Μετάβαση στο περιεχόμενο

antony_83

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από antony_83

  1. antony_83

    GAMEPRO

    26,27,29(με το οπισθοφυλλο) Μεταφέρθηκαν στη βάση
  2. Βρηκα παλια τευχη αλλα ειναι απο την πρωτη εκδοση που κυκλοφορουσε στα μεσα της δεκαετιας του 90 Οποτε να μην κανω κοπο να τα βαλω εδω ε?
  3. antony_83

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

    Eίχαν μείνει αδιάθετα δηλαδή 20 χρόνια στις αποθηκές τους και τα βγάζουν ξανα? μου φάνηκε κάπως περίεργο ευχάριστω για την απάντηση !
  4. antony_83

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

    Κάτι τεύχη που βγαίνουν στα περιπτερα απο την δεκαετία του 90 σφραγισμένα μάλιστα τι ακριβώς είναι ?
  5. Αυτα πες τα σε αυτους που βγαζουν το λιγοτερο παραπλανητικες εικονες εχει αυτο καμια σχεση με την πραγματικη εικονα ? και κερασακι στην τουρτα ο χαρακτηρισμος σαν "ΤΟΜΟΣ" ενω στην πραγματικοτητα ειναι τευχος και οχι τομος
  6. Πηρα σημερα το "Μετα την καταστροφη" γιατι μου ελειπε και ψιλοαπογοητευτικα απο την εκδοση σαν εικονα μεγεθους καμια σχεση με την εικονα που παρουσιαζουν στο διαφημιστικο που το δειχνει απο διπλα και φανταζει σαν τομος στην πραγματικοτητα δεν ειναι ουτε μισο απο οσο το δειχνουν σαν παχος την επομενη εβδομαδα Η ζωη μετα "Για καλο και για κακο"
  7. 'Oπου υπάρχει κανονικό επίτομο και pocket-size(γιατι ουσιαστικά σε αυτήν την κατηγορία είναι) παίρνεις με κλειστά μάτια το κανονικό βέβαια τελευταία τα κανονικά επίτομα εκτός απο 1-2(συνομήλικοι και ξυπνάς μέσα μου το ζώο) είναι είδος προς εξαφάνιση έχουν αντικατασταθεί απο τα ψιλοτραγικά Pocket δεν υπάρχει δίλημμα γιατι πολύ απλά τα μικρά δεν αξίζουν ούτε για την μικρή τιμή που έχουν ενδεχομένως θα άξιζε η αγορά τους αν τα δίνανε προσφόρα μαζί με την εφημερίδα(όπως δινουν τώρα τα σκληρόδετα άλμπουμ) αλλά μέχρι εκεί
  8. antony_83

    Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ

    Aυτο το μεγεθος δεν διαβαζεται..
  9. Λίγο απογοητευτικό το χρώμα στο εξώφυλλο αυτου του τεύχους σε σχέση με παλαιότερη έκδοση
  10. Σύμφωνα με αυτά που έδειξε στο έθνος θα ακολουθήσουν τα τέυχη (εκτός απο το "Σάρα Μπερνάρ") "Κλοντάικ"- "Τα ξαδέρφια των Ντάλτον" -"Η Πόλη φάντασμα" (με τυχαία σειρά είναι γραμμένα)
  11. Έπαιξε διαφήμηση απο το έθνος και δείχνει απο πίσω τα 4-5 τεύχη που ακολουθούν
  12. Mπερδεμα με αυτην την σειρα ! πχ απο Λυσιστρατη ειδα εχει 3 εξωφυλλα εγω εχω ενα τεταρτο! δεν νομιζω να βγαλει κανεις ευκολα ακρη με τις εκδοσεις το "Λυσιστρατη"Τευχος 1 (β εκδοση) λεει 15 χιλιαδα το "Λυσιστρατη" Τευχος 7 (γ εκδοση) λεει 37 χιλιαδα αυτο που εχω λεει τευχος 1 26 χιλιαδα οποτε μαλλον ειναι καπου αναμεσα στις αλλες δυο και αυτη που ειναι σαν γ ειναι δ και πανω βαζω και μια απο το εσωτερικο του ιδιου τευχους Επισης "ΙΠΠΕΙΣ" τευχος 2 (21 χιλιαδα) "ΒΑΤΡΑΧΟΙ" τευχος 11 (10η χιλιαδα)
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.