Μετάβαση στο περιεχόμενο

Comic Book Guy

Members
  • Περιεχόμενο

    1004
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Comic Book Guy

  1. Alias Was Marvel's First Adult Comic That Was Actually For Adults
  2. all star wars at once LUKE SKYWALKER Movie Kill Count Supercut
  3. Δεν τα πήρα, μου τα πήραν αλλά και πάλι!!!!! Edit : συγχωράτε με ξέχασα τον κύριο
  4. Τέλεια τα περάσαμε!!! Προσωπικά μ' αρεσέ που η διοργάνωση δεν εστίασε μόνο στο χώρο των comics. Στο 2ο όροφο υπήρχαν δραστηριότητες με επιτραπέζια (κυρίως rpg), αλλά και παλίες κοσόλες, ρετρό υπολογιστές και video games, από το pong μέχρι παιχνίδια στις κονσόλες της τελευταίας γενειάς. Την δεύτερη μέρα έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις για πρώτη φορά (τουλάχιστον εγώ) το oculus rift! Επιτέλους μια έκθεση που είχε από όλα και σε πρακτικό χώρο! Λίγες φωτογραφίες :
  5. Dark Horse Announces New Buffy Graphic Novel at NYCC!
  6. Why academics love Buffy the Vampire Slayer
  7. Πρώτες εικόνες από το Fantastic Beasts στο νέο τεύχος του Entertainment Weekly!
  8. Comic Book Guy

    MOORE ALAN [ (1953) ]

    Alan Moore talks to John Higgs about the 20th Century
  9. όντως, πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο και ο Bruce Campbell άψογος όπως πάντα! του δώσανε και 2η σεζον, θα συνεχιστεί του χρόνου με άλλα 10 επεισόδια!!!
  10. Comic Book Guy

    The Simpsons (1989- )

    Το έβαλα και στο γκρουπ της λέσχης στο fb : How an episode of The Simpsons is made Επίσης Akira meets The Simpsons
  11. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, που μπήκα στο gc! Καλησπέρα σας!
  12. Μια λίστα με επερχόμενες κινηματογραφικές ταινίες, πολλές εκ των οποίων είναι μεταφορές κόμικ! Upcoming Genre Movies That Aren't Sequels, Remakes or Reboots
  13. να διευκρινίσω ότι δεν είναι το 1ο φεστιβάλ τρόμου, που φιλοξενούμε, υπήρχε και το 'screamin athens horror film festival' που δυστυχώς ακυρώθηκε. εννοείται ότι θα πάμε!
  14. Comic Book Guy

    HORRORANT FILM FESTIVAL 'FRIGHT NIGHTS' 2014!

    Το Horrorant Film Festival “Fright Nights” 2014 είναι το πρώτο κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου που διοργανώνεται στη χώρα μας και έχει στόχο να καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα horror festival στην Ευρώπη. Θα διοργανωθεί από 13-19 Μαρτίου 2014 στην Αθήνα (Odeon Όπερα 1) και από 27 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2014 στη Θεσσαλονίκη (Φαργκάνη). Το πρόγραμμα θα αποτελείται από 20 ταινίες μεγάλου μήκους και 20 μικρού μήκους, με τρεις προβολές κάθε ημέρα. Σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα, αλλά και η κριτική επιτροπή, που θα βραβεύσει την καλύτερη ταινία. Στο Horrorant Film Festival “Fright Nights” 2014 θα προβληθούν νέες ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους από Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, αλλά και κλασικά φιλμ τρόμου. 1ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών Τρόμου στην Ελλάδα Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ 2014 13-19 Μαρτίου στον κινηματογράφο ODEON ΟΠΕΡΑ 1, Ακαδημίας 57, Αθήνα ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 3622683 20-26 Μαρτίου στον κινηματογράφο ΦΑΡΓΚΑΝΗ, Αγ. Παντελεήμονος 10, Θεσσαλονίκη ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 960063 Εισιτήρια: ΑΘΗΝΑ: - Απλό (1 short + 1 feature) 6 € - Ημερήσιο (όλες οι ταινίες της ημέρας, 3 short + 3 features) 10 € - Κρατήσεις θα γίνονται και από το site της Odeon ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: - Απλό (1 short + 1 feature) 5 € Το πρόγραμμα του HORRORANT FILM FESTIVAL : Εδω πηγές : thegang.gr / horrorant.com
  15. Σας ευχαριστώ πολύ όλους και χαίρομαι ιδιαίτερα που με θυμηθήκατε, παρά την απουσία μου από το GC τον τελευταίο χρόνο. Τους περισσότερους βέβαια τους συναντώ κατ' ιδίαν στην λέσχη, αλλά ελπίζω σε λίγο καιρό που θα ξεμπερδέψω από κάποιες υποχρεώσεις που μου τρων πολύ χρόνο να είμαι και πάλι εδώ και να τα λέμε συχνότερα. Χρόνια πολλά λοιπόν και από εμένα σε όλους τους εορτάζοντες και εορτάζουσες και τους εύχομαι πάντα τα καλύτερα.
  16. Θα συμφωνήσω με τη Λένα!Παίζω όλα τα κλασικά παραδοσιακά επιτραπέζια και κάποια της κάισσα, αλλά το σημαντικό είναι ότι έχω διάθεση να επεκταθώ στον τομέα...
  17. δεν μπορώ να κλείσω μάτι τα βράδια...
  18. Το πιο τραγικό είναι ότι, όποιος έσκασε ένα σωρό λεφτά δεν τα κατάφερε να παίξει ενώ ο πειρατής έπαιζε από την πρώτη στιγμή.Οδηγείσαι ή δεν οδηγείσαι στην πειρατεία;;;Ιδού το μεγάλο ερώτημα...
  19. Στη φετινή Comic Con, ο γνωστός σε όλους μας και μη εξαιρετέος Greg Rucka, είχε ανακοινώσει την συνεργασία του με τον Michael Lark -για άλλη μια φορά- με σκοπό τη δημιουργία μίας νέας σειράς, ονόματι Lazarus. Όταν του ζητήθηκε να μας την περιγράψει είπε τα εξής: “The Godfather meets Children Of Men. Hard sci fi in dystopian future, the main character gets hurt a lot, gets up and keeps coming at you.” αφήνοντας μας σε κατάσταση καταστολής.Λίγους μήνες μετά, έρχεται η Image Comics να δώσει τέλος στην οργισμένη φαντασία μας, κυκλοφορώντας 4 ολόκληρες σελίδες από το πολυπόθητο comic της χρονιάς. Για ρίξετε μια ματιά εδώ.
  20. Συγχαρητήρια Χριστινάκι!!! Πραγματικά το αξίζεις!!! Και χαίρομαι ιδιαίτερα που σε βλέπω στη λέσχη, όλο και πιο συχνά!!! (Ειδικά τις Κυριακές με τα επιτραπέζια... )
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.