Μετάβαση στο περιεχόμενο

lufxou

Members
  • Περιεχόμενο

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από lufxou

  1. Παιδια και γω ψαχνω και ξαναψαχνω αλλα δε βλεπω φως με τον νιλς.Το βιβλιο το εχω εγω σε εκδοση απο 70's στα ελληνικα,πολυ cult πραγματικα!Εχω εδω να σημειωσω οτι αν θυμαμαι καλα,ο Νιλς στο βιβλιο ΔΕΝ ειχε σκιουρακι μαζι,μαλλον ηταν μια προσθηκη για να γινει λιγο ελκυστικοτερο ακομα σε μας τους (τοτε!αχχχ...)μπομπιρες.
  2. Πολυ καλη ιστορια που ειχε δημοσιευτει σε καποιο ΚΛΑΣΙΚΑ ηταν ενα που ο φαντομ ειχε ενα οπλο που σταματουσε το χρονο.Συμμετειχε και η ομαδα του μικυ σιτυ,οχι μονο παπια.Ξερει κανεις ποια είναι?
  3. Πιό ξεστράβωμα από το μακαρίτη τον Ηλία τον Πετρόπουλο δεν υπάρχει. Πεστα!Ο τυπας ειναι απιστευτος,αν και δυστυχως για να βρει την αναγνωριση που του αξιζει(στην Ελλαδα,γιατι αλλου...)θα πρεπει να γυρισουν ολα αναποδα.Ακους εκει ψειρολογια!
  4. lufxou

    MAD

    Ρε σεις,θυμαστε καποιον ελληνα σχεδιαστη της Β' περιοδου που τα στριπακια του συνηθως ηταν στο τελος?Φο-Βε-Ρος!Αφιερωμα στρατος:τσιγαρα στο μισο μηκος για να μην τα σβηνεις στη μεση οταν σε τσιμπανε για αγγαρεια,μασκα χωρις ιδιαιτερα χαρακτηριστικα για να μην ξεχωριζεις,ειδικο κρανος για να μη μπορεις να αυτοκτονησεις και αλλα πολλα χαριτωμενα και φυσικα κατακαμμενα. Αν τον ξερει καποιος ας δωσει μια βοηθεια.
  5. lufxou

    EROS COMIXXX

    Καλη προσπαθεια,αν και οι μεταφρασεις μερικες φορες ηταν...τι να λεμε τωρα,πρεπει να το διαβασει καποιος.Οντως,κλασικο ντεκορ τουαλετας,αν και εγω το ειχα βολεψει στο μπιντε(sic).
  6. lufxou

    EDIKA [ Παρά Πέντε ]

    Εχω φαει τα λυσσακα μου να βρω κι αλλο ΕDIKA εκτος απ αυτα.Κατα τη γνωμη μου(το γουστο μου καλυτερα) απο τους 10 καλυτερους και σιγουρα ο τρισμεγιστος στο παρανοικο σουρεαλ χιουμορ.Ειδικα οι ξεκαρφωτοι διαλογοι ειναι απλα ξελιγωτικοι!Θα κατεβαζα τιποτα παλια fluide glacial να βρω κι αλλες ιστοριες αλλα απο μικρος δεν τα μπορουσα με τιποτα τα γαλλικα οποτε καντε κατι παιδιαααα!
  7. lufxou

    ΦΕΛΙΞ Ο ΓΑΤΟΣ

    Ωραιος ο Φελιξ!ειχα παρει εκει γυρω στα τελη 80 καποια τευχη και καποιους τομους.Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια συνδεση με το σχεδιαστη η το σεναριογραφο του ΠΙΝΟΚΙΟ?
  8. lufxou

    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΘΟΥΛΟΥ

    Ο Τσουκης ειναι πολυ καλος και πιστευω θα γινει ακομα καλυτερος με τα χρονια.Να προτεινω το αλμπουμακι του "Η ΒΙΔΑ και αλλες ιστοριες"( η ισως "Η ΒΙΔΑ").Πολυ καλο χιουμορ.
  9. lufxou

    ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ

    Ειχα απο κατι δωρεες καποια τευχη ΣΟΥΠΕΡ ΛΑΚΥ και ξαφνιαστηκα πολυ ευχαριστα οταν ειδα επανεκδοση με χρωματα,ιλουστρασιον χαρτι(αν θυμαμαι καλα)κλπ.Δυστυχως δεν κρατησε πολυ.εχω τα 3 πρωτα και 1-2 ΣΟΥΠΕΡ ΛΑΚΥ.
  10. Εχω απο παλια απο εναν ξαδερφο το δρομο για την οκλαχομα.Και το καλυτερο ειναι οτι το χω ακομα!!ελπιζω δηλαδη,απ οσο θυμαμαι...χμμμμ
  11. lufxou

    CONAN THE BARBARIAN

    Φο-βε-ρο!!!Ειδα πολυ μικρος και τριανταφυλλενιος την ταινια και επαθα ολικο κοκομπλοκο.Την εβλεπα τουλαστιχον μια φορα τη το μηνα για 2-3 χρονια!!!Ακομα και με τη μουσικη καηκα,ηταν το πρωτο τραγουδι που με εκανε να βρω τη μουσικη στο αρμοννννιο(με 4 νιου).Ε,οταν ειδα και το κομικ σε περιπτερο,εγινε χαμος.Υστερα απο πολλα χρονια,ενω μου χαν μεινει μονο 2 super conan,ξεκινησα σταυροφορια επανακτησης μερικων.κατ γινηκε,καμια κατοσταρια τα μαζεψα και συνεχιζω.
  12. lufxou

    ΕΡΙΚ ΚΑΣΤΕΛ

    Φοβερο σκιτσο,πολυ λεπτομερεια.Ο Ερικ εκανε τα απιστευτα χαιλικια.Κοκκαλη-Κοκκαλη σε παρακαλω,φερε Ερικ Καστελ στον ολυμπιακο.Στο Μπλεκ δεν το θυμαμαι(γιατι δεν ημουν και μεγαλος φαν-καλα,καλα,μη δερνετε παιδια!).ακομα δεν το εχω κατεβασει για να ξυπνησουν οι αναμνησεις,αλλα καπου στο μπογο με τα παλια στο υπογειο πρεπει να χω 2-3.Που καιρος ομως για ενδελεχες ψαξιμο,ειναι και τα Metal Hammer μπροστα και ειναι και βαρια,τοσο μεταλλο μεσα. Σα να εβαλε λιγο κρυο ξαφνικα...
  13. lufxou

    ΒΑΒΟΥΡΑ

    Ρε παιδια θυμαστε που για μια περιοδο η ΒΑΒΟΥΡΑ ειχε δωρο κατι εξωγηινους?Δε θυμαμαι ομως αν ειχε την πρωτη φουρνια(κατι μικρους)η αν ηταν οι επομενοι,οι σουπερ εξελιγμενοι που αλλαζαν χερια,ειχαν οπλα και μπορουσες να τους κολλησεις μπροστα το αυτοκολλητο τις επιλογης σου.Οταν λεμε της επιλογης σου εννοουμε μια απο τις 3 παρεχομενες,φωτια,νερο η ξυλο.Α ρε γεραματα...Ενιγουει χεμινγουει,η βαβουρα καλη ησαντο,αλλα ακομα κι αν την αγοραζα ανελλειπως,την ειχα λιγο σε σνομπαρισμα,καθως η συγκριση με το κομιξ πχ ηταν αναποφευκτη(και μην αναλυσουμε το θεμα αλλη φαση το ενα περιοδικο και αλλη το αλλο,μιλαμε ποιο περιοδικο γουσταρε πιο πολυ ενας πιτσιρικας).Ωραιες εποχες.Αυτο που γουσταρα τεζα παντως ηταν η οδος τρελας?γρουσουζιας?13 τελευταια σελιδα απο τον Ibanez του αντιριξ και συμφωνιξ.
  14. Ποτε θα ξαναγινει αυτο??????!! Θελω και γω κι ας ειμαι νιουφης.(οχι στην μπυρα...)
  15. Eγω ο απελπισιας μετα απο καιρο και αφου κατεβαζα κομικ μονο στα αγγλικα(γιατι στα ελληνικα δεν εβρισκα),καταφερα και γραφτηκα καποια στιγμη στο BWGT και εκει ειδα το λλλινκ(με 3 λιου) για εδω σα χαμ.Παλι καλα δηλαδη,γιατι οσο καλα αγγλικα και να ξερεις,καποια πραγματα που ειχες διαβασει παλια σε χαλαει οσο να ναι να τα διαβαζεις σε αλλη γλωσσα(καλα,μην ειμεθα και πλεονεκται,αν δεν το βρισκεις αλλιως το παιρνεις και λες και ευχαριστιομαστε!!).
  16. lufxou

    Χαιρετε!

    Γεια!Χαιρομαι που βλεπω μια τετοια προσπαθεια στο χωρο που ολοι αγαπαμε.Εγω μετα απο πολυυυυυυ καιρο καταφερα να αποκτησω μια συνδεση που να μη σερνεται και το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να πεσω με τα μουτρα στο ψαξιμο για κομιξ-για να ειμαι τελειως ειλικρινης το δευτερο ηταν,πρωτα εψαξα και κατεβασα το αλαλουμ του χαρρυ κλυνν που το χα απωθημενο!Οσο ευκολο,στοιχειωδες η απλοικο κι αν φαινεται σε πολλους απο τους νεοτερους(καλα,ουτε και μενα με πηραν τα χρονια...),το να μπορεις να βρισκεις ενα κομικ που παντα εψαχνες η να μαθαινεις για αλλα που δεν ηξερες,να διαβαζεις νεα πραγματα τοσο ευκολα ειναι κατι σαν θειο δωρο.Πιστευω με καταλαβαινουν απολυτα οσοι στις διακοπες εψαχναν στα πιο τελειωμενα περιπτερα για ενα παλιο τευχος του ΚΟΜΙΞ που ειχαν χασει,που περιμεναν ποτε επιτελους το νεο ΒΑΒΕΛ θα ερθει στην επαρχια,που εψαχναν ατελειωτες ωρες σε μεταχειρισμενα...Εδω στοπ για να μη με παρουν και τα ζουμια.Ειπαμε... Και τι ειναι το καλυτερο με τα κομικ σε ηλεκτρονικη μορφη?Οτι η μανα μου πλεον δεν μπορει να τα πεταξει,χεχεχεχε...
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.