Μετάβαση στο περιεχόμενο

LLouki

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος LLouki

  • Γενέθλια 05/30/1989

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Ioannina, Greece
  • Χώρα
    Greece
  • Επάγγελμα
    2D/3D Animator/ Designer
  • Ενδιαφέροντα
    Comic creations, Tattoo art, Mixed Arts, Coloring, Sketching,
    Music, Web Design, Pets

LLouki's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

110

Συνολική φήμη στο GC

  1. Καλησπέρες με ένα καινούριο εργάκι που μπορεί να αρέσει...

     

    (Μια πρώτη προσπάθεια με χρωματιστούς μαρκαδόρους και πενάκι.)

    ENJOY...!!!

    IMG_20210519_125648_815.jpg

  2. περιμένω add σου στο skype για τα καθέκαστα :-)
  3. Τι να λέμε τώρα ανθρωποι και το τονιζω το ανθρωποι, που ασχολούνται με κόμικ ειμαστε το λιγότερο Γ*ΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Οσο γενικα για την παρεα νομιζω οτι μια φιλοξενία απο μερους μου στη Λαρισα και με τη βοηθεια του μιστερ-τυπάρα ατελειωτη Melandros θα ηταν καλη ιδέα για τους ανερχόμενους καιρούς που πιστεύω προσωπικα θα ειναι δυσκολοι και για μας τη νεολαια (συμπεριλαμβανομενου του tryfev!!! χωρίς να θέλω να τον καλοπιάσω) αλλα και γενικα το κομικ. Με λιγα λογια (!?) μειναμε απ ότι καταλαβαινω οι περισσοτεροι ευχαριστημένοι απ τη συναντηση και όχι μονο εμείς αλλα και οι σερβιτόροι και ο μαγαζάτορας των 7 νάνων! Κλείνω λεγοντας και υπογραφοντας οτι χρωστάω φιλοξενια για την 4η μελλοντική συνάντηση και αν όλα πανε καλα με την μετακομισή μου, διαμονη για 2 τυχερους-ατυχους στο σπιτι μου για extra χαβαλέ.
  4. http://img543.imageshack.us/img543/7430/32248993.jpg Οι χαρακτήρες του 1ου κόμικ που είναι έτοιμο για μικρά και μεγάαααλα παιδιά. http://img21.imageshack.us/img21/5483/boskos1.jpg Ο κύριος χαρακτήρας του 2ου κατά σειρά κόμικ (που και αυτό ειναι έτοιμο για όλα! :-)) :blob3:
  5. Πολύ ομορφα. Keep on good working!
  6. ευχαριστώ πάαααααρα πολύ να σαι καλά
  7. Το σκίτσο σου αν δεν ειναι ξεπατικομα το αρχικο ειναι πααααααααααρα πολυ ωραιο κατα τη γνωμη μου. Keep on sketching!
  8. "Καλώς ήρθες φίλε, αν και άργησες πάνω από 6 μήνες να μάς αυτοσυστηθείς. Σωστός ο χαρακτηρισμός "κομικσοτρελιάρηδες" που μας απέδωσες. Θα μπορούσε π.χ. ένας παππούς 65+ όπως η αφεντιά μου, να ασχολείται καθημερινά με τα κόμικς, το φόρουμ, τη Λέσχη http://www.greekcomi....php?showforum= τις εκθέσεις, τις εκτός Αθηνών εκδηλώσεις, παρέα με φίλους μέχρι και 50 χρόνια μικρότερούς του, αν δεν διέθετε γενναία δόση τρέλας; Να σε βλέπουμε λοιπόν συχνά με ποστ και δείγματα δουλειάς. Τέλος, σε ευχαριστώ που με διάλεξες για φίλο σου." Dear grandpa tryfev, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, τη φιλία και χαιρομαι για την γνωριμια οπως χαιρομαι και για το παραδειγμα σου (οσον αφορα ανθρωπους και ηλικιες που ασχολουνται με το κομικ ενεργα). Θέλω να δείξω αρκετή από την δουλεια που εχω κανει γιατι απ οτι βλεπω το φορουμ σας αξιζει και με το παραπανω της προσοχης πολλων (εντος και εκτος κομικ) φίλων.
  9. Ένα μικρό δείγμα της δουλειάς μου. Ανοιχτό σε όλες τις κριτικές και τις προτάσεις σας.
  10. Καταχωρημένο 11 λεπτά πριν Καλωσηρθες artone στη παρεα! Ωραιο το σκιτσο σου και αν θες να ανεβασεις κι αλλα μπορει να το κανεις και εδω---> http://www.greekcomi...hp?showforum=57 ConB Ευχαριστώ πάρα πολυ για την βοήθεια να σαι καλα :-)
  11. LLouki

    comic που εχω φτιάξει

    To 1o comic ειναι αρκετα καλο για τα ελληνικα δεδομενα κατα την ταπεινη μου αποψη. Το 2ο ειναι λιγο extreme για τα δικα μου γουστα αλλα αν συνεχισεις ετσι σιγουρα θα πας αρκετα μπροστα. Συγχαρητηρια και παλι.
  12. Συγχαρητήρια για το αφιέρωμα από έναν συντοπίτη του Βαγγέλη.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.