Μετάβαση στο περιεχόμενο

Spourka

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Not Telling
  • Χώρα
    Zimbabwe

Spourka's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

58

Συνολική φήμη στο GC

  1. Και εμενα ειναι απο τους αγαπημενους μου ηρωες, και ειναι και απο τα comics που εκτος απο τον πρωταγωνιστη λατρευω και τους αλλους ηρωες (Catwoman και Harley Quinn λατρειαααα♥♥♥). Τελεια η παρουσιαση, λατρευω να διαβαζω για τους χαρακτηρες ειναι η αγαπημενη μου γωνια εδω περα ^_^!!!
  2. :O μα ισα ισα αυτο ακριβως που λες το κανει το saw, ειδικα στις τελευταιες ταινιες, λες και εβλεπα μια κιμαδομηχανη χαλια μαυρα, ταινια χωρις καμια υποθεση. Μαλλον δεν την καταλαβες καλα την ταινια αλλιως δεν εξηγειτε να το συγκρινεις με το saw! Αυτη εδω ειχε υποθεση, πρωταγωνιστες που θυμασε μετα, συναισθημα, δυσφορια, ψυχολογικη πιεση και ρεαλισμο. Μια ταινια που οταν τελειωνει την σκεφτεσαι ενω με το saw λες αμεσως παμε για καφε...Δηλαδη μια καλη ταινια horror πρεπει ντε και καλα να εχει οσο πιο πολυ αιμα γινετε? ετσι κανουν και καταντουν να κανουν γελοιες ταινιες (κιτσαρια οπως λεω εγω )! Την ταινια που μου λες την εχω δει, αλλα ουτε που την θυμομουν δεν με ειχε αρεσει καθολου.
  3. Καταρχην το blair witch project για μενα ειναι απο τις πιο αθλιες ταινιες, και το the village μ'αρεσε παρα πολυ . Τελος παντων, και εγω λατρευω τα θριλερ και τις ταινιες τρομου, μυστηριου, splatter κτλ (δεν μπορω αλλο με τις κατηγοριες πια ) ειμαι πιο πολυ του θριλερ/μυστηριου και οχι του horror/splatter γιατι πιστευω οτι μπορει να σε τρομαξει πιο πολυ κατι ψυχολογικο παρα το πολυ αιμα, δηλαδη με τοσες ταινιες που εχω δει (πραγματικα δεν υπαρχει horror movie που να μην εχω δει) τι κετσαπ τι αιμα το ιδιο μου κανει (κετσαπ--------> ) Απο ταινιες τωρα πολλες μου εχουν αρεσει, θα γραψω ομως για μια. Την ειδα δυο φορες με διαφορετικα ατομα και την δευτερη φορα για χαρη της αδερφης μου και ειπα τελευταια φορα που την ξαναβλεπω(λογω ψυχισμου οχι επειδη δεν ηταν ωραια). Για μενα ειναι η καλυτερη ταινια για το ειδος της και παντα αυτη μου ερχεται στο μυαλο οταν με ρωτανε. Ειναι το Martyrs, γαλλικη ταινια (υπαρχει καμια γαλλικη ταινια αραγε που να μην ειναι ωραια?) και την προτεινω ανεπιφυλακτα Εξωφυλλο.
  4. Την Πεμπτη (19 Απριλιου στις 12 τα μεσανυχτα στην ΕΤ3) εχει αφιερωμα VIDEO GAMES ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ η Cinemania, . Τωρα για να απαντησω, απο οσες θυμαμαι αυτη την στιγμη δεν τρελαθηκα πολυ για καμια για να αναφερω. Τωρα ισως οταν δω σινεμανια να θυμηθω καμια. Παντως υπαρχει προβλημα μεταφορας απο game σε ταινια, αφου δεν μπορειτε τι το κανετε!
  5. Spourka

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    Διαβαζα και εγω το περιοδικο Κατερινα οταν ημουν μικρη, παντα μου αρεζαν οι ιστοριες κομικς που ειχε ηταν πολυ ωραιες, βεβαια ειχε και κατι αθλιες ιστοριες κομικς με κανονικους ηθοποιους χαχα οτι να ναι πολυ γελιο. Τελος παντων το θυμηθικα γιατι προχτες (κανα μηνα δηλ) βρηκα ενα παλιο περιοδικο μονο που δεν εχει το εξωφυλλο του ειναι και αρχαιο, αλλα μεσα εχει τα κομικς ολοκληρα, δεν ξερω αν χρησιμευει σε κατι?!, για να το σκαναρω λεω.
  6. Γυναίκα Καρκίνος: Η Στρουμφίτα θα της ταίριαζε γάντι, αφού είναι αισθησιακή, γλυκιά και λατρεύει το φλερτ! Επιζητά σαν κάθε γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου την ασφάλεια και την άνεση, θέλει την προσοχή και τη στοργή των γύρω της, και είναι ευτυχισμένη όταν ανήκει σε μια μικρή, στενά δεμένη ομάδα. Δες στο βίντεο τα Στρουμφάκια να τραγουδούν, «Είσαι Παιδί μου Πειρασμός», αφιερωμένο, προφανώς, στην σέξι Στρουμφίτα! Ετσι ετσι... μα ακριβως με πετυχε ομως χαχα γεααα...
  7. Spourka

    X-MEN

    Παντα μου αρεζαν τα comics και οι υπερηρωες αλλα λιγα comics περασαν στα χερια μου και αυτα που ξερω για τους αγαπημενους μου υπερηρωες ειναι τα βασικα κι αυτα που βλεπω σε ταινιες κτλ πολυ λιγα πραγματα δηλαδη. Ηθελα παντα να ψαξω και να βρω τα comics και να τα διαβασω ολα απο την αρχη, αλλα μετα σκεφτομουνα ποσα πολλα ειναι και ποσο μπερδεμενα ειναι με τους παραλληλους κοσμους κτλ (δεν γνωριζω και τελεια αγγλικα για να δω ξενα sites). Για να καταληξω θελω να πω πως γραφτηκα σε αυτο το site για να μπορεσω να διαβασω καποια πραγματα για τους χαρακτηρες (και οχι μονο γι αυτο φυσικα) που αγαπω χωρις την μεγαλη ταλαιπωρια που αναφερω ποιο πανω. Ετσι σημερα ψαχνωντας βρηκα την παρουσιαση σου για τους X-Men και ηθελα να σου πω θερμα συγχαρητηρια για την προσπαθεια σου ενα μεγαλο μπραβο και σε ευχαριστω πολυ γιατι τωρα θα χω την ευκαιρια να μαθω πολλα πραγματα. Θα περασω τωρα το βραδυ μου διαβαζοντας , απλα ηθελα να γραψω πρωτα πριν αρχισω!!! Ευχαριστω και παλι ^_^
  8. Spourka

    ONE PIECE [ EICHIRO ODA ]

    +1000 συμφωνω απολυτα και εγω το βλεπω απο μικρη και το λατρευω αν και μερικες φορες με πιανει η καρδια μου και λεω αντε να τελειωσει να ησυχασουμε χαχα!!! Και ενα αστειακι ξερω ξερω ειναι λιγο κρυο (προσοχη περιεχει σποιλερ).
  9. Και εγω επαιζα wow αλλα οταν εφτασα 80lvl το βαρεθηκα , anyway ναι ειναι free to play τωρα, οποιος θελει μπορει να δινει 13-15(καπου εκει) ευρο το μηνα για καποια επιπλεον πραγματα η μπορει να αγοραζει διαφορα που και που οποτε θελει, εγω παντως δεν δινω τιποτα και δεν νιωθω αδικημενη για κατι γιατι καμια φορα σε καποια "free" mmo ειναι σχεδον αδυνατον να προχωρησεις αμα δεν βαλεις το χερακι σου στην τσεπη. Αντε ελατε να παιξουμε γιατι χρειαζομαι βοηθεια για μερικα μποσακια . Οποιος θελει να με βρει παιζω στο pc στον PVE κοσμο ειμαι hero, η class μου ειναι sorcery και με λενε Vromogato
  10. επειδη εχω ενα κολλημα με τα mmorpg, και εχω δοκιμασει παρααα πολλα το dc universe online ειναι απο τα καλυτερα που εχω παιξει (εννοω για F2P). Και μονο που παιζεις ως υπερηρωας ειναι τελειο. Υπαρχει κανενας αλλος εδω μεσα να παιζει? εγω παιζω στο pc εχω ενα villain (παντα λατρευα τους κακους ) και εφτιαξα και εναν hero γιατι ειναι πιο πολλα τα ατομα και γενικα να βλεπω τις ιστοριες και απο τις δυο μεριες. Αντε ελατε να κανουμε μαζι τα quests
  11. Καλο μηνα και καλως σας βρηκα, συγνωμη που δεν ανοιγω καινουργιο thread αλλα ειμαι λιγο τεμπελα και ντροπαλη :P

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.