Μετάβαση στο περιεχόμενο

ernie pike

Members
  • Περιεχόμενο

    33
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος ernie pike

  • Γενέθλια 07/23/1969

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1523 προβολές προφίλ

ernie pike's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

198

Συνολική φήμη στο GC

  1. ενδιαφέρον, αλλά η τιμή ξεφεύγει από την λογική.. ας χαλαρώσουν λίγο οι εκδότες..
  2. Βρήκα αυτό στο φέισμπουκ και φαίνεται ενδιαφέρον: https://lefkomelani.gr/product/σταματόπουλος-γιώργος-χρυσούς-αιών/?fbclid=IwAR1mx6WF4L9DQeLsc4gqMTUwYtzuTHxmR0ejrATXdb7LrHnDWtOmirFyQwA
  3. Νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα ελληνικά κόμικ έβερ. 7500 τιράζ τεράστιο νούμερο για κόμικ ακόμα και σήμερα που τα κόμικς βρίσκονται σε άνθηση γενικώς. Η όλη προσπάθεια φτιαγμένη με μεράκι, δημιουργία του κόμικ, έκδοση, διανομή στα περίπτερα κλπ. Θυμίζει παλιές καλές εποχές που πήγαινες στο περίπτερο να πάρεις το καινούριο τεύχος (αν και εγώ το παραγγέλνω από το δίκτυο). Σενάριο, σχέδιο, σκηνοθεσία όλα σε πολύ ψηλό επίπεδο. Καθόλου τυχαίο που το ψηφίσαμε εδώ καλύτερο κόμικ της χρονιάς..
  4. βλέποντας τα αποτελέσματα, με τα οποία συμφωνώ απολύτως σε όλες τις κατηγορίες που έχω άποψη, κατάλαβα ότι δεν είμαι ούφο.. έχουν και άλλοι τις ίδιες απόψεις με μένα.. και ότι η ψηφοφορία του gc είναι η πιο έγκυρη ψηφοφορία..
  5. Νομίζω ορθά αυτά τα δύο γουέστερν ξεχώρισαν γιατί ήταν και πρωτότυπα ως ιδέες και είχαν ωραίο σχέδιο και ενδιαφέρουσα πλοκή. Εγώ προτίμησα τους λήσταρχους γιατί μου άρεσε λίγο περισσότερο το σχέδιο αλλά στο πρώτο τεύχος ξετυλίχτηκε μια ολόκληρη ιστορία ενώ στο 1800 η ιστορία, κάπως, ήταν σαν εισαγωγή στο τί θα ακολουθήσει. Πολύ καλή ποιότητα, πάντως, και τα δύο και ανανεώνουν σίγουρα την θεματολογία των εγχώριων κόμικς και δίκαια ξεχώρισαν.
  6. από τα πιο ωραία ελληνικά κόμικ.. καλή επιτυχία στα περίπτερα..
  7. ernie pike

    1800

    επιτέλους, ένα ενδιαφέρον κόμικ.. ενδιαφέρον θέμα και πολύ καλό σχέδιο από ό,τι φαίνεται στο παραπάνω δείγμα
  8. Ωραία έκδοση, δεν πιάνει και πολύ χώρο αλλά πολύ ταλαιπωρημένη η ράχη από την πίεση που δέχεται στο στοίβαγμα. Σήμερα από ό,τι είδα όλα είχαν ράχη σχισμένη ή ταλαιπωρημένη. Την άλλη κυριακή αν δεν βρω κάποιο με νορμάλ ράχη, δεν θα πάρω..
  9. Γενικά, όλα τα εξώφυλλα της σειράς είναι πάρα πολύ ωραία.. να λέμε και τα καλά εεε...
  10. Δλδ, αν κατάλαβα καλά οι επικριτές του Αρκά τον κατηγορούν για την ημέρα που το ανάρτησε και όχι για το καθεαυτό σκίτσο. Δλδ μπορεί κάτι να είναι αποδεκτό τη μία μέρα αλλά όχι την επόμενη.. αχμμ...
  11. να βάλω και τα δικά μου: Πράτ-Κόρτο Μαλτέζε (σειρά) Peeters, Schuiten - Obscure cities (σειρά) Zentner, Pelejjero - The adventures of Dieter Lumpen Nury, Robin - The death of Stalin Doxiadis, Papadimitriou - Logicomix
  12. Επειδή, πάντα, σε λίστες αγαπημένων βρίσκουμε νέα ενδιαφέροντα κόμικς.. ας βάλει ο καθένας τα αγαπημένα του Ευρωπαϊκά άλμπουμ ή σειρές, για να πάρουμε ιδέες..
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.