Μετάβαση στο περιεχόμενο

Noellian

Members
  • Περιεχόμενο

    265
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Καταχωρήσεις δημοσιεύτηκε από Noellian

  1. Ready Player One: Μετριο... περναει η ωρα αναλαφρα βεβαια και βλεποντας διαφορους χαρακτηρες απο 80ς να ξεπηδαν απο δω και εκει σε κανει να χαμογελας.. Σαν σεναριο παιδικο αρκετα αλλα ποιος ειπε οτι επρεπε

    να ναι και σοβαρη ταινια... δεν μαρεσε καθολου το αβαταρ του πρωταγωνιστη που ηταν λες και μιξαραν χαρακτηρα απο Final Fantasy και Kingdom Hearts..

    Tomb Raider: Σαν να βλεπεις remake του παιχνιδιου (2013) με καποιες αλλαγες... Ενταξει η Βικαντερ μπορουσε να υποστηριξει μια Λαρα πριν γινει η Λαρα που ξερουμε αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να υποστηρηξει την Λαρα απο δω και μετα.. 

    Spoiler

    Ποσο χαζο που η αυτοκρατειρα ηθελε να προστατεψει την ανθρωποτητα απο την "αρρωστια" που ειχε και εβαλε να κλεισουν το πτωμα της σε μια σπηλια με παγιδες και οχι πχ να καψουν το πτωμα της και να απαλλαγουν σιγουρα απο αυτη... :lol:

     

    • Like 5
  2. @1530  Mα ποτε δεν ειπα οτι δεν το απολαμβανω... βλακεια ειναι για τον μονο λογο οτι ειναι βλαβερο κατα τα αλλα δεν εχει διαφορα με οποιαδηποτε καθημερινη συνηθεια..

    ΥΓ. Σορρυ για την απαντηση μετα απο 4 χρονια τωρα την παρατηρησα.. :lmao:

    • Like 2
    • Αστείο 1
  3. Eυχαριστη αλλα την περιμενα αρκετα και με απογοητευσε... η ιστορια εδειχνε πολυ ξεμπαρκη σε σχεση με το πρωτο.. το χιουμορ πιο επιτηδευμενο σε φαση αφου το χιουμορ μας ειναι το δυνατο μας σημειο πρεπει να σας πεταμε αστεια συνεχεια και σε αυτο ασχετα αν αξιζουν... καπως ετσι βλεπω και το deadpool.. καπως ετσι βλεπω και τον Σεφερλη..   Δεν ειναι τιποτα φολα αλλα σιγουρα δεν ειναι ενα sequel που κοντραρει το πρωτο..

    • Like 5
  4. Jackie -  Πιο βαρετο πεθαινεις.. βασικα τι μας νοιαζει να το δουμε σε ταινια ολο αυτο αλλα τεσπα.. 

     

    Passengers - Εγω αλλο καταλαβα οτι γινεται στο trailer αλλα τελικα αλλο ηταν...  ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ!     Καλα για κατι κουλά που οκ δεν παιζαν να γινοντουσαν/ υπηρχαν σε τετοια διαγαλαξιακα ταξιδια ουτε λογος..

    • Like 6
  5. Ωραιο σχεδιο.. γενικα μαρεσαν παντα τα ασπρομαυρα λιγο παραπανω... οσον αφορα για τη μουσουδα (το μαυρο κομματι) πιστευω το λαθος ειναι οτι την εκανες πολυ στρογγυλη τη γραμμη απο κατω χανοντας το "σωστο" σχημα μιας μουσουδας :P

    • Like 1
  6. Συνοπτικα επειδη ειναι αργα και βαριεμαι κατεβατο :P

     

    La la land : Aρκετα καλο... ωραια χρωματα.. η μουσικη μαρεσε αρκετα... ο τσιβδισμος της Εμμας κατι μου κανει..

    Το τελος μαρεσε αρκετα... θα μπορουσαν να αποφυγουν και να αλλαξουν 2-3 πραγματακια βεβαια γιατι ωρες ωρες λες            "Οοοοk suuuure!"

     

    Arrival : Ηθελα πολυ να το δω... το βρηκα ακρως βαρετο.. πολυ μινιμαλ και αυτοι οι εξωγηινοι ουτε ενα πορτατιφ κατι τεσπα να γεμισει το spaceship..

    Σας φεραμε τη γλωσσα μας δωρο... ιδιαιτερα 1 με 3 καθε μερα το μεσημερι (σε στυλ θεατρου σκιων) για να μας βοηθησετε σε 3 χιλιαδες χρονια...

    τρεχα γυρευε...  (ενταξει το ξεφτιλιζω μην με ξεσυνεριζεστε)

     

    Ηacksaw Ridge:  Mαρεσε αρκετα (δεν παω μια τον Γκαρφιλντ) αν και κατι φασεις οπως το "πιανω τον κορμο του πεθαμενου τον κραταω ασπιδα και με το αλλο χερι γαζωνω με το αυτοματο τους Τζαπανεζους τρεχοντας" θα πρεπε να λειπουν            γιατι υποτιθεται Μελ ειναι αληθινη ιστορια  goddammit!!!!

    • Like 9
  7. Oι μουσικη επιλογη (γενικα οι μουσικες επιλογες του GotG), οι χαρακτηρες, το χιουμορ δενουν τοσο ωραια μαζι που ξεχειλιζει η κουλ-εριά.. μακαρι να ναι οσο ωραιο δειχνει, οπως ηταν και το πρωτο.

     

    -She just told everyone your deepest darkest secret  hahahaha  yοu must be so embarrassed hahahahaha do me, do me!!!

    • Like 2
  8. Στο 1:39 που πετας ωμους, στηθους κλπ ειναι ενα κομματι που το χεις φτιαξει σαν βαση απο πριν και μπορεις να το πετας για να το χτιζεις μετα αναλογα με τον χαρακτηρα που φτιαχνεις;

    • Like 3
  9. Λοιπόν ένας ακόμη χρωματισμός μου πάνω σε ένα πρόσφατο σκίτσο του jimr.

    attachicon.gifπισινα πάρτυ.png

    Ήθελα να δοκιμάσω φίλτρα πάνω στα χρώματα και να ακούσω (ή μάλλον καλύτερα να διαβάσω) σχόλια για το αν το θεωρείτε καλύτερο.

    (Σημ. @Marty McFly Μάλλον ούτε αυτό ο χρωματισμός θα σου αρέσει, τουλάχιστον στο background. Λυπάμαι, φταίει ότι το χρωμάτισα και δεν είχα δει το σχόλιο σου...)

     

     

     

    Kαλα το θεμα δεν ειναι να αρεσουν σε μενα αυτα που ζωγραφιζεις.. στη τελικη το χομπι σου κανεις οποτε το θεμα ειναι να γουσταρεις εσυ πρωτα... και οπως ειπε ο Tightwad ειναι και θεμα στυλ.. εμενα μου χτυπαν στο ματι καλυτερα εκεινα τα χρωματα σε σενα και σε αλλους μπορει αυτα που χρησιμοποιεις.. απλα ολοι ποσταρουμε εδω κανα σχεδιακι για να τα μοιραστουμε ή να παρουμε καμια εξτρα γνωμη, βοηθεια, συμβουλη κλπ :)

    Απλα πιστευω οτι οσο καλυτερο θα γινεται το σχεδιο σου με τον καιρο αυτος ο χρωματισμος θα του αφαιρει αντι να του δινει ποντους..

    • Like 2
  10. Λοιπον τωρα εγω θα στα παω αναποδα :P

    4) Σε μπερδεψα μαλλον με το παραδειγμα στο paint των windows 3.1 που ειπα μαλλον... οχι καταλαβα οτι τα σχεδιαζεις στο χερι και καλα κανεις ετσι και  αλλιως για να μαθεις να σχεδιαζεις με pen tablet πως λεγονται θα πρεπει  πρωτα να μαθεις τον κλασσικο τροπο.. 

    3) Eννοω να επιλεγεις πιο γηινα χρωματα και οχι τοσο χτυπητα στο ματι...

        πχ...

    14873720c5e533a66423dc37d83a00e7.jpg

     

    και οχι

    donald44.jpg

     

    2) Σκιασεις/σχεδιο (καλυτερη γραμμη, καλυτερη ανατομια).. δεν ηξερα ποσο εισαι αλλα το φανταστηκα οτι θα σαι σχετικα μικρος... οποτε αν συνεχισεις και αφιερωσεις χρονο θα τα βελτιωσεις αυτα.. διαθεση και μερακι θελει.. εγω δεν τα χω.. trolololol

     

    1)Δεν το χω δουλεψει το συγκεκριμενο... αν οντως μπορει να κανει αυτα που θα κανες και με το photoshop ΟΚ πασο..

    • Like 3
  11. 1) Βρες photoshop! (θα σου παρει λιγο να το  μαθεις αλλα και με το google παρεα βρισκεις οτι tutorial και επεξηγηση θες).

    2) Aρχισε να χρησιμοποιεις σκιασεις στον χρωματισμο.

    3) Μην χρησιμοποιεις χρωματα "ηλεκτρικ"  (να το πω ;; ) οπως στο background του σχεδιου του Ροσα με τα βουνα και τον ουρανο απο πισω..

    4) Αν ασχολεισαι ολο με παπιά συνεχισε να τα μελετας να τα βελτιωσεις και αλλο.. καποιες απλες γραμμουλες στο σχεδιασμο θα τα καναν πιο ομορφα.

     

    Αλλα βρες photoshop και δουλεψε με layers... μη χρησιμοποιεις προγραμματα τυπου paint... αυτα τα κανα εγω το 94 με windows 3.1 και προσπαθώντας να ζωγραφισω τον Σουπερμαν με το Line του paint και μου πηρε καμια βδομαδα  :lol:

     

    Δεν ξερω ποσο εισαι αλλα αν εισαι μικρος εχεις ελευθερο χρονο και σαρεσει τοσο συνεχισε και θα δεις αρκετη  βελτιωση... 

    • Like 3
  12. Ξεχασα τελευταια μιας ψυχης τη γιορτη και την πικρανα και προσπαθω να επανορθωσω με ενα δωρακι που το χρωστουσα εδω και αρκετο καιρο..

     

    ΥΓ. Παλι καλα για να πιασουμε και κανα μολυβι :P

     

     

    post-25951-0-63779300-1477843157_thumb.jpg

    • Like 11
  13. Την περιμενα καλυτερη αλλα γενικα ηταν για το αναθεμα.. οταν ακουω μια κυρατσα (δεν θυμαμαι το ονομα της ξκιούζμι) να λεει οτι τους μαζευουμε στη περιπτωση που σκασει στη Γη ενας Σουπερμαν που δεν θα ναι με το μερος μας και αυτοι που μαζευει ειναι ενας που εχει καλο σημαδι..μια που στην ουσια περα απο τρελη δεν εχει τιποτα αλλο (α ναι ριχνει και καμια μπατσα) και εναν που πεταει κατι αστερακια.. αντε ο αλλος ο Ελ Ντιαμπλο εχει βαση ας πουμε..  ε σορρυ κιολας ποσο σοβαρα να το παρεις αυτο το σεναριο.. 

    Ο αλλος ειναι εκτελεστης εχει φαει ποσα ατομα για τα λεφτα και ξαφνικα θελει να αποδειξει στη κορη του οτι δεν ειναι ενα σκουπιδι... τεσπα.. για χαζεμα ενα διωρακι κυριακης στον καναπε ξαπλα μια χαρα ειναι.. αν και θα προτιμουσα με κανα 2 φιλους για να γελαμε κιολας :P

    • Like 5
  14. Και λεγα πως και αφησα καναλι να παιζει στη τιβι... ειχε τον Λεμπεση στον σαλ...(ας μην χαρακτηρισω) τον Αρναουτογλου και διαβαζοντας το τοπικ αμεσως σκεφτηκα αυτο..

     

    Τρελος Γιοκάι

     

    Ειμαι τρελός γιοκάι (Υοkai) άι άι άιιιι

    και καποιος θα τις φαει αει αει αει

    παψε να μου κολλας 

    γιατι θα βρει μπελας εσενα και ολο σου το σοι 

     

    Κατα τ'αλλα θα προτιμουσα κατι ακουστικα σε αυτο..

     

    Χατ Τρικ

     

    Με καποιες αλλαγες στους στιχους εκτος απο αυτoν που λεει "για ενα μωρο απο αλλο πλανητη" που παραπεμπει σε Dragon Ball :P

    • Like 2
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.