Μετάβαση στο περιεχόμενο

joe pineapple

Members
  • Περιεχόμενο

    32
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος joe pineapple

  • Γενέθλια 07/19/1979

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Eλλας
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

591 προβολές προφίλ

joe pineapple's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

184

Συνολική φήμη στο GC

  1. Kανω bump το θεμα γιατι το αξιζει.Εχω στην κατοχη μου τα απλα τευχη τα οποια ειναι πραγματικα πολυ καλα (ιστορια-σκιτσο).Τα omnibus τα θελω.Μετα ο τιτλος μετονομαστικε σε Hawkgirl με μαλλον μετρια αποτελεσματα.... αν και εβγαλε αρκετα τευχη σχεδον τα 70 εφτασε, οπου ηρθε το Infinite Crisis και ξαναμανα αλλαξε η DC σε ολους τους τιτλους την αριθμηση ξεκινωντας απο το 1.Μπορω να πω πως και η JSA τοτε ειχε πολυ δυνατο τιτλο και την προτιμουσα απο την JLA των Μοrrison/Porter....Tεσπα και το storyline ''The Return of Hawkman'' μετραει .
  2. Εξαιρετικη παρουσιαση σε ενα πολλυυυ παραξενο κομικ το οποιο μου αρεσει παρα πολυ. Το καρτουν οπου προβαλονταν στο ΜΤV ηταν εξαιρετικο με σκοτεινη ατμοσφαιρα και ασυνηθιστη τεχνοτροποια στο animation. Παντως μεταξυ μας ο Sam Keith δεν ηταν καλος στις υπολοιπες δουλειες του...κατι Batman/Lobo που εκανε τελευταια δε βλεπονται. Μου κανει εκπληξη που δεν το ξαναεκδιδει η DC.
  3. To πηρα πριν λιγες μερες απο Public.Κατι προσφορες, κατι τα bonus που μαζεψα μου βγηκε 17 ευρω.Το απλο paperback. Σαν ιστορια ειναι μια χρηση μετριοτητα.Βεβαια δεν ειναι και για τα σκουπιδια αλλα θελει μεγαλη υπομονη μεχρι να μπεις σεναριακα σε μια σειρα. Πραγματικη Οδυσσεια το διαβασμα του.Εδω ο Βatman ειναι λαλιστατος, καμια σχεση με το σκοτεινο και λιγομιλητο χαρακτηρα που ξερουμε. Υπαρχουν οι ηθικες αρχες του χαρακτηρα οπως το οτι αποφευγει να σκοτωνει ιδιως οταν υπαρχουν αθωοι στο ''παιχνιδι'' ενω παρελαυνουν ενα σωρο χαρακτηρες οπου μπερδευουν καπως τα πραγματα. Παντως απο σκιτσο τα σπαει!!!Ε δε θα μπορουσε να ειναι και αλλιως μιλαμε για τον κορυφαιο σκιτσογραφο του Μπατμαν.Θα ξεφυλλιζω χαζευοντας ωρες ολοκληρες τις σελιδες. Απο εμενα παιρνει ενα πολλυυυυ χλιαρο 7/10 λογω Αdams βεβαια .
  4. Μπραβο για την παρουσιαση Κωτσο !!!!!Προσωπικα το θεωρω μεσα στα δεκα καλυτερα stories οπου υπαρχουν απο καταβολης βιομηχανιας κομικς.Ομορφοι συμβολισμοι (Κingdom Come σημαινει Δευτερα Παρουσια στα αγγλικα-ενω Μagog και Gog ειναι χαρακτηρες οπου εμφανιζονται σε βιβλικες αναφορες), καταστροφολογικες καταστασεις με πολλα ηθικα διδαγματα και η χαρα του αναγνωστη δηλαδη μπολικο υπερηρωικο ξυλικι!!!Υπαρχει και μια συνεχεια του το ''Τhe Kingdom'' με καινουργιους πρωταγωνιστες και μια συνεχεια οσον αφορα το Superman και την Wonder Woman.Eιναι αρκετα καλο αλλα υπαρχει ενα θεμα με το σκιτσο.Το εχουν αναλαβει καλλιτεχνες με εντελως διαφορετικο στυλ (δυο ονοματα που μου ερχονται στο μυαλο ειναι ο Οlivetti και ο Quitely) και αν το διαβασεις σε τομο το αποτελεσμα ειναι καπως μπερδεμενο. Γνωστος μου ο οποιος ειναι πορωμενος ΜΟΝΟ με Μαρβελ και διαβαζοντας πολλα απο DC χωρις ποτε να μου κανει ιδιαιτερη μνεια μου ειπε:''Φιλε ειμαι μαρβελακιας οσο δεν παει αλλα τετοια ιστορια δεν εχω διαβασει ποτε στη ζωη μου!!!''
  5. Ας ειναι καλα εκει που βρισκεται......Εγω τον γνωρισα αποκλειστηκα απο την DC περιοδο του.Ο Flash που εκανε ηταν μοναδικος.
  6. Σπερνει!!!!!Καιρος ηταν να δουμε κι αλλες φατσες περα απο του Μπατμαν σε αυτη τη σειρα.
  7. Kαλως ηρθες κι απο εμενα Αρχοντα η ΝΤΑΙΝΟ οπως σε ξερω απο το Ρετρομανιαξ.Εδω μαλλον εχουμε κοινα ενδιαφεροντα οποτε η συμμετοχη σου θα ειναι ανεκτιμητη φιλε.Περιμενω τα σκαναρισματα σου καθως και ωραιες συζητησεις για τους ηρωες της παιδικης μας ηλικιας.
  8. Kαλως ηρθες φιλε και απο το δικο σου thread.... !!!!!!!!!!
  9. joe pineapple

    SUPERBOY PRIME

    Mπραβο για την παρουσιαση φιλτατε!!!Περιμενω τη συνεχεια για να καταθεσω αποψη.
  10. Προσωπικα μιλωντας οι ελληνικες μονοχρωμες φιγουρες μου αρεσουν πιο πολυ απο τις κανονικες. Ο πρωτος που απεκτησα ηταν ο Κριμπο ο καρχαριας σε γαλαζιο χρωμα.Ηταν κι ο αγαπημενος μου.
  11. joe pineapple

    "Έφυγε" ο Al Rio

    Kριμα.Κι εγω τωρα το διαβασα μετα απο ενα χρονο... Τελικα πολυς κοσμακης φτανει στα ακρα. Μακαρι να ειναι ο τελευταιος.R.I.P. Al......
  12. Καλως σε βρηκα Θλιμμενε Μπουφο .Ουπς προσεχε ειναι ο Φλοκ απο πισω σου!!!
  13. Μπραβο για το εξαιρετικο review theocomics!!!!! :best: Eχω διαβασει σχεδον τα παντα ξεκινωντας απο το J.S.A. εως και το Final Crisis σε οτι εχει να κανει με την Μαρβελοικογενεια.Η σειρα του Gerry Ordway ειναι απιστευτη και θα ηθελα καποια στιγμη να την αποκτησω.Παντως εγω δεν τον θεωρω αντιγραφη του Σουπερμαν σε καμια περιπτωση.Καταρχην το origin και των δυο διαφερει οσο η μερα με την νυχτα ενω και οι υπερδυναμεις/ικανοτητες που εχουν και οι δυο ειναι αρκετα διαφορετικες.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.