Μετάβαση στο περιεχόμενο

tomariner

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

tomariner's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

41

Συνολική φήμη στο GC

  1. Τελικα το βρηκα σε ενα ξεχασμενο μαγαζι που εχει λιγο απ ολα(δισκους,αφισες,κομιξ,dvds) και μαλιστα σε πολυ καλη τιμη.Τσιμπησα και το 2ο και μου κατσε μια χαρα για τις διακοπες!
  2. Ηρθα σε επικοινωνια με τον κ.Ζουμπα και μου ειπε οτι η εταιρεα δεν εχει κλεισει αλλα εχει "παγωσει" λογω οικονομικης κρισης και ελλειψη ρευστου.Οντως το Maus δεν υπαρχει πουθενα. Κριμα..
  3. Εχω googlαρει πολυ και εχω παρει αρκετα τηλεφωνα σε βιβλιοπωλεια και eshops αλλα δεν το εχουν ουτε μπορουν να το προμηθευτουν.Ισως υπαρχει σε καποιο βιβλιοπωλειο και μονο κατα τυχη θα μπορεσω να το βρω.
  4. Υπαρχει καποιος που να ξερει τι ακριβως εχει συμβει με τη zoobus?Και αν οντως ισχυει οτι εχει κλεισει?
  5. Δυστυχως εχω να πω για τα ελληνικα eshops οτι ειναι καπως ελεεινα.Μπορει να δειχνουν οτι το εχουν αλλα στη πραγματικοτητα δεν το εχουν σε stock.Εχω παρει τηλ σε πολλα eshops και τελικα κανενα δεν το εχει!!Και φυσικα μου λενε οτι δεν εχουν προλαβει να το βγαλουν.Στην πρωτοπορεια για παραδειγμα πηρα τηλ ενα μηνα πριν και μου ειχαν πει οτι εχει εξαντληθει...και ακομα το εχουν προς πωληση!!
  6. Απο αθηνα ειμαι και εχω ψαξει σε αρκετα βιβλιοπωλεια οπως αναφερατε και πιο πανω αλλα τιποτα.
  7. Το πρωτο εχει εξαντληθει και δεν εκδιδεται πια.Σε ενα βιβλιοπωλειο μου ειπαν οτι η zoobus εχει κλεισει.Δε ξερω τιποτα αλλο.Παντως εψαξα απο περιεργεια και δε βρηκα σημαδια ζωης. Οπως και να εχει,αν καποιος μπορει να μου βρει το πρωτο τευχος θα χαρω πολυ.
  8. Μηπως καποιος γνωριζει που μπορω να βρω/αγορασω το πρωτο Maus στα ελληνικα?Δυστυχως ο εκδοτης εχει κλεισει και δεν ειναι διαθεσιμο.Δεν εχω προβλημα να το παρω στα αγγλικα απλα στα ελληνικα ειναι παντα πιο ευκολο.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.