο σενάριο αφού έχεις τέτοια τοποθέτηση :D Κατ'εμέ, τζάμπα θα περιμένεις κάτι άλλο. Και ακόμα χειρότερα, κατ'εμέ, εάν έρθει αυτό το κάτι, θα φας και θα φάω ξενέρα από το πως θα έρθει και τι θα είναι :) 

   

  :cheers5: 

  ΥΓ Υπάρχει μια σχολή σκέψης που λέει ότι καλύτερα να μην εξηγείς κάτι και να το αφήνεις στη φαντασία του αναγνώστη. Αρχαιότερο παράδειγμα πιθανότατα είναι η Ωραία Ελένη όπου ο Όμηρος λέει απλά πως ήταν όμορφη. Ξανθιά? Μελαχροινή? Στέκα σαν την Twiggy? Χυμώδης σαν την Catherine Zeta-Jones? Ηλιοκαμμένο μοντέλο από την Ibiza? Κάτασπρη δεσποσύνη του Μεσαίωνα? Ο,τι θέλει ο καθένας :) Αυτό έχει μετεξελιχθεί στα κινηματογραφικά McGuffin. Τι είχε η βαλίτσα στο Pulp Fiction. Άμα ποτέ πει κάτι ο Tarantino, το 90% θα ξενερώσουμε γιατί θέλαμε κάτι άλλο :D 

  • Like 4
  • Thanks 1
 3. On 2/25/2021 at 12:37 AM, Jack62 said:

  Είναι τελικά πέντε-έξι ΝΕΟΙ Έλληνες δημιουργοί που ανέβασαν τον πήχη πολύ ψηλά

   


  κι εμένα θα μου άρεσε να ήταν ένας νέος, που θα είχε μέλλον μπροστά του, αλλά όπως λέει στην παρουσίαση "50 χρονο βετεράνο Νίκο Κούρτη" :) 

   

  θα βρεις δουλειές του στη Βαβέλ :)

   

  :cheers5: 

   

   

  edit και δεν καταλαβαίνω γιατί περιμένετε τα υπόλοιπα/τη συνέχεια :) IMHO αυτοτελές είναι :) Έχουν στήσει έναν κόσμο και αφηγούνται μια περιπέτεια σε αυτόν. Θα μπορούσαν να φτιάξουν κι άλλες περιπέτειες? Ναι. Αλλά δε νομίζω πως θα πρέπει κάποιος να περιμένει να δει το παρελθόν ή το μέλλον των διαφόρων χαρακτήρων (α'ρολίστες ή όχι) ή της πόλης ή αυτού του κόσμου. Είναι ο κόσμος που είναι. 

  Εάν είναι θέμα διατύπωσης και απλώς εκφράζεται ένα "θέλω να δω κι άλλες ιστορίες", πάσο :) και μαζί σας κι όλας! :) αλλά ο σχεδιασμός του ήταν τρομερά χρονοβόρος... 

  • Like 9
  • Thanks 1
 4. Cosmic Sin Coming Soon

  1. R
  2. 1 hour 28 minutes
  3. Movie

  Details

  1. Rating
  2. Director
  3. Writer
  4. Release Date
   Mar 12, 2021
  5. Country
    • United States
  6. Language
  7. Genres

  Cast

   • General Ryle
   • James Ford
   • Braxton Ryle
   • Dash
   • Sol Cantos
   • Dr. Lea Goss
   • Alex Locke

  Seven rogue soldiers launch a preemptive strike against a newly discovered alien civilization in the hopes of ending an interstellar war before it starts. written by Unknown from IMDb
  Updated


  Μακρυμάλληδες Θεοί του Ολύμπου, μα την αστραφτερή φαλάκρα σας! Η μόνη απορία που έχω πλέον για αυτή την ταινία είναι ποιος την χρηματοδότησε :) Άθλια! :) Δεν το χωράει ο νους μου ότι δεν είναι τηλεταινία.

  :cheers5: 

  • Like 2
 5. Τυπώθηκε και η Ελληνική έκδοση :)

  152627368_445396863572169_6748874469755595621_o.jpg

   

  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=445396860238836&id=115041813274344&substory_index=0

   

  Σύμφωνα με το φβ μπορείτε να κάνετε προπαραγγελίες στο https://www.byzantinetales.com/ 

  Δεν έχω την παραμικρή ιδέα του πως θα διανεμηθεί :) (εάν θα το βρίσκετε λχ σε βιβλιοπωλεία, κομιξομάγαζα κ.ο.κ.). Από την φρασεολογία (προπαραγγελία) φαντάζομαι πως θα πάει και σε βιβλιοπωλεία :) 

   

  :cheers5: 

   

  • Like 8
  • Thanks 2
 6. Το βιβλίο Dune είναι ένα από τα πλέον διάσημα βιβλία sci-fi. Από αυτό ξεπήδησε μια σειρά άλλων βιβλίων από τον ίδιο συγγραφέα που είναι όμως τραγικά κατώτερα του αρχικού.

   

  O Lynch είναι ημίθεος :) Δεν ξέρω τι ακριβώς βρίσκει τόσο στραβό ο κόσμος με το κινηματογραφικό Dune του 84. Εγώ είχα περάσει μια χαρά :) Είχα όμως διαβάσει και το βιβλίο :) 

   

  Για αυτό το κόμικ, τις 2 σελίδες που μπήκαν ως δείγμα, τις βρίσκω αφόρητα βαρετές :) Από την άλλη ο Kevin J. Anderson έχει συνεργαστεί με τον υιό Herbert στη συγγραφή βιβλίων του σύμπαντος. 6 έγραψε ο πατήρ Herbert, 13 έχουν γράψει αυτοί οι 2. Λογικά θα έχουν κάνει καλή δουλειά σε αυτό το σκέλος. (αν και άλλο η συγγραφή ενός βιβλίου και άλλο η συγγραφή σεναρίου για κόμικ :) )  

   

  :cheers5: 

  • Like 6
  • Confused 1
  • Thanks 1
 7. χα! μόλις χαμπάριασα ότι

   

  Spoiler

  έχουμε τον Quicksilver από τις X-Men ταινίες και όχι από το MCU. 

   

   

  και πάλι καλά γιατί ο άλλος δεν ήταν τόσο χαβαλές/γουστόζικος :)  δεν το κουβεντιάζω περισσότερο. Μου αρέσει που μέχρι στιγμής δεν έχω ψάξει για σπόιλερς, ούτε έχω κάτσει να ασχοληθώ με τις διάφορες θεωρίες αλλά I am taking it as it comes :) 

   

  :cheers5: 

   

  • Like 2
  • Funny 1
 8. το έχω τεράστια απορία για το πως θα δέσουν/ολοκληρώσουν τη σειρά :) Το S01E07 κουβαλούσε στο πρώτο μισό κάποια προβλήματα (είχα και εκνευριστική μέρα είναι η αλήθεια...). Στο δεύτερο μισό όμως ήμουν με ένα :wow: με τους παπάδες που έχουν κάνει συνολικά. 

   

  άλλα 2 :) 

   

  :cheers5: 

   

   

  edit ALERT! Έχει mid-credits scene :) Στο 31:40 :) 

  • Like 2
 9. And now for something completely different

  p01gk35d.jpg

   

  θα πω κάτι που δεν έχω ξαναπεί.

   

  Καραγουστάρησα και το S01E06! 

   

  Δεν το είχα ξαναπεί αυτό :) και θέλω να πω ότι αισθάνομαι πως διαφοροποιούμαι από τις προηγούμενες τοποθετήσεις μου :) 

   

  σχόλιο. όταν πεθαίνεις μεγαλώνουν τα νύχια και οι τρίχες σου :) 

   

  :cheers5: 

  • Like 7
 10. Από τον Αυστριακό Gerhard Haderer, δημιουργό του "Η ζωή του Ιησού" που είχε απαγορευθεί από το 2002 έως το 2005 στα πάτρια.

   

  b 21-De-icing.jpg

  Αλιευθέν από εδώ που έχει κι άλλα :) Δικό του αυτό εδώ το κλάσσικ

   

  a Your Music Sucks.jpg

  και μου έκαναν εντύπωση και αυτά τα 2 :) (και ένα ακόμα που είναι NSFW και δεν μου κάνει μπιου να το ανεβάσω αυτή τη στιγμή :)

   

  a Happy Holidays.jpgA Bad Fortune.jpg

   

  :cheers5: 

  • Like 5
  • Respect 1
  • Funny 3
 11. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα βλέποντας τον βίντεο είναι ο Σκρουτζ πάνω στη στρουθοκάμηλο :D
   

   

  το δεύτερο είναι ο Ντόναλντ στη στρουθοκάμηλο και να φωνάζει τα δικά του :D ενώ κυνηγάει τον Jones σε ποδήλατο? :D 

   

  :cheers5: 

   

  • Like 6
  • Respect 1
  • Funny 1
 12. "Gina Carano fired from The Mandalorian after 'abhorrent' social media posts
  Lucasfilm has ‘no plans’ to work with the actor again on the Disney+ Star Wars series after she appeared to compare the treatment of Republicans in the US to that of Jews in Nazi Germany"

  Guardian

   

  Όχι ρε συ φίλε. Θα χάσουμε τέτοια ηθοποιό, τέτοια ταλεντάρα? :D Κριμάααααααααααα :D 

   

  :cheers5: 

  • Like 4
 13. ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΠΑΔΕΣ! ARRRRGGGGHHH!!!!! :D :hop: :hop: :hop: 

   

  ok. όλα κολλάνε και μπορείς να πεις ότι είναι προβλέψιμα :) αλλά τα κάνουν τόσο ωραία ρε διάολε :) ή έστω έτσι μου κάθεται εμένα! :) 

   

  άλλα 4? άλλα 4. :) 

  Βαθμολογίες imdb

  S01E01 7.5

  S01E02 7.9

  S01E03 8.3

  S01E04 9.1

  S01E05 9.4

   

   

  οκ. Λογικά κάποιοι είδαν το πρώτο, δεν τους έκανε, το σταματήσαν. Κάποιοι είδαν και το 2ο, δεν, σταματήσαν, οπότε ξεμένουμε όσοι μας αρέσει :) Αλλά και πάλι. Ίσως όσοι μας άρεσε, και μείναμε, να ενθουσιαζόμαστε ακόμα περισσότερο με κάθε ένα :) Βέβαια, μετά από κανά χρόνο θα δούμε που ακριβώς θα κάτσει η μπίλια :) Και γιατί ο αλγόριθμος λαμβάνει υπ'όψιν του το πότε ψήφισε κάποιος αλλά και διότι θα το δούνε κι άλλοι στο μέλλον. 

   

  :cheers5: 

  • Like 6
 14. Στο τέλος θα τα ριπάρω όλα :lol: Από τα "Λοιπά" :) Σας αφήνω να μαντέψετε μόνοι τι είναι τι :) 

   

  Un lapin dans la révolution

  un-lapin-dans-la-revolution.jpg

   

   

  La mort du capitalisme

  la-mort-du-capitalisme.jpg

   

   

  Dingo des eaux froides

  dingo-des-eaux-froides.jpg

   

  (Dingo ο Γκούφυ στα Γαλλικά :)

   

   

  Jus de carottes sur hopper street

  jus-de-carottes-sur-hopper-street.jpg

   

   

  Betty et sa machine à tuer le temps

  betty-et-sa-machine-a-tuer-le-temps.jpg

   

   

  À la recherche du temps perdu

  a-la-recherche-du-temps-perdu.jpg

   

   

  Le rencarlequin de Jill Bioscop

  le-rencarlequin-de-jill-bioskop.jpg

   

   

  Candy déjeune sur l’herbe

  image5-1.jpg

   

   

  Naissance de wonder woman

  la-naissance-dewonder-woman-1.jpg

   

   

  Green lantern

  green-lantern-1.jpg

   

   

  Luxury Raft

  luxury-raft-1.jpg

   

   

  Le picassoda abracadabrantesque

  betty-et-picassoda.jpg

   

   

  Betty et les picassotes

  betty-et-picassotes.jpg

   

  :cheers5: 

  luxury-raft-1.jpg

  • Like 4
  • Respect 2
  • Thanks 1
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.