Μετάβαση στο περιεχόμενο

grscarface

Members
  • Περιεχόμενο

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από grscarface

  1. Πράγματι τη ταινία του Νιλς τη βρήκα στο ιντερνετ και εγώ και αφού έκανα το κατάλληλο πρόλογο την έβαλα να τη δουν τα παιδιά μου για να τα μυήσω στο κόσμο του Νιλς. Δεν είδα και πολύ ενθουσιασμό πάντως. Φοβερό το τραγουδάκι στους τίτλους αν το θυμάστε.
  2. άπαιχτος ο Ρανταπλάν και ωραία παρουσίαση, θημήθηκα και ένα φίλο στη γειτονιά που συγκέντωνε όλα τα στοιχεία και τον φωνάζαμε Αβερελ. Χα
  3. Να πω και εγώ την επιλογή μου για τραγούδι , αφού ασχολούμαστε με comic και εμένα τουλάχιστον μου ξυπνά νοσταλγικά πολύ ωραίες αναμνήσεις θα έλεγα οτί ταιριάζει το "δε φταίω εγώ που μεγαλώνω" του Γιάννη Θαλασσινού ή ακόμα και το Τορπέντο blues των Κατσιμιχαίων.
  4. και όμως φίλε κάπου είδα ότι η Δράσις είχε διαφορετικό εκδότη από τα άλλα περιοδικά αυτού του τύπου , άρα μπορεί να ήταν διαφορετικής προέλευσης, αν κάποιος ξέρει σίγουρα ας μας πει.
  5. grscarface

    MONTATORE

    συνοψίζοντας είχαμε montatore για την εργατική τάξη της οικοδομής ταρατατα για τους φαντάρους μπαλαδόρος για τους ποδοσφαιρόφιλους ζακουλα-τερορ-οριμπιλε για τους λάτρεις των θρίλερ σωφεράκι για τους αυτοκινητιστές καρζάν για ποιους άραγε αυτά τα φουμέτι καλύπταν όλο το εύρος της ελληνικής κοινωνίας τότε.
  6. grscarface

    MAD

    Το mad ήταν μεν αμερικανιά αλλά είχε χιούμορ ανατρεπτικό και καυστικό ενίοτε. Μακράν το πιο προχωρημένο περιοδικό για την εποχή του.
  7. grscarface

    ORRIBILE

    τι μου θυμίσατε ρε μάγκες, σα να χουν περάσει 200 χρόνια μου φαίνεται
  8. δε ξέρω αν ήταν ιστορίες που απλά μοιράζονταν σε τεύχη (κράνος-τανκς-έφοδος κλπ) των ίδιων δημιουργών αλλά κατά κάποιο τρόπο οι ιστορίες που είχε η Δράσις ήταν οι καλύτερες κατά τη γνώμη μου.
  9. απιστευτο χιούμορ, αυτός που έγραφε το παντρεμένοι με παιδιά σίγουρα είχε διαβάσει edika
  10. grscarface

    ΒΑΒΟΥΡΑ

    καλή η Βαβούρα , ήταν περίπου στο στυλ του mad, με το τελευταίο να ναι σαφώς καλύτερο
  11. grscarface

    MAFIA

    σε σύγκριση με τα άλλα είχε πιο καλό σκίτσο , αν θυμάμαι καλά.
  12. grscarface

    TORPEDO

    κορυφαίος ο Τόρπι ρε παιδιά . θυμίζω ότι οι Κατιμιχαίοι έχουν γράψει ένα τραγούδι για τον Τορπέντο που ονομάζεται Torpedo blues.
  13. grscarface

    Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

    Όταν αποφάσισα , αφού δεχόμουν πιέσεις , να αδειάσω το χώρο που έπιαναν τα κόμικς που είχα από μικρός , πέταξα εκατοντάδες τεύχη από διάφορα αλλά κράτησα σε μια κούτα όλα τα τεύχη από τη κατάκτηση της Δυσης γιατί σκέφτηκα ότι θα ήθελα να τα διαβάσουν τα παιδιά μου. Τότε δεν είμουν καν παντρεμένος, τώρα έχω δυο παιδιά 6 και 3 ετών και αισθάνομαι τυχερός που δε τα πέταξα γιατί ήταν η αγαπημένη μου σειρά κόμικς στην εφηβεία μου. p.s . πολύ καλή παρουσίαση στο εναρκτήριο τόπικ, συγχαρητήρια.
  14. Ένα βράδυ πριν από μερικές μέρες τα 'πινα σε ένα JAZZ CLUB , κάποια στιγμή με πλησίασε ένας γνωστός τύπος που κάτι μου θύμιζε αλλά είχα χρόνια να τον δω και δεν τον αναγνώρισα. _ Αν αύριο πρωί πρωί δεν κάνεις εγγραφή στο greekcomics μου είπε μη τολμήσεις να ξαναπατήσεις στο μαγαζί ΄Εμεινα άναυδος , μετά από λιγο γύρισα προς το μπάρμαν και τον ρώτησα ποιος ήταν αυτός ο τύπος _ Δε ξέρεις τον Torpedo ρε φίλε.
  15. grscarface

    Καλώς σας βρίσκω

    Είμαι και εγώ ένας fan των comics, μεγάλωσα με Μικυ, Μπλεκ, Τρουένο, Παραπέντε,Βαβέλ, κατάκτηση της Δύσης (με αυτή τη σειρά) και μαθαίνοντας την ύπαρξη του site είπα να γραφτώ και να κάνω μια αναδρομή στο παρελθόν αλλά και να δω τι έχασα τα τελευταία χρόνια που είμαι ανενεργός. Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.