Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimisdiamond

Members
  • Περιεχόμενο

    22
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από dimisdiamond

  1. Ευχαριστώ για τα σχόλια και η προσπάθεια συνεχίζεται.
  2. Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι είπα -μια και είμαι άνθρωπος της μουσικής- να φτιάξω μια (αρχάρια και να με συγχωρείτε για αυτό) παρουσίαση ολων των soundtracks (όπως λένε και στο χωριό μου) των ταινιών με θέμα τους αγαπημένους μας "χάρτινους" ήρωες. Τα περισσότερα είναι τα λεγόμενα The score δηλαδή μόνο οι οργανικές μουσικές που έπαιζαν στην ταινία.Κάποια άλλα έχουν και τραγούδια. Ξεχωρίζω τα BLADE ,FANTASTIC FOUR M.I.B. KAI BATMAN (Με τα τραγούδια του Prince) ενώ το θέμα του SUPERMAN είναι πλέον κλασικό. Καλή ακρόαση και απορίες δεκτές.Βέβαια όλο και κάτι θα λείπει αλλά θα το συμπληρώσουμε στην πορεία.
  3. Τα τελευταια 100 χρονια η εκθεση βιβλιου για μενα λειτουργει ως εξης.Βιβλια βιβλια βιβλια βιβλια.....αχα κομικς!
  4. Μπραβο στα παιδια του Comicworld για την ωραια κατασταση και την περιποιηση.Εγω βρηκα τα συλλεκτικα μου αμαξακια και βρηκα και ενα τονο νεα φιλαρακια.Να ειστε καλα ολοι.Ηταν σπουδαια. Να ξαναγινει παρακαλω!
  5. dimisdiamond

    ΗΛΕΚΤΡΑ

    Θα ειναι εδω στο πρωτο (μακρια απο μας).
  6. dimisdiamond

    ΚΟΥΚΟΥ

    Αποτυχημενη Βαβελ.Τρελα συλλεκτικο!
  7. dimisdiamond

    ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ

    Κορυφαιος Ιζνο.Νομιζω οτι ο Goscinny θελησε να βγαλει ολη την παρανοια που δεν μπορουσε στα Αστεριξ,Λουκυ Λουκ και βρηκε τον αγαπητο Tabary και το εκανε.
  8. dimisdiamond

    ΗΛΕΚΤΡΑ

    Αγαπω Ηλεκτρα γιατι ειναι η κυρα του δικου μου Daredevil αλλα η ταινια της ηταν ενα χαλι μαυρο.
  9. dimisdiamond

    ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

    Ωραια εκδοση η ελληνικη.Ακριβη μου φανηκε.
  10. Μου το εκαναν δωρο.Μαλλον κατι θα ηθελαν να μου πουν αφου εγω ειχα ζητησει το "Βιος και Πολιτεια του Σκρουτζ Μακ Ντακ".
  11. dimisdiamond

    ΓΡΑΝΙΤΑ ΑΠΟ ΜΠΑΝΑΝΑ

    Νομιζω οτι στις σχολικες τουαλετες θα εχει μεινει κανενα τευχος.Αν και μας τα επαιρνε ο Γυμνασιαρχης (μαλλον για την προσωπικη του συλλογη).
  12. dimisdiamond

    ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ

    Ειχα παρει το τευχος 1 το 1821 και ολο το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω.Σημερα βλεπουμε το The Ring και χασμουριομαστε.
  13. Υπαρχουν ακομα οι πρωτες εκδοσεις.Τις κρατω με ευλαβια αν και μικρος ειχα ξενερωσει που ηταν τοσοι τομοι αφου το εν λογω βιβλιο οπως ολοι ξερουμε ηταν ενα,συνηθως σε μεγεθος τσεπης και με μαγικο τροπο ειχε μεσα τα παντα.Εχω παντως και ενα καπελο των μικρων εξερευνητων που το ειχα αγορασει απο την Καστορια.Εκει μου ελεγαν κατι ψεμματα οτι ειναι καπελο για κυνηγους αλλα δεν με ξεγελασαν. Ηταν του Λιουη.
  14. dimisdiamond

    ΒΑΒΟΥΡΑ

    Valtasar κορυφαια παρουσιαση.Αγαπημενος "Γουρουνομουρης".
  15. dimisdiamond

    ΜΕΓΑΛΑ ΚΛΑΣΙΚΑ

    Κορυφαια σειρα αλλα οπως ηδη ειπατε ακριβη για την εποχη.Ο Ντιαζ κατα τη γνωμη μου ειναι απιστευτος.Αν και πολλοι τον κατεκριναν.Αλλα ετσι γινετε συνηθως με τα ατομα που ειναι μπροστα.
  16. dimisdiamond

    ΧΡΥΣΑ ΚOΜΙΚΣ

    Πρεπει να εχω την Γρανιτα και κατι απο Νατασα.Θα το ψαξω.
  17. dimisdiamond

    ΚΟΜΙΞ

    Αγαπητοι συνοδοιποροι τα παπια χρονια ηταν η λατρεια μου και μαζευω το Κομιξ ασταματητα.Βεβαια σε ενα ταξιδακι στην Ιταλια που εκανα γυρισα πισω με τρελες εκδοσεις που ο αγαπητος Τερζοπουλος δεν.....
  18. dimisdiamond

    ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΠΑΫ

    Συγχαρητηρια για το τοπικ.Πολλα καλοκαιρια περασα προσπαθωντας να μην γραψουν με στυλο στα τευχη μου τα πρωτογονα ξαδερφια μου.
  19. dimisdiamond

    SUPER ΜΠΟΫ

    Ειχα καποια τευχη αλλα νομιζω οτι δεν πηγε γιατι ειχε και θεματα απο τον καλλιτεχνικο χωρο και πιστεψτε με την δεκαετια του 80-90 τετοια θεματα διαβαζαν μονο τα κοριτσια.Ασχετο αν κρυφα διαβαζα την Μανινα και την Κατερινα (ή την Παττυ) που εβαζα την αδερφη μου να αγορασει με το ζορι.
  20. dimisdiamond

    ΑΓΟΡΙ

    Δυναμικο Αγορι.Οκ! Καθε Παρασκευη μετα το σχολειο το τσιμπαγα μαζι με Μικυ και Περιπετεια.Ειχα τα παντα και....ξερετε τωρα.Μητερα-πεταμα-μεγαλωσες. Παντως η αγαπημενη μου ιστορια ηταν αυτη με τους μινι-εξωγηινους και φυσικα ο Ντρεντ που τον εχω ψαξει και βρει σε σολο τευχη πια ξενα.Αγορι 4 ever!
  21. Καλως σας βρηκα αδερφια.Νομιζω θα περασουμε καταπληκτικα.Το diamond είναι μια παλια ιστορια απο το σχολειο.Είμασταν μια παρεα με κοινα ενδιαφεροντα και ειπαμε να ονομαστουμε οι 4 ασσοι.Δυστυχως ημασταν παντα τρεις.Εγω λοιπον ημουν ο Ace of diamonds ο ασσος καρω δηλαδη.Αυτα.Αχ τι θυμηθηκα!Ας πιω καμια μπυρα να θυμηθω περισσοτερα.
  22. Μολις μπηκα και ακομα ψαχνομαι.Δυσκολο για καποιον που δεν ασχολειτε με φορουμ συχνα!Παντως η αγαπη μου για τα κομικς και η υπεροχη ιδεα να μοιραστω αποψεις με αλλους "αρρωστους" με εκανε να βγω απο το καβουκι μου.Καλως βρεθηκαμε λοιπον φιλοι της μεγιστης τεχνης και καλες κουβεντες.Nuff SAID!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.