Μετάβαση στο περιεχόμενο

supertramp

Members
  • Περιεχόμενο

    643
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος supertramp

  • Γενέθλια 04/19/1989

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2952 προβολές προφίλ

supertramp's Achievements

Πολύ Ενεργό Μέλος

Πολύ Ενεργό Μέλος (4/9)

3.6k

Συνολική φήμη στο GC

  1. supertramp

    Constantine (2014-2015)

    Εντάξει, η καμπαρντίνα, αν και με χάλασε αρχικά που ήταν κοντή, δε με πειράζει. Όχι όμως και το τσιγάρο. Όχι το τσιγάρο. Το τσιγάρο πρέπει να υπάρχει.
  2. Μενιγ, batigoal, christs, φλοκ, imacmaria, maniac, leonidio, Τρύφωνα, GreekComicfFan, 1530, σας ευχαριστώ πάρα πολύ ! Να' στε καλά!
  3. Έχω μεγαλώσει με παπιά, αλλά πλέον δε διαβάζω ποτέ. Εκτός από όταν διαβάζω το βίο και πολιτεία. Για αυτό και μόνο, Ρόσα.
  4. supertramp

    GC ΦΑΝΖΙΝ

    Διάβασα το GCF#4 μόλις, αυτά που μου άρεσαν ήταν το σχέδιο του deadneighbours-δηλώνω fan, το καταπληκτικό εξώφυλλο, η ιστορία pit & strativarious- pit το τερμάτισες παιδί μου, και ο ρόμποκοπ. Μπράβο σε όλα τα παιδιά!
  5. supertramp

    Malk's Artworks & Illustrations...

    Ο καλύτερος. Κοιτάω και ξανακοιτάω τα σχέδια. Sold! Όποτε βλέπω το όνομα Malk θα αγοράζω.
  6. supertramp

    Malk's Artworks & Illustrations...

    'Αρρωστα πράγματα. Πολύ άρρωστα. Αρρωσταίνω λέμε!
  7. Συγχαρητήρια ρε, είδα ότι παίζει και παρουσίαση, θα είμαστε εκεί. Άντε να το διαβάσουμε κιόλας ! Φαίνεται πολλά υποσχόμενο αν κρίνουμε από το ποιός το έφτιαξε και από τις πρώτες γεύσεις που έχουμε πάρει. Cheers!
  8. Τουλάχιστον δε σποίλαρα τα γεγονότα του επεισοδίου! (Πόσο ωραία τα references που κάνει η σειρά εν τω μεταξύ) Πάνε τα φρύδια λοιπόν, με το παλιό ξυράφι.. The Black Stars! Ia Ia Cthulhu Fhtagn!
  9. Germanicus, το άρθρο που είδες στο facebook που είπες , το διάβασες? Καλά, μόλις το δεις το επεισόδιο επέστρεψε και ενημέρωσέ με για το τι μοίρα θα έχουν τα φρύδια μου
  10. Χαχαχαχα ήθελα να πω μερικά πράγματα, αλλά δεν είπα! Ήμουν όσο πιο αόριστος μπορούσα! Δε θα έλεγα πως έκανα σπόιλερ πάντως, γενικά δεν κάνω! Περισσότερο λέω τη γνώμη μου για ότι δείχνει παρά το τι δείχνει.Καλά , καλύτερα σε σποιλερ υ.γ. εε μήπως να σβήσω το ποστ εντελώς, ή να ξυρίσω τα φρύδια μόνος μου για να γλυτώσω?
  11. Το True Detective συνεχίζει στα ίδια υψηλά επίπεδα. Μόνο που *σκοτεινιάζει* ακόμα περισσότερο. Μετά το επεισόδιο 5 δε θα μου κάνει καμία εντύπωση αν δω στη σειρά Σκοτεινιάζουν επικίνδυνα τα πάντα-και η ατμόσφαιρα, και το σενάριο, και οι χαρακτήρες. Αρρωσταίνω λέμε!
  12. totally_wired, αν συμφωνούμε, όντως δεν κατάλαβα σωστά αυτά που είπες!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.