Μετάβαση στο περιεχόμενο

nquees

Members
  • Περιεχόμενο

    639
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

5 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος nquees

  • Γενέθλια 04/16/1975

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    βυρωνας
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

4895 προβολές προφίλ

nquees's Achievements

Πολύ Ενεργό Μέλος

Πολύ Ενεργό Μέλος (4/9)

7.5k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Το ανάρτησες την στιγμή που έψαχνα να δω αν υπάρχουν στοιχεία στην βάση για το τεύχος του ΄98. Καλό πρώτο τεύχος, με μερικά άρθρα- συνεντεύξεις που έχουν ενδιαφέρον. Δυστυχώς για εμένα ,που είμαι φίλος του έντυπου, θα είναι ψηφιακό. Ήδη μου βγήκαν τα μάτια για να του ρίξω μια ματιά. Καλή συνέχεια να 'χει...
  2. Δύο φορές πέρασα από το παζάρι, αλλά δεν το συνάντησα πουθενά .
  3. Κρίμα . Ήταν ένας μοναδικός άνθρωπος . Λυπάμαι .
  4. nquees

    Ο ΛΑΝΦΕΣΤ ΤΟΥ ΤΡΟΫ

    Συγχαρητήρια για την έκδοση. Πραγματικά υπέροχη ! ( Και κάτι δευτερεύον , αν και ουσιαστικό . Παράγγειλα τα κόμικς στις 16.02 . Στις 17.15 ήταν σπίτι μου !!!! Τί στο καλό ? διακτινιστήκατε ? ).
  5. Χρόνια πολλά σε αυτή την όμορφη παρέα ! Άπειρες ώρες χάζεψα τα θέματα της . Ατελείωτες ώρες μου κράτησε συντροφιά τα προηγούμενα χρόνια . Ακόμα και τώρα, που ο χρόνος της ημέρας είναι λίγος , δεν παραλείπω να ενημερωθώ , να χαρώ με την χαρά των άλλων στα νέα τους αποκτήματα , να παρακολουθήσω τις τάσεις. Ευχαριστώ greekcomics για την συντροφιά σου.
  6. Πάνε χρόνια και καιροί , και αδύνατη η μνήμη... Θυμάμαι να έρχεται ένα Λούκυ Λουκ ουρανοκατέβατο , με ελαφρώς σκισμένο οπισθόφυλλο ,και να κολλάω στην αυλίτσα της γιαγιάς , μα θυμάμαι και τον παππού ,όταν μας φιλοξενούσαν στο εξοχικό στην Ραφήνα , να έρχεται με το Μπλεκ , το πρώτο εβδομαδιαίο που ήρθε στα χέρια μου . Από βιβλία που είχα διαβάσει , θυμάμαι "Το ταξίδι στο κέντρο της γης" του Ιουλιου Βέρν ,με κατακόκκινο εξώφυλλο,που υπήρχε στην βιβλιοθήκη , και την "Μαύρη τουλίπα" ,δώρο, που με είχε συνεπάρει .. Υπάρχει όμως και μια νέα αφετηρία , μετά το σχολείο, στα 22 μου, που ξεκίνησα να εκδηλώνω την αγάπη μου για την ανάγνωση και που αντέχει μέχρι σήμερα ,με πρώτα βιβλία τον Αλχημιστή του Κοέλο , το ημερολόγιο ενός ευαίσθητου killer του Σεπούλβεδα , και το High Fidelity του Χόρνμπυ !
  7. Δεν έβγαλα φωτογραφία … Όπως ήταν αναμμένο το scanner , έβγαλα και το χαρτονάκι, αφού του έφαγα μερικούς πόντους .. .
  8. Καλησπέρα . Από αλλού περιμένατε , από αλλού σας ήρθε . Τα σημερινά εξώφυλλα . και τι εχουμε στο μέλλον μεταφέρθηκαν στη βάση
  9. Ο Φύλακας της πύλης ( Robert Bloch , H Άγνωστη Καντάθ , 2014 ) σελ. 258 Ούτε τότε έδωσα κάποια σημασία στην παρουσία του. Έπειτα έβηξε διστακτικά . Μόνο τότε σήκωσα το κεφάλι . Μπροστά μου στεκόταν με σάρκα και οστά ένας ρακένδυτος Κάσπαρ Μίλκτοστ*. * Χαρακτήρας αμερικανικού κόμικς. Παρουσίαζε με στερεοτυπικό τρόπο έναν ευγενικό και αφελή φουκαρά γεράκο .( Σ.τ. Μ. Γιάννη Στολτίδη)
  10. Ξεκίνησε το παζάρι , κοσμοσυρροή , αλλά λίγα πράγματα από κόμικς . Τα περισσότερα από αυτά είναι αυτά που βλέπουμε κάθε χρόνο. Εγώ βρήκα ελάχιστα βιβλία να πάρω και από κόμικς μόνο ένα . Το ΜΕΤΖ ΓΙΕΓΕΡΝ του Παολο Κοσι με 3 ευρώ .
  11. Χρόνια Πολλά σε όλους μας ! ΥΓΕΙΑ , ΧΑΜΟΓΕΛΑ , και ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ !
  12. nquees

    ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΑΤΟΥ

    Μια σελίδα με ενδιαφέρον για τους λάτρεις των υπερατού , όπου μπορείς να εκτυπώσεις τα σχετικά χαρτάκια , βρέθηκε στο internet , και είπα να την μοιραστώ . http://www.e-fresco.gr/χειροποίητα-ατου-υπερατου-από-το-e-fresco Οι κάρτες αν τις ανοίξετε είναι φτιαγμένες με μεράκι και μου φάνηκαν πολύ όμορφες . Είναι πρωτότυπες καθώς δεν είναι από κάποια παλιά έκδοση του εμπορίου.
  13. Ένα βιβλίο ξεχωριστό ,που θα μπορούσε να είναι ο προάγγελος της παραπάνω σειράς, είναι " Το Αστυνομικό μυθιστόρημα και ο περιοδικός τύπος ". Το βιβλίο εκδόθηκε συμπληρωμένο το 1980 ( η Α΄έκδοση είναι του 1979 με τίτλο "Ο περιοδικός τύπος και το αστυνομικό μυθιστόρημα" ) και έχει δύο ενότητες . Στην πρώτη μιλάει για το λαικό αστυνομικό ανάγνωσμα στην Αμερική καθώς και για την φανταστική περιπέτεια ,και στη δεύτερη για τα ελληνικά περιοδικά (φιλολογικά ,ποικίλης ύλης, σατυρικά ,αστυνομικά) .
  14. Καιρό είχα να πάρω και εγώ κάτι , και στον πηγαιμό για τον " υπεριταλικό " προέκυψαν και αυτά …
  15. Οί αλήτες του Παρισιού & του Λονδίνου ( Τζωρτζ Όργουελ , Ελεύθερος τύπος ) σελ 176 Από παιδιά μας μαθαίνουν ότι οι αλήτες είναι κακοί άνθρωποι και κατά συνέπεια υπάρχει μέσα μας μια χαρακτηριστική , ιδεατή εικόνα του αλήτη : σαν απωθητικό, επικίνδυνο πλάσμα , που θα προτιμούσε να πεθάνει , παρά να εργαστεί ή να πλυθεί , και που δεν θέλει τίποτ' άλλο παρά να ζητιανεύει , να πίνει , και να κατακλέβει τα κοτέτσια . Αυτός ο τρομερός αλήτης δεν είναι πιο αληθινός στην πραγματικότητα απ' τον απαίσιο Κινέζο στα κόμικς των περιοδικών , αλλά η εικόνα του φεύγει δύσκολα από μέσα μας.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.