Μετάβαση στο περιεχόμενο

STRANGE-IN-A-STRANGE-LAND

Members
  • Περιεχόμενο

    58
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος STRANGE-IN-A-STRANGE-LAND

  • Γενέθλια 01/14/1979

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    NORTH ATHENS
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    THINKING, WRITING, FILMING, READING BOOKS, MUSIC, FILMS AND COMICS, MAKING OTHERS LAUGH, PHOTOGRAPHY, HISTORY,

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

914 προβολές προφίλ

STRANGE-IN-A-STRANGE-LAND's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

356

Συνολική φήμη στο GC

  1. Όλες οι επαγγελματικές σουίτες (συμπεριλαμβανομένων και των δωρεάν προαναφερόμενων) κάνουν μετατροπή MTS (άλλωστε είναι το κοινό πρότυπο Panasonic- Sony) Τώρα αν θες κάτι σε ξεχωριστό πρόγραμμα δες το δωρεάν http://fixounet.free.fr/avidemux/ ή αν καίγεσαι να τα σκάσεις (αστειεύομαι) δες το πληρωμένο http://www.pavtube.c...mts-to-avi.html
  2. Σ΄ ευχαριστώ πολύ Πασχάλη για το καλωσόρισμα. Είθε να βρεις τα τεύχη που ψάχνεις.
  3. Κοίταξε η προσβολή θα πληρωθεί μόνο με αίμα (ήδη υπάρχει συμβόλαιο θανάτου υπό το κωδικό όνομα Μανδραγόρας). Τώρα λίγο σοβαρά, όσο και αν θα ήταν ενδιαφέρον τόσο δημοσιογραφικά όσο και σεναριακά να σκοτωθούμε πάνω στο falling skies, μάλλον τόσο εγώ όσο και ο φίλος είχαμε μια χιουμοριστική διάθεση. Φαντάζεστε διεθνή είδηση: τoν σκότωσε γιατί του στέρησε την χαρά να δει σειρά ε.φ. –αν και το χειρότερο θα ήταν να με βάλει να δω 30 φορές σερί το πρώτο επεισόδιο από to Babylon 5 the lost tales. Τώρα στο ζουμί της υπόθεσης, o Mandrake είχε απόλυτα δίκιο υπό την έννοια ότι θα έπρεπε να επισημάνω την δημοσίευση μου ως spoiler, πράγμα που δεν ήξερα καθότι είμαι καινούριος στον ιστότοπο. Επίσης με συγχωρείς Χ για την εμπλοκή μου στην διένεξη που σε ανάγκασε να κλειδώσεις το θέμα και η ίδια συγνώμη ισχύει και σε όσους παρακολουθούν το θέμα. Υ.Γ. Μας κλείδωσες το θέμα καλώς, αλλά άσε και ένα κλειδάκι κάτω από το πατάκι ή μέσα στην γλάστρα για να μπούμε μέσα :rainbow: .
  4. Pen American Center with Emmanuel Guibert, David Polonsky, and Shaun Tan
  5. Αν είναι να με κεράσεις μπύρα έχω απαιτήσεις αναφορικά με την ποιότητα και τις προδιαγραφές της: θέλω να είναι παγωμένη. Δηλαδή να ξεχάσω το ''Είμαι ο Κώστας και είμαι καλά'' και να πάψω να γράφω στον τοίχο μου τις ημέρες που είμαι καθαρός από κόμικς ;
  6. Και μην ξεχνάμε και το Crusade (1999) το οποίο συνεχίζει την πλοκή της τηλεταινίας A Call to Arms και χρονικά τοποθετείται το 2267 ενώ παράλληλα διατηρούνται κάποια πρόσωπα από το Babylon 5 όπως η Tracy Scoggins και ο Richard Biggs. Μάλιστα η σειρά συμπεριελήφθη στο πακέτο Babylon 5: The Complete Universe ως αναπόσπαστο κομμάτι της μυθολογίας. Παρότι η σειρά ήταν πιο γρήγορη σε πλοκή από τον αντίστοιχο πρώτο κύκλο του babylon5, τελικά, κόπηκε στην μέση, με μια σειρά σεναρίων του Straczynski να μένουν ανεκτέλεστα. Γενικά όποιος ξέρει τόσο το σύμπαν της πέμπτης Βαβυλώνας όσο και τα βιβλία της σειράς, ευκόλως καταλαβαίνει ότι θα μπορούσε κανείς να γυρίσει 100 σεζόν. Τελικά για πόσες σεζόν σκόπευε ο Straczynski να συνεχίσει το σύμπαν της Βαβυλωνίας και τι ψυχολογικό αντίκτυπο είχε η διαδοχική ακύρωση των σειρών του (Crusade 1999, The Legend of the Rangers 2002) είναι κάτι ίσως που ο δημιουργός θα πάρει στον τάφο του. Υ.Γ. Πάντως το the lost tales είναι η απόλυτη αποτυχία. Σημειώνεται ότι στην συγκεκριμένη ταινία συμμετέχει και ο τεχνομάγος πρωταγωνιστής από το crusade Galen (Peter Woodward) που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο A Call to Arms σε μια προσπάθεια να γίνει σύγκλιση ηρώων από το Babylon 5 και το Crusade.
  7. Ευχαριστώ.Τώρα σώθηκες (αν και πιστεύω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ο σώζων εαυτόν σωθήτω)
  8. Μα αν κάτι θα κάνει τον περισσότερο κόσμο να ασχοληθεί με την σειρά είναι αυτό το spoiler. Ήδη φίλοι μου ξεκίνησαν να βλέπουν την σχεδόν αδιάφορη σειρά εξαιτίας του συγκεκριμένου σπόιλερ. Ήδη φίλοι της σειράς στις ΗΠΑ διαδίδουν αυτό το spoiler και καλούν τηλεθεατές που έφυγαν πριν από τα πρώτα επεισόδια της σειράς να επιστρέψουν. Συγνώμη αν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στην ζωή σου αν θα ξεκινήσεις να βλέπεις την εν λόγω σειρά ή όχι. Αλλά πάλι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, "φιλαράκο". Y.Γ. Δες πάλι το αρχικό μου post: έβαλα προειδοποίηση. Βλέπεις έπρεπε να θυσιαστείς εσύ για τους υπόλοιπους. Όπως λέει και στο BABYLON 5 αν πρέπει να επιβιώσουν κάποιοι, κάποιοι άλλοι πρέπει να θυσιαστούν (oooops άλλο ένα spoiler είμαι αδιόρθωτος)
  9. Grant Morrison Meltdown Comics Los Angeles presents: an Evening with Grant Morrison
  10. Βασικά είχε φτιάξει ένα προσχέδιο για μια ιστορία που θα ολοκληρωνόταν σε 7+ σεζόν αλλά επειδή μετά τον 2o χρόνο κατάλαβε ότι ήταν πολύ πιθανό να κοπεί στον 3ο χρόνο άρχισε να γράφει και σκηνοθετεί κάποια επεισόδια πολύ νωρίτερα. Ενδεικτικά δες ότι o επίλογος της σειράς sleeping in light γυρίστηκε στο τέλος της 4ης περιόδου http://en.wikipedia....eeping_in_Light (κεφάλαιο Production details)
  11. Βέβαια εσύ απ¨ ότι βλέπω έχεις βάλει τον πατέρα Debian. Εγώ από την άλλη έχω βάλει τον superstar υιό που ακούει στο όνομα Ubuntu. Δυστυχώς όμως λόγω εφαρμογών που τρέχουν μόνο στα windows (γκρρρρρ) χρησιμοποιώ τα τελευταία (και δεν είναι μόνο σχήμα λόγου) στο 95% των περιπτώσεων.
  12. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ SPOILER ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ FALLING SKIES- ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ. KEEP AWAY YOURSELVES AND YOUR CHILDREN THE FOLLOWING TEXT CONTAINS SPOILERS AND OTHER HARMFUL SUBSTANCES Το falling skies ενώ θεωρητικά έχει 2 εξαιρετικά ικανούς ηθοποιούς (Noah Wyle, Will Paton), στον πρώτο κύκλο τουλάχιστον, πάσχει στην ανάπτυξη των χαρακτήρων. Κάποιο ενδιαφέρον αρχίζει να διαφαίνεται στο πρόσφατο επεισόδιο που προβλήθηκε στις ΗΠΑ την περασμένη Κυριακή (επεισόδιο 5) όπου οι εξωγήινοι που εισέβαλλαν στην γη φαίνεται να μην είναι οι πραγματικοί κατακτητές αλλά να χρησιμοποιούνται από τους overlords για να κατακτήσουν άλλους κόσμους κοκ. Πάντως, εξακολουθώ να πιστεύω ότι η σειρά έχει πρόβλημα σεναρίου (τι άλλο;). Πάντως φίλε μου βλέπω ότι περισσότερο απ' όλους σου αρέσει η Sarah Carter του final destination 2. Το Jericho είχε αριστουργηματική σκηνοθεσία, καταπληκτική ανάπτυξη χαρακτήρων και ένα από τα καλύτερα επεισόδια μετααποκαλυπτικής φαντασίας που έχω δει (το τελευταίο επεισόδιο πριν κοπεί η σειρά- και επειδή είχε 2 εκδοχές εννοώ την πρώτη). Θα το πω και ας μην κολακεύει τα κόμικς: είναι κρίμα που η σειρά συνεχίζει σε κόμικς. Επίσης θεωρώ εξαιρετικό το the walking dead. Μιλώντας για ongoing σειρές, αποφεύγω εντέχνως να απαντήσω ποιες θεωρώ τις καλύτερες σειρές ε.φ. γιατί ύστερα θα πρέπει και να το στοιχειοθετήσω με μακροσκελή επιχειρήματα για τα όποια και δεν βρίσκω περίσσευμα χρόνου. Θα σας πω όμως ποια σειρά θεωρώ ανεπανάληπτη τόσο σε σύλληψη όσο και σε εκτέλεση (το δεύτερο ειδικά σε σχέση με το προϋπολογισμό της σειράς): BABYLON 5
  13. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου και συμφωνώ με ότι λες. Γι΄ αυτό και εγώ από τότε που τα έφτιαξα με το comic του Moebius, έπαψα τις γκόμενες. Υ.Γ. Βλέπω ότι είσαι linuxas και αυτό μ΄ αρέσει.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.