Μετάβαση στο περιεχόμενο

LAS

Members
  • Περιεχόμενο

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από LAS

  1. LAS

    ΤΕΖΑ

    Προσωπικά αγόρασα κάποια στιγμή το δεύτερο. Δεν είναι κακό, αλλά πράγματι θέλει δουλειά και σαφώς δεν αξίζει τα λεφτά του, προς το παρόν τουλάχιστον. Ίσως βέβαια ο Γιώργος Μελισσαρόπουλος εξελιχθεί κάποια στιγμή σε μεγάλο δημιουργό (το παιδί είναι νεότατο) και οι πρώτες αυτές εκδόσεις αποκτήσουν κάποια αξία.
  2. Γενικά όταν το περιοδικό ΚΟΜΙΞ διαφημίζει κάποια "ειδική" του έκδοση χωρίς να μας λέει ουσιαστικά τίποτα για την ιστορία και τους δημιουργούς της, η δουλειά βρωμάει. Εξάλλου υποτίθεται ότι οι άνθρωποι την έχουν "ψωνήσει" με τη δουλειά τους. Γιατί να βγάλουν κάτι και να μας παρουσιάσουν μόνο το... εξώφυλλο και να περιμένουν να τρέξουμε να το αγοράσουμε; Είναι η πρώτη φορά που κάνουν κάτι τέτοιο και σίγουρα δεν είναι καλός οιωνός. Καλύτερα να πάω να πάρω 2-3 DVD από το video-club να περάσω τις ώρες μου πιο ευχάριστα από το να αγοράσω το νέο αυτό γουρούνι στο σακί (και να ψάχνω μετά που να το χωρέσω στην ντουλάπα!)
  3. Δυστυχώς απολύτως καμμία απάντηση whatsoever. Το έστειλα (στα ελληνικά) και στο περιοδικό ΚΟΜΙΞ, ελπίζοντας ότι αυτοί θα μπορούσαν να το προωθήσουν στον Ρόσα, αλλά ούτε από εκεί καμμία απάντηση. Εντάξει, από τα ψώνια στην οδό Φραγκοκλησσιάς δεν περίμενα και τίποτα για να λέμε την αλήθεια, αλλά δεν έλαβα καμμία απάντηση και από τη πιθανολογούμενη διεύθυνση του Ρόσα himself.
  4. Το μετέφρασα και το έστειλα. Ελπίζω να είναι το σωστό e-mail
  5. Το σκέφτηκα να το μεταφράσω και να το στείλω στον Ντόν Ρόσα, αλλά δεν βρίσκω το e-mail του. Όσο για τις παρατηρήσεις α) και β), έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι καλύτερο έτσι το σενάριο. Τέλος για το δ) σκεφτόμουν η ιστορία να κλείνει με την καβουρνιασμένη μάγισσα να προσπαθεί να συμμαζέψει το διαλυμένο σπίτι της από το χάος που δημιούργησε η έκρηξη ή να κλείνει απλά με μια έκρηξη που βλέπουμε έξω από το σπίτι (και που πετάγονται διάφορα πυροτεχνήματα από τα παραθυρα και την καπνοδόχο) ή με τον Κύρο να αναρωτιέται που πήγε το μαραφέτι. Το τελευταίο σενάριο τέλους μάλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί επιπλέον για παραπομπή σε άλλη ιστορία. Πχ μιας και του μένει μόνο το τηλεκοντρόλ του Κύρου στα χέρια, το τροποποιεί και δημιουργεί το τηλεκοντρόλ που ελέγχει τα πάντα. Δε θυμάμαι πως λέγεται η ιστορία ή ποιος την έγραψε, αλλά δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο ΚΟΜΙΞ.
  6. LAS

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΠΑΜΚΙΝ-3

    Το ΚΟΜΙΞ πουλάει περίπου 19.000 αντίτυπα ανά τεύχος, σύμφωνα με το hχχp://www.dol.gr/ekd_disney.htm Αρκετά καλά τα νούμερα κατ'εμέ. Βέβαια πιστεύω ότι τα σημερινά νούμερα είναι περίπου 20% χαμηλότερα, καθώς το περιεχόμενο του περιοδικού αναγκαστικά πέφτει σε επίπεδο όσο περνάν τα χρόνια και οι αναγνώστες του είμαστε πολύ απαιτητικοί για να ανεχτούμε τέτοια πτώση. Πράγματι όλες οι "συλλεκτικές" εκδόσεις που έχει δώσει το περιοδικό ως δώρο στους συνδρομητές πωλούνται απ'ευθείας από τη ΝΕΑ ΑΚΤΙΝΑ προς 3,60 € η μία.
  7. Πού είναι οι σχεδιαστές του site; Ακόμα να δημοσιεύσουμε αυτήν την ανεπανάληπτη, φανταστική, αξεπέραστη και δε συμμαζεύεται ιστορία; Διαβάστε ρε σχεδιαστές το συνημμένο, μη σας τρομάζει που θέλει 18847502 λεπτά να διαβαστεί το κείμενο, πώς θα πάτε μπροστά αν δε διαβάσετε το σενάριό μου και δεν το σχεδιάσετε; Μόλις το διαβάσει όλο το site, μπορείτε να χειροκροτήσετε :clap: (σε κοντινή απόσταση από το βίντεο για να σας ακούει) Anyway, για τα θετικά σας σχόλια και για όποιες παρατηρήσεις.
  8. LAS

    Χαίρεστε!

    Βλέπω ότι πάλι πήγα κι έμπλεξα σε παλιούς γνωστούς, παλιές συνήθειες, παλιές αρρώστιες και δε συμμαζεύεται. Μα τίποτα δε μου έμαθε ο στρατός; Τσκ τσκ τσκ. Μερικοί άνθρωποι είμαστε αδιόρθωτοι. Ντροπή μου που θα κάθομαι να ξημεροβραδιάζομαι πάλι μπροστά σε μια οθόνη. Μιας και δε σώζομαι απ'ότι φαίνεται, πότε με το καλό έχουμε το πρώτο greek-comics meeting να διαβάσουμε κανένα ξένο τεύχος; (Προειδοποίηση: Απαγορεύω σε οποιονδήποτε να καταναλώνει αλκοόλ, καφέ, νερό ή ρέγγες σε ακτίνα 30 μέτρα από τα περιοδικά μου )
  9. BWGT εδώ, bwgt εκεί... Τί είναι αυτό το πράγμα ρε παιδιά; Πάω στοίχημα ότι είναι κάποιο διαβολικό site όπου κακόβουλοι άνθρωποι μοιράζονται δεδομένα! Σατανάδες θα μαζεύουν αθώα παιδιά, τάζοντάς τους δυσεύρετα κόμικς! Ευτυχώς εμείς εκεί πέρα στο ΚΕΠΙΚ στο στράτευμα μαθαίναμε ότι είμαστε διαβαθμισμένοι και το υλικό μας τουλάχιστον εμπιστευτικό. Ευτυχώς λέω γιατί τώρα ξέρω πως ότι έχεις πρέπει να το έχεις για εσένα και μόνο για σένα. Ο εχθρός σας παρακολουθεί! Στα όπλα αδέλφια, κάποιος διάβασε το Μίκυ Μάους μου!
  10. Μάλλον το σενάριο είναι πολύ μεγάλο για να το βάλω χύμα εδώ, οπότε το ρίχνω συννημένο. Ελπίζω να σας αρέσει ή/και να βρεθεί κανένας με ταλέντο να το υλοποιήσει! scenario.txt
  11. LAS

    Χαίρεστε!

    Χικ! Ευχαριστώ για το καλωσόρισμά σας φίλοι μου, χίκ! Προσοχή στις μπίρες! By the way, έχω ένα σενάριο για πάπιες έτοιμο, μόλις το έστειλα στη Νέα ακτίνα και τώρα λέω να το βάλω και στο φόρουμ εδώ να το διαβάσετε και σεις να μου πείτε τη γνώμη σας. Και σε όποιον δεν του αρέσει να του καεί το βίντεο!
  12. LAS

    Χαίρεστε!

    Καλημέρα σας (αν και μας πήρε μεσημέρι!) Ήρθα και εγώ στην παρέα σας εδώ και 2 μέρες. Αγγίζω τα πρώτα ...άντα και ακόμα ασχολούμαι με κόμιξ. Ντροπή μου! Είμαι ο γνωστός LAS του bwgt, έχω scannάρει τα πρώτα 57 τεύχη του ΚΟΜΙΞ, τα έχω όλα και είμαι άρρωστος με τα παπιά! Απολύθηκα από το στρατό την 8/5/07 και τώρα ψάχνω για δουλειά στην Αθήνα. Επιπλέον διαβάζω για το τελευταίο μου μάθημα για να πάρω πτυχίο ηλεκτρολόγου μηχανικού στην Πάτρα. Α! Και το σημαντικότερο! Τα ΚΟΜΙΞ μου δεν είναι μαζί μου στην Αθήνα, είναι στο πατρικό μου στην Άρτα. Άρα και να είχα χρόνο για scanning, αυτήν την εποχή είναι τεχνικά δύσκολο να το κάνω :-) Είναι και πολλά και βαριά και πιάνουν και πολύ τόπο τα άτιμα! Ποιός τα κουβαλάει; Άντε, καλά να περνάμε!
  13. Κοίτα να δεις με τι ασχολείται ο κόσμος! Το έχω και εγώ το σπαθί των πάγων, αγορασμένο από τω καιρώ εκείνω Βέβαια δεν είναι σε τέλεια κατάσταση (σε αντίθεση με τα περισσότερα κόμιξ που έχω από τη δεκαετία του 80), αλλά δεν είναι και σκισμένο. Ο λόγος που γράφω είναι γιατί μου φαίνεται περίεργο πως, ενώ λέγεται ότι με 7-8 ευρώ μπορεί να βρεθεί σχετικά εύκολα, κανείς δε φαίνεται διατεθημένος να το σκαννάρει και να το ανεβάσει κάπου. Όχι τίποτε άλλο, αλλά σχεδόν υποσχέθηκα σε pm που μου στείλανε σε κάποιον γνωστό tracker ότι κάποια στιγμή θα βρω χρόνο να το κάνω εγώ... Ο χρόνος όμως είναι κάτι πολύ δύσκολο να βρεθεί.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.