Μετάβαση στο περιεχόμενο

StratosAce

Members
  • Περιεχόμενο

    32
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος StratosAce

  • Γενέθλια 06/20/1997

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

StratosAce's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

101

Συνολική φήμη στο GC

  1. απο τα καλυτερα κομιξ που χω διαβασει φετος,αξιζει να του ριξετε μια ματια
  2. το διαβασα και γω,αρκετα καλο,θυμιζει τα λιγο απο τα alias ομως επειδη εχω χαθει λιγο,ποια τευχη πρεπει να διαβασω για να γνωριζω τι εγινε με την κορη της jessica και του luke?
  3. Age of Ultron μέχρι τώρα! Τώρα στα δύο νέα τεύχη που έχουμε απο το Age of Ultron είδαμε το μέλλον του Ultron άλλα είναι στις αρχές οι Avengers είναι νέοι και δεν έχουν παιδία ακόμα!Πρώτα απο όλα δεν βλέπουμε πώς ο Ultron κατέκτησε τον κόσμο και πώς φτάσαμε στην Age of Ultron! Στις πρώτες σελίδες βλέπουμε την Νέα Υόρκη κατεστραμμένη και έπειτα τον Hawkeye να σώζει τον Spidey άπο μία ομάδα ανθρώπων που τον έχουν κρατούμενο και χωρίς την μάσκα! Βλέπουμε να επιτίθενται Ultron-robots και ο Hawkeye να τα διαλύει με ευκολία με τα βέλη του! Εφόσον ο Hawkeye έσωσε τον Spidey πάνε στο καταφύγιο που είναι κρυμμένοι και άλλοι super heroes! Όλοι οι Avengers είναι κρυμμένοι στους υπονόμους ( ίσως τρώνε και πίτσες με τα χελωνονιντζάκια) και βλέπουμε τον Captain America να είναι απογοητευμένος επειδή δεν έχει σχέδιο για να νικήσει τον Ultron! Aσε που του έσπασε και η ασπίδα! Πάμε τώρα στο 2ο τεύχος που εκεί βλέπουμε αν δεν κάνω λάθος την Black Widow να έχει έναν καβγά με έναν άνθρωπο και εκεί εμφανίζεται ο Moon Knight να την σώσει και να την καθοδηγήσει σε ένα καταφύγιο του Nick Fury που το χε απο την Skull Invasion! Στις επόμενες σελίδες βλέπουμε τον Spidey να διηγείται πώς τον έπιασαν τα Ultron-Robots και ήθελαν να τον πουλήσουν! Και τσακ σκάει και ένα χαμογελάκι ο Captain και λέει ότι έχει σχέδιο! Σε γενικές γραμμές μια χαρά είναι το Αge of Ultron αλλα περιμένω μεγάλα πράγματα! Τι μας βάζαν teaser 2 χρόνια τώρα; Επίσης αυτό το κόμιξ είναι και η τελευταία δουλεία του Hitch στην Marvel και το τελευταίο τεύχος θα το σκιτσάρει ο Joe Quesada! Επίσης ο Bendis έγραφε αυτό το event 2 χρόνια!
  4. Μμμμ διαφορες εταιριες εχουν με τον καιρο βγαλει την ανακοινωση οτι θελουν writers,artists,eidtors κτλπ.Προσφατα ανακοινωσε η IDW οτι ψαχνει editors oριστε το link! http://comicsbeat.com/help-wanted-idw-is-hiring-an-editor/ Αν γινετε εδω να βαζουμε διαφορες τετοιες ανακοινωσεις και αγγελίες! Ισως βοηθησουν!
  5. The Sandman vol.1 Batman Knightfall vol.1 Batman Long Halloween! επιτελους ηρθαν!
  6. Βασικα παρε το Batman and the son/Black Glove που χει και δυο ιστοριες και ειναι σε ΗC! επισης μπορεις να παρεις και το Batman Black Casebook που ειναι παλιες ιστοριες του Batman και σε αυτες βασιστικε ο Grant Morrison!
  7. Ειδα Who Frammed Roger Rabbit? και ηταν επος και το πρώτο Hellboy αλλα δεν το ειδα ολο γιατι με επιασε ο υπννος
  8. Kατι ακουσα για ενα reboot,για ενα New 52 δεν ξερω ισως ισχυει..ξερεις κανεις τπτ? το συμπαν της dc εγινε reboout και σε λιγο καιρο θα κυκλοφορησε και JLA...τωρα εαν εννοεις απο Anubis τοτε εχει σταματησει εδω και καιρο
  9. Για να μην ανοιξω thread! Λεει να διαβασω το Batman Incoprated οταν εχω διαβασει μονο το run του Morrison μεχρι το RIP?

    1. DJO

      DJO

      Νομίζω αρκεί το ότι ξέρεις πως ο Batman είναι έκτοτε ο Dick. Αλλά δεν ξέρω μήπως στο Inc επιστρέφει ο Bruce.

    2. gotham-city

      gotham-city

      Κι εγω με αυτη τη σειρα τα διαβασα και δεν υπαρχει θεμα... καλο ειναι να ξερεις τη διαφορα DICK-WAYNE

  10. Nαι αλλα στον Daredevil ηταν αρα ειναι μετα το 699 και πριν 700
  11. Αφου δεν κυκλοφορησε ακομα Εdit:To διαβασα! βλακια ηταν
  12. Batman:Black Casebook ή AvX:It's coming ή Avengers vs X-men Tpb..μμμ τι λετε να παρω ?

  13. Mμμμ το Star Wars βασιστηκε πανω στο συμπαν του Τολκιν για να γινει (και το επεισοδιο ΙV ειναι remake του Μυστικο Φρουριο) και τωρα που διαβαζω και το Σιλμαρριλιον μ'αρεσει πολυ το συμπαν της Μεσης Γη....αλλα τα Star Wars εχουν lightsabers ενω τα Lord of the Rings σπαθακια... :giati:
  14. Moλις εστειλα 30 γραμμα στον Αη Βασιλη! :P

    1. Εμφάνιση προηγούμενων σχολίων  1 περισσότερο
    2. Indian

      Indian

      Εγώ του έστειλα e-mail...! :P

    3. stardust

      stardust

      έκανε reply Γιάννη? :P

    4. Indian

      Indian

      Ακόμα όχι...!Μου έχει δώσει νούμερο προτεραιότητας...! :P

  15. To Assassin's Creed III είναι καλο ή να περιμενω καποια εκδοση με ολα τα dlc ?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.