Μετάβαση στο περιεχόμενο

Jazone

Members
  • Περιεχόμενο

    27
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Jazone's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

251

Συνολική φήμη στο GC

  1. Επιτέλους έχω κουμπαρά στο σπίτι Ευχαριστώ Άγγελε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. hooray hooray!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επιτέλους Ήρθε Το Indiana Jones Της Lego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. To 9o Τεύχος Περιέχει: ~Οι Βιταμινούλες, Μέρος Πρώτο (4 Σελίδες) ~Αποκριάτικο Πάρτι (4 Σελίδες) Όταν Ο Φατούλης Έγινε Φετούλης ~Καλές Απόκριες! (2 Σελίδες) Από Την Αναγνώστριά Μας Φωτεινή Ματσούκα
  4. Βγήκε Το Μάρτιο ΤΟ 9ο Τεύχος,Με Δώρο Αυτοκόλλητα: Τα υπόλοιπα στο αντίστοιχο τόπικ.
  5. Όλα είναι στο παιχνίδι της ζωής το μαζί και το χωρίς η χαρά μα και η λύπη Όλα είναι στο παιχνίδι της καρδιάς στα τραγούδια της βραδιάς η αγάπη δε θα λείπει Με σένα πλάι μου μπορώ όλο τον κόσμο να αντέξω Μείνε στο πλάι μου κι εγώ θα βρω τη δύναμη να τρέξω Σε χίλιους δρόμους θα χαθώ κι ό,τι σου λείπει θα γυρέψω Με σένα πλάι μου μπορώ όλο τον κόσμο να παλέψω Όλα είναι όπως λένε στο μυαλό και απόψε θα στο πω γι’ άλλα μέρη ξεκινάμε Όλα είναι η χημεία της στιγμής δες πως μπλέξαμε κι εμείς στα τραγούδια που αγαπάμε Με σένα πλάι μου μπορώ όλο τον κόσμο να αντέξω Μείνε στο πλάι μου κι εγώ θα βρω τη δύναμη να τρέξω Σε χίλιους δρόμους θα χαθώ κι ό,τι σου λείπει θα γυρέψω Με σένα πλάι μου μπορώ όλο τον κόσμο να παλέψω
  6. Μεγάλο Μίκυ Τεύχος 546 Διατροφούληδες Τεύχος 8 Χρόνια Πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  7. Jazone

    GREEN LANTERN

    Το εξώφυλλο προστέθηκε στο πινακάκι της παρουσίασης. κυκλοφόρησε το τεύχος 4 με δώρο το σπαθί για μεγάλες φούσκες που ήταν στο 2.Επίσης οι σελίδες μέσα δεν είναι ασπρόμαυρες αλλά με χρώματα.
  8. Αριστουργημααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :blob3:
  9. χρονια πολλλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  10. χρονια πολλα τρυφωναςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.