Μετάβαση στο περιεχόμενο

tik

Veterans
  • Περιεχόμενο

    6395
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    42

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από tik

  1. Αν δεν κάνω λάθος είναι πειρατική έκδοση που κυκλοφορούν κάποιοι μερακλήδες. Δε νομίζω ότι αυτό σημαίνει το ΑΙ.
  2. Εγώ πάντως περιμένω με ανυπομονησία να δω ποιον εκπρόσωπο θα φέρουν από ευρωπαϊκή σχολή. Ευελπιστώ για Giardino, Manara, Bilal αν είναι ακόμη ζωντανοί μέχρι τοτε. Και οι δημιουργοί των Αστερίξ ή Κόρτο Μαλτέζε δεν θα με χαλουσαν.
  3. tik

    TARKIDI

    Τους τελευταίους μήνες βλέπω να κυκλοφορούν προς πώληση ταυτόχρονα αρκετά τεύχη 1 και 2, ενω για χρόνια δεν υπήρχε κανένα, ούτε για δείγμα. Μου μπαίνουν ιδέες μήπως ξεκλειδωθηκε καμία ξεχασμένη αποθήκη με περιοδικά.
  4. Ξεκινώντας να συγκεντρώσω αυτά τα βιβλία συνειδητοποίησα ότι από την ευρύτερη σειρά "παγκόσμια νεανική βιβλιοθήκη" είχα διαβάσει αρκετούς τίτλους όταν ήμουν μικρακι. Είδα επίσης ότι κάποια βιβλία όπως η Ματιλντα ή η Πίπη μάλλον θα ενδιέφεραν και τα δικά μου παιδιά. Οπότε μου άνοιξε η όρεξη και για τα υπόλοιπα. Άρα; Υπάρχει κανείς που να έχει συνολική λίστα όλης της σειράς παγκόσμια νεανική βιβλιοθήκη; Αν υπάρχει ρωτάω.
  5. Περιμένω να μου πείτε από ποιο τεύχος είναι
  6. Καρέκλες σε παιδότοπο στα Κουφάλια
  7. Τα δύο κτίρια στα δεξιά της εικόνας υπάρχουν ακόμη. Επίσης αυτό που φαίνεται στο βάθος από το στενό είναι ο Ζύθος (πλέον Ζύθος Ντορέ νομίζω) από το οποίο σώζεται μόνο το ισόγειο.
  8. tik

    ΣΚΙΤΣΑ ΤΟΥ ΜΠΟΣΤ

    Σήμερα πήρα ένα ακόμη αντίτυπο της έκδοσης και μέσα έχει αφιέρωση 1.1.1974, οπότε μάλλον το 1973 εξεδόθη.
  9. Ενδιαφέρον αλλά πολύ βαρύ και λίγο χαοτικό ήταν αυτό το it's lonely της Thorogood. Από το κον ψώνισα το πρώτο βιβλίο της, το οποίο μόλις ολοκλήρωσα. Μετά την ανάγνωση και ΑΥΤΟΎ του βιβλίου, ναι η κοπέλα αξιζειολο τον ντόρο που γίνεται. Φοβερό καθαρό σχέδιο, έξυπνη ιδέα πλοκής, καλή διαχείριση στο σενάριο, πιασαρικα θέματα, χορταστικό μέγεθος. Προσωπικά θα συνεχίσω να την ψάχνω σε επόμενες δουλειές της. Και μια απορία: γιατί δεν υπάρχουν Έλληνες σχεδιαστές που να σχεδιάζουν έτσι.
  10. Το πόδι το ξέχασε; Γιατί κάτι τέτοια έλεγε στη Θεσσαλονίκη, ότι μερικές φορές στη βάση η πάνω ξεχνάει κανένα χέρι, κανένα ματι. Όντως πολύ ωραίο είναι
  11. Το σχέδιο της Thorogood για τον κατάλογο νομίζω ότι είναι μέσα από το βιβλίο της, δεν έκανε σχέδιο ειδικά για το κον. Παρεμπιπτόντως πολύ βαρύ το βιβλίο, δεν μπορώ να relate όπως θα έλεγε και η ίδια. Επίσης λίγο περίεργο μου φαίνεται το δεύτερο μόλις βιβλίο της να είναι αυτοβιογραφία Και σε εμένα το ίδιο σχέδιο έκανε, εγώ της το ζήτησα σε αυτή τη σελίδα γιατί το είχα δει στο ίντερνετ. Αλλά έπρεπε να γράψει το όνομα σου πάνω πανω!
  12. Thoughtbubble? Μέχρι και εκεί έχει φτάσει η χάρη σου; Μόνο Κόμο θυμόμουν.
  13. Εν τω μεταξύ περιμένω με αγωνία να δω τι σχέδια πήραν konni & ikurakani από τη Zoe Thorogood
  14. Πόσο είναι μια λογική τιμή για το Ιζνογκούντ 19 τελικά;
  15. Χρήστο εμένα μου φαίνονται πολύ λογικά αυτά που λέει ο Ασντε και απίθανο αυτό που κάνει στο κον. Μιλάμε για το σχεδιαστή ενός από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες, ο οποίος μπορεί να έκανε καμια 200 τζαμπα σχέδια σημερα για να ευχαριστήσει τον κόσμο. Σκέψου ότι ο καστυ έβγαλε σήμερα καναδυο χιλιάρικα κι αυτός ενώ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο μοίραζε φοβερά σχέδια με μελάνι (έστω μαρκαδορακι) ΔΩΡΕΑΝ. Δεν παίζεται. Τα δε κομισιονς είναι πολύ προσιτά για εμένα. Δηλαδή με 30-50 ευρώ παίρνεις ωραιότατο σκίτσο. Το δικό μου δεν το είδα ακόμη γιατί είναι για αύριο αν κρίνω όμως από τα παλαιότερα που έχω πάρει πιστεύω θα μείνω ενθουσιασμένος. Και μια ερώτηση: Καταλαβαίνει κανείς τι γράφει στην αφιερωση;
  16. . . Πρώτη φορά βλέπω κηδεία σε διοραμα πλέιμομπιλ
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.