Μετάβαση στο περιεχόμενο

aris.p

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος aris.p

  • Γενέθλια 12/16/1994

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

aris.p's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

25

Συνολική φήμη στο GC

  1. Καλως ηρθες στο φορουμ και στην παρέα μας.
  2. Σε σχέση με οποιοδίποτε άλλο μεγάλο σείριαλ έχει το χειρότερο σε ποιοτητα εξώφυλλο....Έχεις δίκιο για το εσωτερικό του.
  3. Εννοώ ποιότητα χαρτιού εξωφύλλου. Του Τερζοπουλο το εξώφυλλο είχε πάχος παρόμοιο με την λαδόκολλα τσαλακώνετε πάρα πολύ εύκολα.
  4. Ευελπιστώ η ποιότητα του εξωφύλλου να ναι καλύτερη από αυτή του Τερζοπουλου. Πραγματικά το εξώφυλλο του Μεγάλου Σπλας και γενικά των τριών πρώτων μεγάλων σειριαλ από τον εκδότη Τερζοπουλο ήταν επιεικώς απαράδεκτα. Όσο για την καθημερινή συνηθίζει να έχει καλές τιμές(Βιβλιοθήκες Disney) κατά την ταπεινη μου άποψη.
  5. aris.p

    γεια χαρα σε ολους

    καλώς σας βρήκα στο υπέροχο φόρουμ σας. Είμαι ο Αριστείδης.Οι φίλοι μου με φωνάζουν Αρη. Είμαι φοιτητής στην Χιο στο πανεπιστήμιο Αιγαίου Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είμαι λάτρεις και συλλέκτης των Disney κομικς. Επίσης είμαι ιδρυτής και διαχειριστής της ομάδας << Αγοραπωλησίες κόμικς>> και της σελίδας στο facebook <<Φίλοι περιοδικού κομιξ>>. Δυστυχώς δεν πηγαίνω συχνά στην ΛΕ.ΦΙ.Κ μιας και μένω στην Χίο... Χάρηκα που μπήκα στο φόρουμ σας... Χαίρομαι πολύ για την παρέα που θα κάνουμε!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.