Μετάβαση στο περιεχόμενο

shiftcontrol

Members
  • Περιεχόμενο

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος shiftcontrol

  • Γενέθλια 12/14/1964

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    United States

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

973 προβολές προφίλ

shiftcontrol's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

17

Συνολική φήμη στο GC

  1. shiftcontrol

    Zagor (1971)

    Ψάχνωντας για πληροφορίες , βρήκα κάποια αναφορά για αρχείο που πιθανώς διατίθεται στο E-Mule. Δυστυχώς, δεν διαβάζω Τούρκικα, και ούτε χρησιμοποιώ το E-mule. Οι πληροφορίες υπάρχουν εδώ: Zagor.1970.Cihangir.Gaffari.Tvrip-BSG.DAT 614.66mb και το link είναι : ed2k://|file|Zagor.1970.Cihangir.Gaffari.Tvrip-BSG.DAT Ισως κάποιος τα καταφέρει...
  2. Οχι, δεν αναφερόμουν σε τίποτε συγκεκριμένο. Εχω κάποιες τεχνικές γνώσεις σε σχέση με το αντικείμενο, αλλά αυτό είναι θέμα προσωπικής συζήτησης μέσω PM. Αν χρειάζεσαι κάτι, το περνάμε εκεί.
  3. "View New Posts" και για μένα. Απο εμπειρία ωστόσο (σε άλλα forum που χρησιμοποιούν την εφαρμογή της Invision Board, γιατί εδώ έχω μόνο δυό μέρες), μερικές φορές χρειάζεται να μπαίνει κανείς "κάτω απο το καπάκι της μηχανής" και να περνάει ενότητες και θέματα ενα-ένα. Μερικές φορές οι πιό χρήσιμες πληροφορίες είναι καταχωνιασμένες σε ανυποψίαστα λημέρια!
  4. shiftcontrol

    Zagor (1971)

    Οι ιστορίες του Ζαγκόρ χαίρουν άκρας δημοτικότητας και στην Τουρκία. Μάλιστα γυρίστηκαν 2 κινηματογραφικές ταινίες το 1971 σε σκηνοθεσία Nisan Hanceryan, και πρωταγωνιστή τον Levent Cakir σαν τον "θεό με το τσεκούρι". Οι ταινίες είναι εξαιρετικά δυσεύρετες. Σύμφωνα με μιά συνέντευξη του Bill Barounis, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Onar Films στην Ελλάδα, "το όνειρό μου είναι να βρω 2 ταινίες του ήρωα των ιταλικών κόμικ Ζαγκόρ. Σύμφωνα με τους πάντες, είναι χαμένες" Φωτο βρίσκονται εδώ [imdb=tt0392934] [imdb=tt0320785]
  5. shiftcontrol

    ΟΙ ΘΕOΙ AΠ' TO ΔΙΑΣΤΗΜΑ

    Μπράβο ρε παιδιά. Εξαιρετική δουλειά.
  6. shiftcontrol

    ΦΙΛΑΘΛΟΣ

    Μπράβο βρε θηρίο! Τι μου θυμίζεις τώρα!..
  7. Καλά, όλες οι γάτες δεν είναι μπυρόβιες;
  8. Ενδιαφέρουσα δουλειά c3podroid. ΠΟλύ ενδιαφέρουσα!
  9. Δοκιμή :snake: :trompet: Αντε και για κανένα μπανάκι :beach:
  10. To pilot επεισόδιο διατίθεται μέσω της AOL σε αυτ΄η την διεύθυνση (καλός και ο tracker, αλλά για μας τους καημένους με λιγότερα από 20 posts...)
  11. Μέσω του blue-whitegt. Παλιά είχαν ανεβάσει κάνα-δυό κόμικς και τώρα 'παίζει' κάποιο μπανεράκι.
  12. shiftcontrol

    MAD MAGAZINE

    Προσωπικά, πάντα προτιμούσα το Cracked (πληροφορίες στη Wikipedia). Μου άρεσαν περισσότερο οι ιστορίες και η εικονογράφηση.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.