Μετάβαση στο περιεχόμενο

lowbapng

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

lowbapng's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

73

Συνολική φήμη στο GC

  1. Το ΜΜΑ (mixed martial arts) ειναι ενα σχετικα "καινουργιο" μαχητικο αθλημα (περιπου 20 χρονια) το οποιο τα 2-3 τελευταια χρονια εχει ερθει και στην Ελλαδα. Το ΜΜΑ συνδιαζει kick-boxing ουσιαστικα με παλη και μαχη εδαφους, δηλαδη στο ΜΜΑ οι αθλητες χρησιμοποιουν γροθιες, κλωτσιες, ριψεις και λαβες υποταγης μεχρι να υποταξουν ολοκληρωτικα τον αντιπαλο. Οι αγωνες ΜΜΑ γινονται σε ενα οκταγωνο ring με συρματα γυρω-γυρω που λεγεται "κλουβι". Τα μοναδικα πραγματα που απαγορευονται στους αγωνες ειναι: 1. Tυφλωμα, απαγορευεται να βαλει ο ενας αθλητης τα δαχτυλα του στα ματια του αλλου. 2. Δαγκωμα 3. Χτυπημα στο λαιμο 4. Χτυπημα στα γεννητικά 5. Χτυπημα στην πλατη Ολα τα υπολοιπα επιτρεπονται. Αν θες να δεις κατι σχετικο: http://www.youtube.c...h?v=0_sK6wy0Q4I
  2. Ψαχνοντας να βρω αν υπαρχει καποια σειρα comics σχετικη με το "καινουργιο" μαχητικο αθλημα που ονομαζεται "ΜΜΑ" και εχει αρχισει να διαδιδεται σε ολο τον κοσμο, βρηκα οτι εχει κυκλοφορησει στην Αμερικη μια σειρα comics ονοματι "Heart". Τσεκαρετε το παρακατω link: http://bleacherrepor...book-miniseries Γνωριζει καποιος κατι παραπανω σχετικα με το συγκεκριμενο comic?
  3. Δεν εχει τυχει να το πετυχω καπου.
  4. και σε μορφη .rar http://www.megafileupload.com/en/file/347870/O-AGGELOS-EKDIKITIS--MEROS-1o-rar.html
  5. lowbapng

    Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ: ΜΕΡΟΣ 1ο

    Σαν πρωτη προσπαθεια που εκανα για σκιτσαρισμα-σεναριο comic, εφτιαξα μερικες σελιδες με σεναριο του 1ου μερους της ιστοριας ενος ηρωα που εχω φτιαξει μες το μυαλο μου, του αγγελου εκδικητη. Ο Λεωνιδας Παπαδακης ειναι ενας αριστος μαθητης της 3ης λυκειου, ο οποιος αντιμετωπιζει ρατσισμο σε μεγαλο βαθμο λογω της διαφορετικοτητας του απο τους συνομηλικους του. Μια μερα καθως ο Λεωνιδας περπαταει ανεμελα στο δρομο, ερχεται σε συγκρουση με εναν συμμαθητη του ο οποιος τον μαχαιρωνει για να του παρει το κινητο και τον σκοτωνει. Οι συμμαθητες χαιρονται για το θανατο του, παρ'ολο που αυτος δεν ειχε ενοχλησει κανεναν. Ο Λεωνιδας επιστρεφει στη γη σε μορφη Αγγελου, με σκοπο να εκδικηθει οσους του κανανε τη ζωη πατινι. Οι σελιδες του comic: frontocover: σελιδα 1: σελιδα 2: σελιδα 3: σελιδα 4: σελιδα 5: σελιδα 6: σελιδα 7: σελιδα 8: http://imageshack.us/photo/my-images/31/oam19.jpg/
  6. 1o 2o και το 3ο αφιερωμενο στο πιο μπουρδελ0 στρατοπεδο της Σαμου, το 298 ΜΚ/ΤΕ
  7. Σε ποιον απο εδω θα αρεσε να εβγαινε αυτη η φοβερη τηλεοπτικη σειρα του αντ1 σε εκδοση comics?
  8. Εχω ξεφυλισει καποια τευχη. Μπορω ναπω οτι δε με εντυπωσιαζει και ιδιετερα, θα προτιμουσα το "The flash: rebirth"
  9. Ευχαριστω πολυ! Γνωριζεις μηπως που θα μπορουσα να το βρω?
  10. lowbapng

    Κομιξ με θεμα το punk

    Ψαχνω να βρω καποιο κομικ, που να εχει θεματολογια σχετικη με την κουλτουρα και τη μουσικη του punk ρευματος. Γνωριζει καποιος κατι?
  11. lowbapng

    80 ΧΡΟΝΙΑ ΘΡΥΛΟΣ

    80 χρόνια θρύλος - Η διαδρομή του Ολυμπιακού από το 1925 έως σήμερα σε κόμικς 80 χρόνια Ολυμπιακός. Οι Ανδριανόπουλοι, ο Βάζος κι ο Γραμματικόπουλος. Ο Μπέμπης, ο Υφαντής κι ο Ρωσσίδης. Ο Σιδέρης, ο Γιούτσος, ο Υβ και τόσοι άλλοι... 80 χρόνια θρυλικής ιστορίας. Από το μεσοπόλεμο και το ξερό ποδηλατοδρόμιο του Φαλήρου, στο υπερσύγχρονο Καραϊσκάκη και στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της Ευρώπης. Διαδρομή ποτισμένη με ιδρώτα και αίμα. Ένα κόμικ άλμπουμ για την ομάδα θρύλο, που φορά τη φανέλα με το δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο μέρος της καρδιάς και ενώνει εκατομμύρια ανθρώπους σε μια σχέση λατρείας και αφοσίωσης.
  12. lowbapng

    ATHENIENS

    ΟΚ! Εκανα λαθος, ειχα κανει και αναζητηση κι ολας "atheniens" και δεν μου εμφανισε τιποτα, γι' αυτο το εβαλα! δεν ειδα οτι υπαρχει.
  13. lowbapng

    ATHENIENS

    Το ΑΤΗΕΝΙΕΝS ειναι ελλληνικο κομικ, που κυκλοφορησε πριν 2-3 χρονια απο τις εκδοσεις "της ψυχης τα λαμπυρισματα". Περιλαμβανει 4 τευχη και αναφερεται σε εισβολη εξωγηινων στην Αθηνα. Το εχει διαβασει κανεις?
  14. lowbapng

    Καλοσοριζω το forum

    Χαίρομαι που συμμετέχω σε ένα τέτοιο forum, γιατί είμαι λάτρης των comics είτε ξένων εκδόσεων είτε ελληνικών.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.