Μετάβαση στο περιεχόμενο

borellus

Members
  • Περιεχόμενο

    122
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από borellus

  1. Πωλούνται "Ο Βίος & η Πολιτεία του Σκρουτζ Μακ Ντακ" + τα Χαμένα Επεισόδια.. Πακετάκι στα 30ε.. Πολύ καλές κατάστάσεις φυσικά.. Δυνατότητα παράδοσης χέρι με χέρι εντός Αθηνών. Thanks.
  2. Άργησα λίγο να δω το θέμα Α το περίφημο πλαστό τεύχος κατέφθασε φίλε Christs! Δεν χρειάζεται να είσαι απόλυτος.. εγώ ήμουν βέβαια από την αρχή γιατί ήμουν σίγουρος ότι έχω δίκιο! Γενικά όπως έχουμε ξαναπεί μόνο αν έχεις πιάσει στα χέρια σου και αυθεντικό και πλαστό μπορείς να το καταλαβαίνεις.. Anyway..έτσι κι αλλιώς όπως είχαμε πει δεν είχες πρόβλημα άρα είμαστε κομπλέ!
  3. χαχα Ειλικρινά δεν θυμάμαι από που προέρχονται αν και έχω πολλές.. πάντως τέλη του 80 είναι..αρχές 90..κάτι τέτοιο.. Ο δάσκαλος τα κλασσικά 1 600ε δεν τα έχει στο site? Θα πάω με 2 τέτοιες κάρτες να ανταλλάξουμε αν είναι
  4. Αφού δεν ξέρει κανείς τι κάρτες είναι σημαίνει ότι είναι υπερσπάνιες Άρα 300ε η μία παιδιά..τιμή συζητήσιμη! χαχα lol
  5. Μάλλον Το ίδιο είχα κανει και στο θέμα της Κουκουρουκου σήμερα όπου είχα προσθέσει ένα παλιό άλμπουμ.. Προφανώς ούτε εκεί φαινόντουσαν οι pics και τις διόρθωσα..
  6. Thanks Kabuki! Οκ φαίνονται τώρα.. (εγώ πάντως και πριν τις έβλεπα lol)
  7. Αλήθεια? Εγώ κανονικά τα βλέπω.. Μαλλον χρειαζόμαστε κάποιον τρίτο να μας πει αν τα βλέπει ή όχι..
  8. Μπορούν να το σβήσουν το θέμα οι mods..δεν με πειράζει.. Απλά ήθελα να ποστάρω 2 pics μήπως κάποιος αναγνωρίσει τι κάρτες είναι αυτές.. Τις μάζευα μικρός αλλά δεν θυμάμαι από τι είναι.. Σοκολάτα μήπως? Δείτε 2 ενδεικτικά..
  9. Εντελώς τυχαία βρήκα σε μια τσάντα μου στο πατάρι ένα βιβλίο από αυτά.. το 2.. Ούτε καν ξέρω πως το είχα πάρει αυτό Γνωρίζει κανείς ποια είναι η σημερινή αξία του? Ρωτάω γιατί πραγματικά δεν έχω ιδέα αν κάνει 10 λετπά ή 1ε ή 10ε που λέει ο λόγος.. Εδώ δεν ήξερα ότι το είχα
  10. Δεν έχει πολύ φάση που στο fb τσακώνονται για το νέο Kόμιξ? lol
  11. Είναι ευχάριστο να περνάς από το περίπτερο και να βλέπεις το Κόμιξ πάλι εκεί! Και κατανοώ την χαρά των νέων παιδιών που σπεύδουν να το αγοράσουν! Εγώ για να είμαι ειλικρινής λυπήθηκα να δώσω τα 3,50ε για ένα τεύχος που δεν είχα διάθεση να διαβάσω..δεν έχω σκοπό άλλωστε να ακολουθήσω τη νέα σειρά! Άλλωστε είμαι καλυμμένος με τις ιστοριές του Barks/Rosa από τα παλιά τεύχη που μπορώ να διαβάζω ξανά και ξανά.. Εύχομαι το περιοδικό να μην επιστρέψει αργότερα στο στυλ των τευχών 250-300 του Τερζόπουλου και απογοητεύσει τους νέους κυρίως οπαδούς!
  12. Πωπω..μας ζαλίσατε με αυτά τα μίκυ μάου!! Μεγάλοι άνθρωποι και μεγάλα παιδιά ασχολείστε με περιοδικά που σας λένε ότι απευθύνονται σε μικρά παιδιά!! χαχα Αστειεύομαι..
  13. borellus

    ΚΟΜΙΞ

    Για να μην αγχώνεσαι.. Αν ήσουν στον Αμερικάνο και είδες την κούτα καλά έκανες και δεν το πήρες.. θα ήταν πλαστό κατά 75%.. λέω 75% γιατί είχε 3 πλαστά και 1 αυθεντικό σε μέτρια κατάσταση την τελευταία φορά που πέρασα..
  14. Πλέον δεν βρισκόμαστε στην δεκαετία του 60 που ο κόσμος δεν μπορεί να αγοράσει περιοδικά.. Αυτό το #1 δεν θα γίνει ποτέ σπάνιο! Ούτε μετά από 50 χρόνια! Πέρα από το γεγονός ότι μετά από 50 χρόνια ίσως να μην υπάρχουν κόμικς
  15. borellus

    ΚΟΜΙΞ

    Έτσι και τολμήσουν και βγάλουν την ένδειξη συλλεκτικό τεύχος από το νέο ΚΟΜΙΞ θα γίνει χαμός!! Θα τους βομβαρδίσουμε με απειλητικά email! χαχα
  16. Θα συμφωνήσω 100% με george_bakinio και batigoal..
  17. Λογικά από τις 11 αλλά δεν έχει τόση σημασία.. Θα έχει ουρά από νωρίς που θα τα περιμένει!
  18. Απ ότι κατάλαβα τα νούμερα θα συνεχιστούν αύριο? Γιατι σε 2 ώρες τελειώνει και είναι ζήτημα αν θα φτάσει στο νούμερο 200.. Και εδώ έχουν δωθεί νούμερα πάνω από 300.. Δηλαδή όσοι δεν περάσαμε σήμερα να πάρουμε νούμερο λογικά δεν έχουμε καμία τύχη αύριο Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό.. Απλά μετά τις 6 ας μας ενημερώσουν τα παιδιά της λέσχης μόλις μπορέσουν να δούμε πως θα κινηθούμε αύριο..
  19. borellus

    Comicdom Con Athens 2014 (4/4-6/4)

    Έτυχε και έφυγα σήμερα λίγο πριν αρχίσει η βροχή! Κρίμα γιατί θα χάλασε τα παρεάκια εξω!!
  20. Εκεί είναι η αγγελία παιδιά.. Απλά έκανε block όσους τον κράξατε
  21. Θα μπορούσε να είναι και πρωταπριλιάτικο αυτό για τη μείωση
  22. Παιδιά δεν υπάρχουν μόνο τα κομικς.. Για να λέμε συνέχεια οτι δεν έχει σημασία που έκλεισε.. Εγώ πχ αγόραζα retro videogames και γνώρισα μερικά πολύ οκ άτομα στις συναλλαγές. Και σε τιμές μικρότερες από ebay και από των λίγων καταστημάτων που έχουν μείνει.. Καλό είναι να υπάρχει ένα καλό site δημοπρασιών γιατί υπάρχουν και φυσιολογικοί πωλητές..
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.