Μετάβαση στο περιεχόμενο

rkronin

Members
  • Περιεχόμενο

    970
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Καταχωρήσεις δημοσιεύτηκε από rkronin

  1. μετά από πολύ καιρό και ενώ παρακολουθώ αλλα δεν μιλάω πρέπει να ομολογήσω πως η σειρά μάλλον για τα σκουπίδια θα είναι. εδώ προσπαθούν να αλλάξουν ακομη και το lore ... τέλος πάντων κοντοζυγώνει.

    • Like 2
    • Λύπη 2
    • Ευχαριστώ 2
  2. Ήθελα να κάνω την ατμόσφαιρα λίγο πιο τρολ και το ότι μεγαλώσαμε  και βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά.  Ποτέ δεν πρόκειται να διαφωνήσω με κάποιον που έχει διαφορετική άποψη για χόμπι που μας διασκεδάζει.  Να πω επίσης, πως αν και δεν είμαι φαν της ιστορίας του spidey που αποχτά την εταιρεία και τα χρήματα και γίνεται δεύτερος ironman στα comic  ( ευτυχώς τελείωσε) τα προηγούμενα χρόνια, το ότι συνέδεσαν αυτήν την ιδέα με τον κινηματογραφικό spidey ως διάδοχο του iron man (γiνεται δεν γίνεται, δεν κάνω spoiler) το εκλαμβάνω ως θετικό. Και η ιδέα  φάνηκε σαν κάτι το φυσικό στο mcu και η εκτέλεση μου άρεσε παρόλο που έχω πει παλαιότερα πως δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα του spidey. Δεν γνωρίζω αν τους βγήκε τυχαία ή αν έγινε εσκεμμένα θέλοντας να κλείσουν το μάτι σε αυτούς που διαβάζουν spidey τα τελευταία χρόνια.

    • Like 2
  3. Την είδα δεύτερη φορά και πρέπει να ομολογήσω πως η εκδοχή αυτού του spiderman είναι ότι πιο κοντινό έχω δει στον spiderman που διάβαζα όταν ήμουν μικρός. Ο Holland είναι  ο καλύτερος comic book spiderman . Παρόλο που δεν είμαι φαν της MJ που την υποδύεται η Zendaya πρέπει να παραδεχτώ πως υπάχει χημεία μεταξύ τους στην οθόνη. Το spiderman 2 παραμένει η καλύτερη για εμένα spiderman ταινία αλλά το far from home έρχεται πολύ κοντά στην δεύτερη θέση στις προτιμήσεις μου.  Οι  mid credit scene και η after credit scene  επίσης είναι όλα τα λεφτά. ΠΟλύ φιλόδοξο αυτό που θέλει να κάνει ο  Kevin Feige αλλά αφού μας έχει συνηθίσει σε επιτυχίες θα τον εμπιστευτώ. 10/10 από εμένα και πραγματικά  κάτι καλό spiderman που έχουμε να δούμε εδώ και χρόνια στα comics.

    • Like 3
  4. next level σκουπίδι. ασχέτως από το misandrism  η κοπελιά είναι άθλια σαν ηθοποιός, απλά κακή ηθοποιός... Το trailer με τιλταρε όσο κανένα αλλό που έχω δει. Είχα ακούσει πως ήταν κακό αλλά τόσο κακό δεν το περίμενα.

    • Like 6
  5. Οκ αν και σπάνια λέω πως μία ταινία είναι κακή αυτή ήταν σκουπίδι. Ναι έχουμε καλομάθει και τα σχετικά αλλά τελείωσαν ένα πολύ ωραίο franchise με τον χειρότερο τρόπο ο οποίος μου φάνηκε άκρως προσβλητικός για τον fan.

     

    Παραδόξως μόνο η ερμηνεία της Turner μου άρεσε και Είχαν τόσο καλούς ηθοποιούς και υλικό και το διέλυσαν. Σκηνή με το ας τους ονομάσουμε  x-women και την πολυαγαπημένη μου storm να πετάει παγακια ε απλά ντροπή. Είναι απλά προσβλητικό. Τους τελείωσαν τα λεφτά και δεν είχαν για cgi ώστε να δούμε τους ήρωες να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους?Η ερμηνεία των prof x και magneto ήταν κάπως καλή αλλά τι να σου κάνουν και αυτοί όταν όλη η ταινία είναι της πλάκας. Απλά λυπήθηκα το εισιτήριο που αγόρασα.

     

    Για εμένα είναι η χειρότερη ταινία του franchise  και χειρότερη και από το x -men 3. Δεν το πιστεύω πως το λέω αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή. Ο Kevin Feige κάνει πάρτυ με την αποτυχία αυτή! Λυπηρό!

    • Like 3
    • Διαφωνώ 1
  6. 15 hours ago, Indian said:

    Είχαμε καμία εξέλιξη για την σειρά? Το λέω γιατί λέγαμε ότι ακυρώθηκε, ενώ κυκλοφόρησε και το δεύτερο επεισόδιο. :thinking:

     

     

    :beer: 

     

     

     

    ακυρώθηκε η σειρά για μελλοντική δημιοθργία επεισοδίων δλδ νέα season. Και τα 10 επεισόδια θα παιχτούν απλά  θα μείνεις με την απορία τι γίνεται μετά γιατί δεν υπάρχει μετά.

    • Like 3
    • Ευχαριστώ 1
  7. ναι αλλά όταν κάτι είναι επιτυχημένο , συνοδεύεται από το commitment των φαν και από την απογοήτευση  η οποία ακολουθεί. Επίσης τα λάθος με τόσα μύρια σαν να είναι στραγάλια είναι πολύ ύποπτο από μόνο του. Το arrowverse  της CW  έχει καταντήσει χειρότερο και από Φώσκολο . Σαπουνόπερες κακού επιπέδου. Μακάρι να μην το πάρει το CW.

    • Like 3
    • Διαφωνώ 1
  8. lol ούτε ένα επεισόδιο δεν κράτησε. έγινε cancelled και από ότι ψιθυρίζεται όλες οι υπόλοιπες σειρές της dc streaming service θα πάνε περίπατο και αυτές γιατί η dc θα κατεβάσει την streaming service της... εκεί στην DC τι πίνουν και δεν μας δίνουν. το έχει χάσει εντελώς.

    • Like 1
    • Λύπη 2
    • Ευχαριστώ 1
  9. unpopular opinion αλλά εμένα μου άρεσε η τελευταία seasonαν και φάνηκε πως ήταν κάπως rushed.Είχε τέλος και μάλιστα προσεγμένο . Και το τελευταίο επεισόδιο ήταν από τα καλύτερα. Έχω δεί unfinished ή μπούρδες τέλη σε πάμπολες ΄¨καλές σειρές¨ .  Όσο θυμάμαι το τέλος του lost ή του battlestar galactica ... Παραέχουμε καλομάθει και όλοι έχουν άποψη για το τι θα έπρεπε να γίνει και τι όχι, τι είναι λογικό και τι όχι κλπκλπ.  Για να είμαι ειλικρινής ευχόμουν ο Μαρτιν στο τελευταίο επεισόδιο να τους τρόλαρε όλους και να μην είχε τέλος και να πετούσε κα να,  τα υπόλοιπα στα βιβλία μου. Καλή η κριτική αλλά προσπαθούμε τόσο πολύ να τα εκλογικέψουμε όλα που χάνεται η ουσία της φαντασίας. Θέλω να δω τι θα λέμε τα επόμενα χρόνια αν δεν ξαναβγεί σειρά φαντασίας σαν αυτή. Άλλος άρχοντας των δαχτυλιδιών πάντως δεν βγήκε.  Επίσης το cinematography  της τελευταίας season είναι ότι καλύτερο έχω δει.

     

    P.S. : κάπου κυκλοφορεί ένα meme με τους κλαίγοντες που δεν τους άρεσε ή τελευταία season και με τους animefreaks να τους δουλεύουν  για τα τελειώματα διαφόρων σειρών. πρέπει να το βρω γιατί παραήταν καλό.

    • Like 5
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.