Μετάβαση στο περιεχόμενο

Levon

Members
  • Περιεχόμενο

    30
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Levon's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

114

Συνολική φήμη στο GC

  1. Απλά επειδή ο τρόπος που γράφεις και το πόσα ξέρεις για τα comics μου κάνει για κάποιον που διαβάζει εδώ και πολλά χρόνια. Οπότε . Και εγω 16 είμαι,αλλά άρχισα να διαβάζω μόλις τον Αύγουστο.
  2. Διάβασα και εγώ το Barman #14.Τα είπαν και οι προηγούμενοι.Scott ---> Αν και σίγουρα όχι τόσο καλό όσο το 13.
  3. Αν και μάλλον δεν θα αρέσει στους περισσοτερους απο εδω,εγω το βάζω έτσι για το γ*αμώτο. Piano-based rock σε όλο της το μεγαλείο.Αν βαριέστε να δείτε όλο το βίντεο πηγαίντε στο 7:30 και μεινετε για κανένα δίλεπτο μέχρι να πάρουν τα δαχτύλια του λίγο μπρος.
  4. Μάλλον βλακεία λεω,αλλά παίζει κανένα comic LOTR?

    1. germanicus

      germanicus

      εδώ δεν θα δει την απορία σου κανείς :) Άνοιξε τόπικ με αυτή την ερώτηση στο Γενική Βοήθεια Αποριες Προτάσεις :)http://www.greekcomics.gr/forums/index.php?showforum=82

    2. x for xepeta

      x for xepeta

      Νομίζω όταν πήρε το φραντσάιζιν των φιγούρων η TOYBIZ (Θυγατρική τότε της MARVEL) είχε πάρει ρητή εντολή απο τους παραγωγούς της ταινίας "OXI ΚΟΜΙΚΣ"!

       

  5. Τέλειωσα το Rage of the Red Lanterns(δηλαδη μερικα Green Lantern και το Final Crisis:Rage of the Red Lanterns). Εντάξει,καλό ήταν,προετοιμάζει και αυτο για το Blackest Night,το οποίο ξεκίνησα,και μεχρι τώρα δεν παίζεται. Διάβασα και τα πρώτα έξι τεύχη του Avengers Academy.Εξαιρετικό.Σε αυτά τα τεύχη παρουσιάζει τους έξι μαθητές,που είναι πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες,αν και με όχι τόσο ωραίες δυνάμεις.Μου άρεσε ιδιαίτερα το origin του Mettle,καθώς το πως παρουσίασαν την μετάλλαξη του(όπως θελετε πείτε το) ήταν απίθανο. Α,και το Aquaman #1. Το μόνο βιβλίο Aquaman που έχω διαβάσει,και ήταν πολύ διασκεδαστικό το πώς όλοι τον έχουν για αστείο αλλά αυτός είναι τόσο badass. Αυτά.
  6. Μετά από GL Rebirth και GL Corps Recharge,τέλειωσα και το Sinestro Corps War. Από τα καλύτερα arcs που έχω διαβάσει.Ότι θες έχει μέσα,από την τρέλα του Superboy-Prime και το Anti-Monitor,μέχρι το απόλυτα επικό τελος και την μάχη των πάντων στη Γη. Συνεχίζω με Rage of the Red Lanterns. Καλό μήνα,
  7. Διάβασα The Walking Dead Vol.10 Εντάξει,τι να λέμε.Walking Dead είναι αυτό.Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το συγκρίνω με τα άλλα Volumes.Σε σχέση με τα υπόλοιπα,λοιπόν,δεν είναι τόσο καλό.Αλλά όχι τόσο καλό στην κλίμακα του υπεργ*μ*του.Σε φυσιολογική κλίμακα ένα 9.5/10 το παίρνει χαλαρά. Ακόμη διάβασα και το πρώτο βιβλίο Asterix(Asterix the Gaul). Πολύ ωραίο,θα συνεχίσω σίγουρα να διαβάζω Asterix(νοσταλγία!). Και,τέλος,το Lucky Luke:The Grand Duke. Ωραίο και αυτό,αν και όχι τόσο για να συνεχίσω.Ωστόσο θα διαβάσω κανα δυο ακόμη για να δω.Αν έχεται να προτείνεται κανένα συγκεκριμένα πείτε. Α,και διάβασα και το πρώτο τεύχος απο Shaman King.Απλά επειδη μου άρεσε το anime και είπα να δοκιμάσω και το manga(το πρώτο μου).Πολύ διασκεδαστικό,αν και περίεργο γιατί η δομή του είναι διαφορετικη απο comic και μπερδευτηκα λίγο.
  8. Είχα εδω και τουλάχιστον 5 χρόνια στη βιβλιοθήκη μου ένα βιβλίο Αστερίξ και μου ήρθε απόψε μια όρεξη να το διαβάσω. Ο λόγος για αυτο εδω:http://en.wikipedia.org/wiki/Asterix_and_the_Great_Crossing Εντάξει,η αλήθεια ειναι πως η μετάφραση είναι χάλια.Σε κάθε συνεφφάκι "Μπα!" και "Μπα!"! Αλλά,τι να πω.Το πρώτο βιβλίο Αστερίξ που διάβασα(έχοντας δει φυσικά cartoon-ταινίες),και ήταν τόσο γα**το!(δεν ξέρω και αν επιτρέπετε η λέξη!) Σειρά έχει η πρώτη επαφή με Lucky Luke! Νιώθω νοσταλγία,χωρίς καν να τα διάβαζα μικρός!
  9. Αν γουστάρεις φίλε σου στέλνω το link για digital download,κομπλέ,με όλα τα αξεσουάρ,και ταχυδρομικά φυσικά δικά μου.Τα πάντα για τη κοινότητα!
  10. Είναι το μόνο κόμικ Batman που έχω διαβάσει(ναι,ξέρω!),και ήμουν λίγο έξω απ'τα νερά μου!Πάντως το ξαναδιάβασα,και ηταν αυτη η σκηνή στο τμήμα τόσο κινηματογραφικά ανατριχιαστική!
  11. Διάβασα το Uncanny Avengers #1. Διασκεδαστικό ηταν,αρκετά ενδιαφέρον,και είχε ένα από τα πιο WTF endings έχω δει.Όχι ότι είναι πολύ καλό,απλά περίεργο. Ένα 4.5/5 από εμένα το παίρνει γιατι το διάβασα πολύ ευχάριστα. Άρχισε το Marvel Now!......Κανείς δεν νοιάζεται!
  12. Διάβασα το Walking Dead Vol. 6. Ντάξει!Τι να πω!Τα πράγματα με τον Governor ήταν τόσο άρρωστα! Τόσο υπέροχα,πορωτικά άρρωστα! Δεν έχω δει την τηλεοπτική σειρά(μόνο το 1ο επεισόδιο),αλλά δεν ξέρω πως θα δείξουν κάτι τέτοιο! Τέλος πάντων....5 αστέρια,10/10,5/5,όπως γουστάρετε πείτε το.Το θέμα ειναι πως ειναι καρα*αμάτο!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.