Μετάβαση στο περιεχόμενο

obscured

Members
  • Περιεχόμενο

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος obscured

  • Γενέθλια 09/17/1988

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    ΡΑΦΗΝΑ
  • Χώρα
    Greece

obscured's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

34

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ναύαρχος Εμπορικού Ναυτικού να υποθέσω; :)

  2. Πάπια με τα όλα της! αν εξαιρέσεις τα μικυ μυστήριο που τα λάτρεψα, μου αρεσει να πεταω τα νομίσματα ψηλα και να τα αφηνω να πεφτουν στο κεφαλι μου....
  3. δυστηχως οχι, ο πατερας μου δε σύλλεγε disney καθόλου... Μόνο εγω εχω την μουρλα με τον ντοναλντ τον θειο σκρούτζ και τα 3 ανηψάκια!
  4. Σωστα το καταλαβες φιλε μου. Σ'ευχαριστω πολυ Έχω κυριως Κόμιξ disney , κλασσικα, μεγαλο μικυ, αλμανακο, ντοναλντ,μικυ μαους κτλ... Αλλα εχω και πολλα απο τον πατερα μου ... μερικα ειναι κ προπολεμικα! μικρος ηρωας, στορμ, κοναν, αρτσι,τα χρυσα κομιξ, παραξενα, ιζνογκουντ, αστεριξ και αλλα πολλα......
  5. Σ'ευχαριστω για το καλωσορισμα και για την μπυριτσα ειδικα αν ειναι bud! Ειχα βρει το σάιτ πριν πολυ καιρο αλλα δεν ειχα γραφτεί ποτε γιατι δεν ειχα χρόνο με την σχολή μου και με υποχρεώσεις.. Ασε που θα εμπαινα σε πειρασμο να πάρω ό,τι κόμιξ έβρισκα! Τωρα εχω λίγο χρόνο ελεύθερο πριν το ταξιδι... Πολυ καλή η δουλεια σας παντως και για να πω την αληθεια δεν περιμενα να βρω τοσο κοσμο!
  6. Ειμαι σιγουρος.... ετσι και αλλιως μετα το ταξιδι θα εχω αρκετά χρήματα για να κανω την συλλογή μου απο την αρχή..... Ο σκοπος αγιάζει τα μέσα που λένε! Απο ότι φαινεται δεν εχω προσβαση να ποστάρω στην ενότητα με τις προσφορές, ξέρετε μηπως τι πρεπει να κάνω?
  7. Καλησπερα και απο μενα... καινουργιος στο σάιτ σας μεν, παλιος στον χωρο των κόμιξ δε! Με λένε Στέλιο και ειμαι 23 ετών... Σύντομα θα φύγω ταξίδι και θελω να δώσω τα περισσοτερα κομιξ που διαθέτω. Έτσι, προτίμησα απο τα να δωσω σε καποιο βιβλιοπωλείο να διαθέσω εδω τη λιστα μου να τα παρουν οσοι τα θελουν πραγματικα. Συντομα θα ποστάρω στην ανάλογη ενότητα!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.