Μετάβαση στο περιεχόμενο

kwtsos

Veterans
  • Περιεχόμενο

    2118
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    3

kwtsos τελευταία νίκη Νοεμβρίου 25 2015

kwtsos είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

8 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος kwtsos

  • Γενέθλια 08/17/1992

Retained

  • Member Title
    Sod it !

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

8433 προβολές προφίλ

kwtsos's Achievements

Μόνιμος θαμώνας

Μόνιμος θαμώνας (5/9)

21.7k

Συνολική φήμη στο GC

  1. kwtsos

    Free Comic Book Day 2019

    Πολυ ωραια η επισκεψη στον Αγγελο καθως και η συνοδευτικη και απαραιτητη οινοποσια-σουβλακοφαγια που ακολουθησε. Εννοοειται οτι ενθουσιαστηκα με Gideon Falls και Boys, ενώ δεν γίνονταν να πω όχι στο Funko Constantine. Αντε και του χρονου!
  2. Απο το επομενο να στελνουν και το manual με τα σωστα settings
  3. Εντυπωσεις μεχρι στιγμης για την 8η σεζον. Τα δυο πρωτα επεισοδια δεν ηταν τιποτε το ιδιαιτερο, πιο πολυ ηταν σε φαση "τι λεει παιδια; καιρο εχουμε να τα πουμε... θυμαστε τοτε που; ... ωραιες εποχες... θα πεθανουμε ολοι τωρα". Το τριτο επεισοδιο ειχε φουλ δραση αλλα εμενα με ψιλοχαλασε οτι ηταν τοσο σκοτεινο. Επισης, Επισης, το ποσο πετυχημενη ειναι η σειρα φαινεται και απο τον τροπο με τον οποιο παρακολουθησα το επεισοδιο. Γυρνουσα με το ΚΤΕΛ απο Ξανθη για Αθηνα το βραδυ (20:30 -- 5:45 το ταξιδι) , αποφασισμενος να δω το επεισοδιο την Τριτη το πρωι οταν και θα ξυπνουσα εφοσον στο χωριο δεν ειχα ιντερνετ ουτε και συσκευη καταλληλη για θεαση. Ξαφνικα, γυρναει ο διπλανος μου και μου λεει: "Βλεπεις GoT? Εχω το τριτο επεισοδιο στο λαπτοπ και για να μην φας καταλαθος spoiler αν θες το βλεπουμε μαζι". Ετσι το ειδα καθοδον. Με ποια αλλη σειρα θα μπορουσε να συμβει αυτο; Τελος, οσον αφορα το Game Of Thrones, αποφασισα να ξεκινησω τα βιβλια και εχω ηδη αρχισει το πρωτο. ΥΓ. Ελπιζω να ακουσουμε στο τελος, για μια τελευταια φορα το
  4. Το αγορασα στην τελευταια επισκεψη μου στην Λεσχη και το διαβασα. Αρχικα, το γεγονος οτι πολλες φορες κομματια των καρε δεν διαβαζονται ειναι απαραδεκτο και ειναι κατι που με εκνευρισε σε αρκετες περιστασεις. Αν το εχουν συστημα και δεν προκειται για λαθος, απορω ποσο εξοικονομει η εκδοτικη απο το να προσθετε 1 εκατοστο χαρτιου να διαβαζονταν ανθρωπινα. Περα απο αυτο η αποψη μου ειναι οτι προκειται για ενα μετριο, στην καλυτερη, κομικ με μια WTF (με την κακη εννοια) εξηγηση που σε καμια περιπτωση δεν το βρηκα να μου εξαπτει την περιεργεια για το ποιος και γιατι σκοτωσε τον παρατηρητη. Το σχεδιο ειναι καλο, αλλα το καλοι εναντιον καλων χωρις καν σοβαρο λογο ειναι τοσο τεραστιο κλισε πλεον στα υπερηρωικα που μονο χασμουρητα μπορει να μου προκαλεσει. Στην kwtsoκλιμακα 5.5/10
  5. Ενδιαφέρουσα κουβέντα ανοίγετε εδώ. Θυμάμαι ότι το είχαμε συζήτησει και στα σεμινάρια που είχαν γίνει στη ΛΕΦΙΚ. Και μένα ο όρος Graphic Novel μου μοιάζει σαν κάτι που επινοήθηκε περισσότερο για marketing παρά γιατί όντως προσιδιάζει το μέσο. Η έννοια του αυτοτελούς ή της μορφής έκδοσης ή της θεματολογίας δεν νομίζω ότι αποτελεί σημείο διαχωρισμού μεταξύ των δυο εννοιών. Βέβαια κατά την γνώμη μου και ο όρος Κομικ δεν λέει τίποτα για το μέσο, πόσο μάλλον που υπονοεί κάτι χιουμοριστικό, δηλαδή ένα συγκεκριμένο είδος, κάτι πιο ειδικό και από αυτό που περιγράφει ο όρος Graphic Novel. Φιλοσοφώντας το βέβαια, λέμε βιβλίο που μου φαίνεται ότι σαν γενική έννοια μιλάει για την μορφή, δηλαδή σελίδες δεμένες μεταξύ τους που μέσα έχουν γράμματα που όλα μαζί βγάζουν ένα νόημα. Μετά λέμε μυθιστόρημα, δηλαδή προιον φαντασίας του συγγραφέα (ακολουθούμενο από άλλους προσδιορισμούς πχ επιστημονικής φαντασίας, ιστορικό κλπ) ή λέμε ιστορίας, πολιτικό, φιλοσοφικό. Προσδιορίζουμε δηλαδή το περιεχόμενο. Φιλοσοφώντας περαιτέρω θα έλεγα ότι και τα κομικς είναι εν τέλει βιβλία. Μόνο που δεν αποτελούνται από στοιχειώδεις εικόνες (γράμματα) αλλά από πιο σύνθετες. Άρα, σύμφωνα με τον kwtso τα κομικς είναι βιβλία που συνδιάζουν εικόνες και λόγο. Δίνω παράδειγμα χρήσης: Το Saga είναι ένα βιβλίο-με-μπαρμπαδέλια, (το τονίζουμε, να μην μας ζητάει τον λόγο το ανυποψίαστο πόπολο μετά) επιστημονικής φαντασίας. Πολυ νόημα έβγαλα σήμερα
  6. kwtsos

    BATMAN: ΛΕΥΚΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ

    Ειναι και αυτο στα υποψιν για καποια στιγμη με περισσοτερο ελευθερο χρονο
  7. kwtsos

    BATMAN: ΛΕΥΚΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ

    Οταν ανακοινωθηκε η κυκλοφορια του συγκεκριμενου ειχα χαρει μπορω να πω καθως: α) Προκειται για Μπατμαν ιστορια στα ελληνικα β) γιατι εχω σε εκτιμηση το σχεδιο του Sean Murphy γ) γιατι ειχε πολυ καλες κριτικες. Εν τελει απογοητευτηκα σε μεγαλο βαθμο. Ισχυει οτι το σχεδιο ειναι εντυπωσιακο οπως και ο χρωματισμος που ειναι απο τον Matt Hollingsworth που παντα μου αρεσαν οι δουλειες του (Sandman, Preacher, Alias, Punisher Max, Hawkeye κλπ). Απο κει και περα ξεκινανε τα αρνητικα. Ενας Μπατμαν στα ορια του γελοιου και χαρακτηρες που συμπεριφερονται εντελως εξω απο οτι θα περιμενε κανεις. Καταλαβαινω οτι η ιστορια εκδοθηκε στο imprint Black Label και οτι δεν ακολουθει το "κανονικο" συμπαν, ομως αυτο δεν ειναι δικαιολογια για να παρουσιαζεις οτι να ναι. Η ιδεα του λογικου Τζοκερ που θελει να πεισει το Γκοθαμ για την αναγκαιοτητα να περιοριστει ο Μπατμαν δεν νομιζω οτι αξιοποιειται σωστα και το σεναριο βριθει απο ευκολιες, ασυνεπειες και πολιτικο σχολιασμο καφενε στην καλυτερη ενω η ολη συζητηση γυρω απο το διπολο Μπατμαν/Τζοκερ γινεται με εντελως κλισαρισμενο τροπο που προσωπικα δεν μου φανηκε καθολου πρωτοτυπος ή φρεσκος. Αν μπορουσα να πω κατι στον ευατο μου πριν 1 βδομαδα οταν και το παραγγειλα αυτο θα ηταν οτι μπορω να επιλεξω καλυτερα kwtsκλιμακα 4/10.
  8. Διαβασα το NOS4A2 του Joe Hill. Το βρηκα πολυ καλο, θυμιζει σε αρκετα σημεια τον τροπο γραφης του πατερα του αλλα εχει δικο του στυλ. Ειναι page turner και διαβαζεται πολυ γρηγορα. Προσωπικα μονο το τελος με ψιλοξενερωσε για το βρηκα καπως κλισε. Γενικα 8.5/10 απο μενα. Προτεινεται. Τωρα διαβαζω τοTrainspotting.
  9. Ταινιες που ειδα την τελευταια εβδομαδα: Green Book. Μου αρεσε. Σαφως και δεν αποτελει δοκιμιο πανω στις πηγες του ρατσισμου ουτε πιστη αντιγραφη της ζωης τοτε. Παρολα αυτα περασα καλα, ειχε και καλο χιουμορ στα σημεια που επρεπε και τονιζε καπως και τις διαφορες στις ζωες των δυο πρωταγωνιστων. 7/10 απο εμενα. Glass. Νομιζω οτι ειναι ταινια που αξιζει να την δειτε στο σινεμα γιατι εχει πολλες εντυπωσιακες σκηνες που μαλλον θα χανουν αρκετα στην τηλεοραση. Αν και ειχε τα ελαττωματα της που κατα την γνωμη μου εστιαζουν στους β χαρακτηρες, ειχε αρκετα καλα σημεια. Ξεχωριζω την ερμηνεια του McAvoy που οπως και στο Split ειναι φοβερος στο να κανει ξεχωριστη καθε προσωπικοτητα που υποδυεται. Η ταινια νομιζω καπου στην μεση κανει μια κοιλια αλλα το δευτερο μισο ειναι πολυ καλο. kwtsoκλιμακα 7.5/10. Get Out. Αυτο ηθελα να το δω οταν ειχε πρωτοβγει αλλα δεν το εκανα τοτε και στην συνεχεια το ξεχασα. Εξυπνο θριλερ με σχολιο για τον ρατσισμο. 7.5/10 και αυτο.
  10. Εχω διαβασει και γω μερικα απο αυτα τα βιβλια. Τα διαβαζα την ωρα του μεσημεριανου υπνου στην κατασκηνωση. Αν και εχω ξεχασει πια τις υποθεσεις, θυμαμαι οτι ειχα τρομαξει πολυ με τον Πυργο της Φρικης.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.