Μετάβαση στο περιεχόμενο

fugitive

Members
  • Περιεχόμενο

    20
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από fugitive

  1. Ψήφισα Θα παρουσιαστεί με εικόνες η έκδοση του Storm και θα ανακοινωθούν μελλοντικές εκδόσεις για το GC Αν και τώρα που το σκέφτομαι μάλλον το σωστό είναι Θα αναγγείλω την πώληση όλης της συλλογής μου
  2. fugitive

    ΧΟΥΛΚ

    Πολύ καλή παρουσίαση :clap: Αγαπημένες ιστορίες για μένα και αυτές στο τεύχος 300 έως 313 που εξορίζεται από τον Dr. Strange στα Crossroads. Σαν δώρο κάποια εξώφυλλα από τεύχη που δεν βγήκαν ποτέ (άπ'όσο ξέρω) είναι 5 και συνεχίζουν μετά τα πρώτα 6 τεύχη.
  3. Ραντανπλαν= Θυμάμαι ένα από τα πρώτα τεύχη που είχε πέσει στα χέρια μου ήταν ο Νονός που μόλις είχε κυκλοφορήσει Το διάβαζα στο σχολείο (λύκειο πρέπει να πήγαινα) και είχα πεθάνει στα γέλια και όλοι με κοίταζαν γιατί γέλαγα μόνος μου Ειδικά στο σημείο που είναι μπροστά στο τραίνο και αυτό σταματάει λέει την απίθανη φράση (αν δεν θυμάμαι σωστά ας με διορθώσει κάποιος) "Η δύναμη της σκέψης υπερνικάει την αδράνεια της ύλης"
  4. Πολύ καλή ιδέα με τις εικόνες των ομάδων μια και σαν νέο μέλος δεν είχα την ευκαιρία να τα δώ :clap:
  5. fugitive

    KING STEPHEN [ (1947) ]

    Κυκλοφορεί τώρα δεν ξέρω αν έχει ολοκληρωθεί σε comic το Dark Tower
  6. Eπιτέλους κατάλαβα για πιο λόγο πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι κατώτερες από τους άντρες Φταίνε οι ιστορίες του Bugs που διάβαζα και συνεχίζω να διαβάζω
  7. Kαλως ήρθες. Μην είσαι τόσο σίγουρος για τα Conan και εγώ το ίδιο νόμιζα και εως τώρα έχω βρει στο ιντερνετ γύρω στα 700 τεύχη. ΠΟΤΕ δεν δανείζουμε comic και βιβλία μιλάω από προσωπική πείρα.
  8. fugitive

    ΣΠΑΪΝΤΕΡ-ΜΑΝ

    Τους έχω ξανακράξει και σε άλλο post αλλά πρέπει να το κάνω και εδώ (την Modern Times φυσικά) :thdown: Ξεκινάει με κάποια τεύχη που τα είχα από άλλη έκδοση Μαμούθ αν δεν κάνω λάθος λέω δεν πειράζει αφού αποφάσισαν να βγάλουν το Spiderman θα τα πάρω Αλλά οι απαράδεκτοι αυτό που έκαναν μάλλον, ήταν να αγοράζουν τα δικαιώματα για ένα άντε το πολύ δύο χρόνια και μετά σου έλεγαν τώρα πάμε σε μια καινούργια σειρά!! Λές η παλία τι έγινε δεν θα συνεχιστεί ΝΑΙ φυσικά αργότερα όταν παγώσει η κόλαση. Για μένα η χειρότερη προσπάθεια που έγινε ποτέ Ήταν καθαρά για αρπακτή.
  9. Amazing Spiderman Civil War Hulk Daredevil The boys ghost rider CONAN 52 red sonia she-hulk(ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί) ms marvel Angel lady death και άλλα που αυτή την στιγμή δεν θυμάμαι
  10. fugitive

    Funny Pictures!

    Πως πρέπει να είναι η σωστή διαφήμιση
  11. Σας ευχαριστώ όλους για το καλοσώρισμα Το avatar μου άρεσε αλλά θα το αλλάξω όταν φτιάξω το δικό μου μπορεί και να μην διαφέρει πολύ(μάλλον θα έχει δράκο μέσα) Όπως βλέπεις αυτό είναι το νέο μου avatar
  12. View new posts αρχικά και μετά κάνω μια "βόλτα" μια και όλο και βρίσκω πιο παλιά και ενδιαφέροντα post
  13. 3+1=4 7+6=13 1+3=4 ’ρα είμαστε συνομηλικοί
  14. fugitive

    ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ

    Έπαθα μεγάλο σοκ Κανείς δεν το είχε καταλάβει έως τώρα όμως αυτό το τεστ μίλησε στο υποσυνειδητό μου απίστευτο
  15. fugitive

    Γεια χαρα

    Γεια χαρα και καλως σας βρηκα! Αν και έχω γραφτεί από χτές σήμερα αξιώθηκα να πω επίσημα ένα γεια. πάντως χαίρομαι που θα τα λέμε απο 'δώ και πέρα. (αυτό δεν σημαίνει τίποτα παρά μόνο ότι είμαι λάτρης ΚΑΙ της μπίρας.)
  16. fugitive

    HELLBOY

    Πολύ καλή η παρουσίαση σου.
  17. fugitive

    IRON MAN (ΣΕΙΡΑ Α')

    Δυστυχώς μια από τις πολλές απογοητεύσεις από τους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους ήταν και η προσπάθεια της Modern Times. Όσο θυμάμαι στο τελευταίο τεύχος του Iron Man (αν κάνω λάθος ευχαρίστως να με διορθώσει κάποιος) να λέει στην τελευταία σελίδα ότι στη μάχη που ακολουθεί στο τέλος νικάει ο Iron Man. Ήταν και το τελευταίο τεύχος που αγόρασα από την Modern Times.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.