Μετάβαση στο περιεχόμενο

bilisiosS

Members
  • Περιεχόμενο

    65
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από bilisiosS

  1. Αυτό που λες για την Ελληνική Αγορά, με χαροποιεί αφάνταστα. Διαβάζω οτιδήποτε έχει να κάνει με κόμικς. Ετοιμάζω καφέ... Σοβαρά μιλάς; Ο θάνατος του ήταν σαν να χάνω συγγενικό μου πρόσωπο.
  2. Μετά από δύο χρόνια αποχής για διάφορους λόγους επιστρέφω στον κόσμο των κόμικς. Περιμένω λοιπόν να μου πείτε τι έχασα μέσα σε αυτόν τον καιρό (Το τελευταίο κόμικς που πήρα ήταν ο 17ος τόμος από την βιβλιοθήκη Disney) και τι μου προτείνετε να πάρω από όλα αυτά που έχασα. Πάμε να δούμε.
  3. bilisiosS

    ASTERIX

    Σε ερώτηση μου στο facebook για το αν θα συνεχισει η σειρά η απάντηση τους ήταν η εξής: "Ναι, θα συνεχίσει. Θα βγάλουμε τουλάχιστον 20 και βλέπουμε..." Έχοντας υπόψιν λοιπόν ότι στην αρχή ήταν να βγουν 10 τεύχη ο διπλασιασμός τους στα αυτιά μου ακούγετε μόνο καλό νέο!!!!
  4. bilisiosS

    ASTERIX

    Τώρα που φτάνουμε σιγά-σιγά προς το τέλος,ξέρουμε αν θα συνεχιστεί και μετά τα 10 τεύχη;
  5. bilisiosS

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    Παιδιά στην Θεσσαλονίκη(Σταυρούπολη, Ηλιούπολη, Κέντρο) ξέρετε που θα το βρω;
  6. bilisiosS

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    Πήγα σήμερα στο περίπτερο να πάρω το 7ο Τεύχος και μου είπε ότι γενικά στην περιοχή έγινε ένα λάθος με τα δέματα και θα έρθει από Δευτέρα, έγινε και πουθενά αλλού αυτό ή είμαι μόνο εγώ είμαι ο τυχερός;
  7. Γιατί στο οπισθόφυλλο κάτω από το barcode γράφει 9.90€ ;
  8. bilisiosS

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    Παιδιά μήπως στην περιγραφή η περιοδικότητα να αλλάξει από εβδομαδιαία σε μηνιαία; Δεν είναι περίεργο που κυκλοφορεί Κυριακή;
  9. Από την διαφήμιση μου φαίνετε καλή έκδοση, εσείς τι λέτε;
  10. bilisiosS

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    Λάθος μου μπέρδεψα τις μέρες,όμως και πάλι οι εφημερίδες αυτήν την βδομάδα κυκλοφορούν Σάββατο 7 Ιουνίου,ο μπλεκ γιατί όχι?
  11. bilisiosS

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    Πως γίνετε να μπει και ο Μαρκ και οι σελίδες να μείνουν ίδιες; Γιατί κυκλοφορεί στις 15 Ιουνίου και όχι αύριο;
  12. bilisiosS

    ASTERIX

    Το σημερινό άλμπουμ πιστεύω ήταν το καλύτερο σε θέμα ποιότητας ,το πιο προσεγμένο!
  13. bilisiosS

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    Σάββατο κυκλοφορεί(δηλ.σήμερα)
  14. Αρκας(πολύ ωραία πένα μάλλον θα αρέσει) looney tunes(όλο και κάποιο animation θα έχει δει στη τηλεόραση από τότε που ήταν μικρή) μικυ-ντοναλντ(Όλοι λίγο πολύ διάβασαν κάποτε)
  15. bilisiosS

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    Ορίστε και ένα μήνυμα που μου έστειλε σαν απάντηση σε ένα δικό μου ο Λεωκράτης Ανεμοδούρας! [...]Τη δεδομένη στιγμή και εφόσον η παραγωγή είναι καθαρά αρμοδιότητα της εφημερίδας δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της έκδοσης (χαρτί, εκτύπωση , δέσιμο) παρά τις παραινέσεις μας για βελτίωση. Σίγουρα όταν αυτονομηθεί η έκδοση και εφόσον καθίσταται βιώσιμη στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τις προδιαγραφές του εντύπου. Αυτό που προς το παρόν κάνουμε είναι να εμπλουτίζουμε την έκδοση με νέες αδημοσιέυτες ιστορίες, αρχής γενομένης από το επόμενο τεύχος*.Να είσαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ο,τιδήποτε είναι εφικτό για να μείνετε εσείς οι αναγνώστες ευχαριστημένοι. *5ο τεύχος
  16. bilisiosS

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    Σήμερα κυκλοφόρησε και ο 3ος τόμος στα περίπτερα!!!
  17. bilisiosS

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    Εμένα αυτό μου θυμίζει πολύ κάτι παλιά μου τεύχη που τα "χτύπησε" η υγρασία,αλλά γίνετε να ισχύει το ίδιο και σε αυτά,αφού είναι καινούργια τεύχη! Αν διορθωθεί και αυτό τότε για μένα τουλάχιστον δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στην έκδοση,αλλά είναι κρίμα ενώ έχω τέτοια διάθεση να το διαβάσω,να μην μπορώ να το διαβάσω και να το διαβάζω με μισή καρδιά! Κατά τα άλλα μετά από το 4ο τεύχος,άρχισε να γίνετε κάτι παραπάνω από καλό!
  18. bilisiosS

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    Έχεις δίκιο,η διαφορά είναι τεράστια!!!
  19. bilisiosS

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κανένας άλλος αλλά και τα 4 τεύχη που πήρα,όλα εκτός απ΄το πρώτο ανοίγουν με δυσκολία για να διαβάσεις τα μέσα καρέ και υπάρχει και ο κίνδυνος να ανοίξουν στα δύο(ειδικά το 2ο που με το ζόρι το διάβασα και δεν τολμώ να το ξανά ανοίξω)! Έτυχε και σε εσάς κάτι τέτοιο ή εγώ πήρα ελαττωματικά?
  20. bilisiosS

    ΑΡΚΑΣ

    Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω,ενώ έχω διαβάσει πάρα πολλά του αρκα και ενώ τα διάβασα με όλη την καλή διάθεση αυτό που λέτε ότι είναι ξεκαρδιστικά και ότι έχει τρομερό χιούμορ εγώ δεν το είδα.Πέρα από δύο τρία που μου προκάλεσαν ένα απλό μειδίαμα όλα τα υπόλοιπα ήταν από συμπαθητικά μέχρι αδιάφορα,βέβαια δεν αμφιβάλω πως είναι απ΄τους μεγαλύτερους Έλληνες δημιουργούς,αλλά εγώ δεν μπορώ μάλλον να συλλάβω το χιούμορ του και δεν ξέρω τι φταίει γιαυτό!
  21. bilisiosS

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    οπότε πάμε για εβδομαδιαίο εκτός αν το αλλάξουν μετά το τέλος της προσφοράς τις εφημερίδας!!
  22. bilisiosS

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    εβδομαδιαία θα κυκλοφορεί αυτόνομο?
  23. bilisiosS

    ASTERIX

    Τα κύματα στις σελίδες υπάρχουν ακόμα αλλά το θόλωμα απ'την εκτύπωση έχει σχεδόν εξαφανιστεί!
  24. bilisiosS

    LOGICOMIX

    Παιδιά καθώς έψαχνα στο youtube βρήκα μια διάλεξη από την ομάδα "Θαλής και φίλοι" με τίτλο "Πόσο 'Λογικά' είναι τα κόμικς"! Ορίστε η περιγραφή: Πόσο 'Λογικά' είναι τα Κόμικς: Μια Περιδιάβαση στην Ένατη Τέχνη, ομιλία του Απόστολου Δοξιάδη στο Μαθηματικό Πανηγύρι 2010, στην Αθήνα. Ο Απόστολος Δοξιάδης μιλάει για τη θεωρία που κρύβεται πίσω από και μέσα στα κόμικς, χρησιμοποιώντας παραδείγματα όπως το Logicomix και τα βιβλία του Scott McCloud, και άλλα. Η ομιλία χωρίζεται σε τρία μέρη: 1ο μέρος:https://www.youtube.com/watch?v=F0NoWIlNx1M 2ο μέρος:https://www.youtube.com/watch?v=oTYKp1lgk5g 3ο μέρος:https://www.youtube.com/watch?v=K4tu-LHiMtQ Η ομιλία είναι παλιά οπότε μπορεί να υπάρχει εδώ,αλλά σε περίπτωση που δεν υπάρχει θα ήταν ενδιαφέρον να τις ρίξετε μια ματιά!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.