Μετάβαση στο περιεχόμενο

defex

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος defex

  • Γενέθλια 03/15/1994

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Yahoo
    pangiale@yahoo.gr
  • Skype
    pangiale

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Αθήνα
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    βιβλία, κόμικς, gaming, μουσική, ταινίες, ξένες τηλεοπτικές σειρές

defex's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

47

Συνολική φήμη στο GC

  1. Να πω και εγώ την γνώμη μου για το συγκεκριμένο μαγαζί. Είναι πραγματικά τρομερό. Απίστευτη εξυπηρέτηση και από τα δύο παιδιά, πολύ "relax" περιβάλλον με πάρα πολλά και διαφορετικά κόμικς. Εκεί έχω αφήσει όλες μου τις συνδρομές πλέον (πολύ καλό τμήμα συνδρομών). Μιας και είμαι σχετικά νέος στον χώρο με βοήθησαν αμέσως λύνοντας όλες τις απορίες που είχα γύρω από την ποιότητα κάποιων κόμικς, τις συνδρομές και το πως δουλεύουν καθώς και το περιεχόμενο μερικών ιστοριών. Αισθάνεσαι ότι μπαίνεις σε έναν χώρο για κόμικς φτιαγμένο από ανθρώπους που πραγματικά αγαπάνε αυτό που κάνουν. Είναι σίγουρα το αγαπημένο μου μαγαζί της Αθήνας. Με το που μπεις χαλαρώνεις ενώ με το που βγεις ξεφουσκώνει και το πορτοφόλι αφού δεν γίνεται να μην πάρεις τίποτα. Μπράβο στα παιδιά και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι. Το μόνο μειονέκτημα είναι στις τιμές κάποιων TPB, κυρίως των μεγαλυτέρων σε μέγεθος και αριθμών σελίδων οι οποίες είναι λίγο έως αρκετά τσιμπημένες. Αλλά και πάλι δεν τα έχω βρει αλλού στην Ελλάδα κατά πολύ φθηνότερα.
  2. Λόγω γενεθλίων (κλασσικά το δώρο το παίρνω 10 μέρες πριν από την ημέρα που πρέπει) έκανα αρκετές αγορές μαζεμένες από το amazon.com -->Batman: The Long Halloween -->Batman: The Killing Joke -->Batman: Arkham Asylum -->Batman: The Dark Knight Returns (το Batman: The Year One δεν μου ξέφυγε. Το έχω ήδη διαβάσει.) -->The Walking Dead: Compendium One Συνολικά 1976 σελίδες! Και όλα αυτά 85 ευρώ και κάτι (χωρίς τα μεταφορικά έβγαιναν περίπου 62). Περίπου δηλαδή 0.04 ευρώ η σελίδα. Αυτό θα πει value for money. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να περιμένω καμία 20 μέρες...
  3. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Θαυμάζω τους ανθρώπους που συνεχίζουν να ασχολούνται με αυτό που τους αρέσει ανεξαρτήτως ηλικίας, ειδικά όταν αυτό είναι τα κόμικς. Εύχομαι και εγώ όταν φτάσω στην ηλικία πολλών από εσάς να έχω την διάθεση και το καθαρό μυαλό να ξεκλέβω κάποιες ώρες και να τις αφιερώνω σε πράγματα που αγαπώ. Ευχαριστώ πολύ και για την συνέντευξη. Θα την διαβάσω με την πρώτη ευκαιρία.
  4. defex

    Γειά σας και από εμένα.

    Γειά σας και από μένα. Με λένε Παναγιώτη. Παρακολουθούσα αρκετό καιρό το φόρουμ σας και είπα να γραφτώ κιόλας μίας και η δουλεία που κάνετε στον χώρου του κόμικς στην Ελλάδα πραγματικά με συγκίνησε. Μπορεί να είμαι νέος, η σχέση μου όμως με τα κόμικς ξεκίνησαν από πολύ μικρή ηλικία. Θυμάμαι ότι ακόμα και πριν μάθω να διαβάζω η μητέρα μου μου δίαβαζε το Μίκυ Μάους και ξετρελενόμουν. Έτσι χωρίς υπερβολή όταν πλέον έμαθα να διαβάζω, τα κόμικς της Disney έγιναν μόνιμη απασχόλιση, αφού κάθε εβδομάδα/μήνα αγόραζα σχεδόν ότι καινούργιο κυκλοφορούσε. Η αλήθεια είναι πως στην πορεία έχασα την αγάπη και τον ενθουσιασμό που αρχικά είχα χωρίς όμως να ξεκόψω εντελώς. Άρχισα πάλι να διαβάζω με πάθος, φέτος που δίνω πανελλήνιες αφού είναι από τα λίγα πράγματα που χωρίς να με κουράζουν περισσότερο με χαλαρώνουν και με διασκεδάζουν. Αγαπημένα κόμικς είναι αυτά της Disney και ιδιαίτερα το περιοδικό "Κόμιξ" από το οποιό έχω πάρα πολλά τεύχη. Φέτος άρχισα να ασχολούμαι και με κόμικς της Marvel. Αγαπημένος χαρακτήρας δεν μπορούσε φυσικά να είναι άλλος από τον θείο Σκρούτζ (και ειδικά τον θείο Σκρούτζ του Don Rosa), παρέα με τον οποιόν έχω ζήσει περιπέτειες που δύσκολα συναντάς σε άλλη μορφή τέχνης. Αγαπημένος δημιουργός όπως προανέφερα είναι ο Don Rosa. Τις ιστορίες του και το σχέδιο του τις θεωρώ αξεπέραστες. Στόχος μου είναι να αρχίσω σιγά-σιγά να μαζεύω όσες περισσότερες αυθεντικές ιστορίες (αυτές που κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ) του αγαπημένου μου δημιουργού μπορώ και ίσως κάποια μέρα να τις συγκεντρώσω όλες. Αυτά είχα να σας πω, εύχομαι να μην σας κούρασα. Καλώς σας βρήκα!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.