Μετάβαση στο περιεχόμενο

Mafaldaa

Banned
  • Περιεχόμενο

    56
  • Εγγραφή

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

563 προβολές προφίλ

Mafaldaa's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

195

Συνολική φήμη στο GC

  1. Αν με πέρασες για χαζή, ίσως έχεις δίκιο, διότι έτσι αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο, προς το παρόν. Να «χειραγωγήσουν» εμένα οι υπεύθυνοι εδώ μέσα; Καταρχάς είναι ανίκανοι για αυτό. Ύστερα, δεν νομίζω να ήξεραν ότι είμαι η γυναίκα του (εκτός αν ο άντρας μου είπε τίποτα σε πμ). Δεν συμμετέχω συχνά στο φόρουμ μικρέ μου φίλε αλλά να ξέρεις ότι σας διαβάζω πάντα. Διότι όπως καταλαβαίνεις, παρακολουθώ από κοντά τον άντρα μου... Supertrmap,για εσένα τι να πω φίλε μου; Μάλλον βγάζεις εμπάθεια και εσύ.Δεν ξέρω τι κι αν λένε για σένα στη λέσχη, αλλά να ξέρουν οι φίλοι εδώ μέσα ότι οι καφρίλες τους και οι κατινιές τους (τόσο αυτές που γράφουν στα «ενδότερα» όσο και αυτές που λέγονται στη λέσχη για σχεδόν όλα τα μέλη) ίσως βγουν στη φόρα κάποια στιγμή…Υπάρχουν πολλά βαθιά λαρύγγια… Καληνύχτα σας.
  2. Ακόμα και μετά από την επιλεκτική δημοσίευση των μηνυμάτων του (και ύστερα από ακραία λογοκρισία) η αλήθεια εξακολουθεί να λάμπει… Ντροπή σου...
  3. Εδώ υπάρχουν, πολιτικά, ακραίοι αναρχικοί και για αυτό διαγράψατε από μέλος τον Αντώνη (toutatis). Ο άνθρωπος έκανε το λάθος να γράψει στο φόρουμ ότι είναι κεντροδεξιός και ότι αγαπάει τη χώρα του. Από τότε, άρχισε το κυνήγι του από τους διαχειριστές (οι οποίοι θάβουν σχεδόν όλα τα μέλη στις μεταξύ τους συζητήσεις…). Είστε περίπου 5-10 ακραίοι αργόσχολοι που προσπαθήσατε να του την «στήσετε», ανεπιτυχώς, μέσω των ποστς σας, και να τον κάνετε να σας βρίσει για να τον διαγράψετε! Αυτός σας αντιμετώπισαι πάντα με χιούμορ… Πρώτα από όλα, διότι είναι έξυπνος άνθρωπος και κατά δεύτερον διότι δεν είναι ακραίος σαν εσάς. Ντροπή σας, και να είστε ευγνώμονες που δεν θα ασχοληθεί με τους διαχειριστές περεταίρω. Περιμένω να διαγραφεί κι αυτό το ποστ, όπως τόσα άλλα… Ίσως διαγράψετε και εμένα ακόμη άλλα δεν με ενδιαφέρει. Αν είναι έτσι, δεν θέλω είμαι μέλος αυτού του σάιτ.
  4. νκα; σε διαβάζω και δυστυχώς η ροή των σκέψεων σου νιώθω ότι καταλήγει σε αδιέξοδο. κάπου έγραψες "ανάλγητη κριτική" τι σημαινει αυτό; γιατί δεν την έχω ξανασυναντήσει... δεν χρειάζεται να ζητάς και να ξαναζητάς συγνώμη. κουράζεις περισσότερο.
  5. Mafaldaa

    ΔΟΚΙΜΙ 1

    γιατι κάθεσαι και τρως ποπ-κορν;
  6. Mafaldaa

    Η μικρή Αννούλα.......

    καμια σχεση. δεν μοιαζουν καθολου. εχουν διαφορετικα ματια .. μπααααα καμια σχεση!!!!αχαχαχαχ
  7. Mafaldaa

    Η μικρή Αννούλα.......

    Η μικρή Αννούλα είναι εκ γεννετής τυφλή. Έρχονται οι γονείς της μια μέρα και της λένε: -Μικρή μας Αννούλα, το νέο θαύμα της επιστήμης είναι μια αλοιφή. Την βάζεις το βράδυ πριν κοιμηθείς και το πρωί που θα σηκωθείς και πλυθείς μπορείς να δεις τον ήλιο τους φίλους σου τα παιδάκια να παίξεις.Να την βάλεις και αύριο θα βλέπεις τέλεια!" Βάζει η μικρή Αννούλα την αλοιφή και πάει για ύπνο. Ύπνος όμως δεν την κολάει γιατί έχει πολύ άγχος. Γιατί από την άλλη μέρα που θα σηκωθεί και θα πλυθεί θα μπορεί να δει τον ήλιο, τους φίλους της, τα παιδάκια, να παίξει. Έρχονται οι γονείς της το πρωί συγγενείς φίλοι όλοι εκεί, την σηκώνουν, την βάζουν μπροστά στο νεροχύτη, ανοίγουν τη βρύση και της λένε. -Μικρή μας Αννούλα, ΠΛΥΣΟΥ! ΠΛΥΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ,ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ!! Πλένεται η μικρή Αννούλα. Πλένεται. Μα... δε μπορώ να δω τίποτα.. -ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑ πρωταπριλιάαααα!
  8. Mafaldaa

    Η μικρή Αννούλα.......

    και για να εχετε μια εικονα της αννουλας βουαλα!!!!!!
  9. Mafaldaa

    Ατάκες απο ελληνικές ταινίες

    http://www.youtube.com/watch?v=_k1Q-jvrqyA&feature=related
  10. λοιπόν είμαι σίγουρη οτι και στις 2 περιπτώσεις πρόκειται για την μικρή Αννούλα.....
  11. πριν 2 χρονια είχα παρει αυτο και πάλι φυσικα είχα χαρει σαν παιδάκι τα χριστουγεννα!!!!!
  12. εσύ είσαι μια χαρά. εγω τι να πω;;;; το πιν μου ειναι 100100 και πλακώνουν 2 περιπολικά. ενώ εσύ καθαρίζεις με 1. ασε σου λέω πιο δράμα απο μενα δεν υπάρχει.
  13. > Aν ποτέ κάποιος κλέφτης σας> αναγκάσει να κάνετε ανάληψη από> ένα ATM μηχάνημα, μπορείτε να> ειδοποιήσετε την αστυνομία> εισάγοντας τον αριθμό PIN> αντίστροφα. Για παράδειγμα αν ο> αριθμός pin είναι 1234 θα πρέπει να> εισάγετε 4321. Το ΑΤΜ αναγνωρίζει> ότι ο αριθμός PIN είναι> αντίστροφος από την κάρτα που> τοποθετήσατε στο μηχάνημα. Το> μηχάνημα θα σας δώσει τα χρήματα> που ζητήσατε, αλλά εν αγνοία του> ληστή, ειδοποιείτε την> αστυνομία.>>> Αυτή η πληροφορία πρόσφατα> αναμεταδόθηκε στην τηλεόραση> και αποδείχθηκε πως> χρησιμοποιείται σπάνια γιατί ο> κόσμος δεν γνωρίζει την ύπαρξη> αυτής της λειτουργίας.. '
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.