Μετάβαση στο περιεχόμενο

vangolem

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος vangolem

  • Γενέθλια 01/01/1970

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    vangolem

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Πόλη
    Θεσσαλονίκη
  • Χώρα
    Greece

vangolem's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

0

Συνολική φήμη στο GC

  1. Έχω μείνει άναυδος Απ' ότι θυμάμαι πρέπει να είχα 4 χωρίς να τα θυμάμαι όλα. Θυμάμαι το δρ. Καρκίνο που παραθέτεις το οποίο ήταν καταπληκτικό και χαρακτηριστικά θυμάμαι και ένα με τον κόμη Δράκουλα με πολύ γέλιο. Μου τρέχουν πραγματικά τα σάλια και έχω γίνει ακόμα πιο έξω φρενών με τον "πρώην" φίλο που ελπίζω αν διαβάζει αυτό να του καεί το pc. Επειδή προφανώς είμαι άσχετος και πρέπει να ρωτήσω, υπάρχει κάποιος τρόπος να ξαναβρεθούν οι ιστορίες αυτές; Οι φωτογραφίες που παραθέτεις σημαίνουν ότι τα έχεις στην κατοχή σου; Θα σας ήμουν ευγνώμων αν με καθοδηγούσατε σε αυτή την αναζήτηση που δεν έχει φύγει από το μυαλό μου τα τελευταία 25 περίπου χρόνια.
  2. Έχω πάθει την πλάκα μου. Όντως είναι αυτό. Σίγουρα θυμάμαι τον Άλαν, αλλά δεν θυμάμαι να είχε τίτλο το όνομά του. Έχει κανείς περισσότερα στοιχεία για ελληνική έκδοση? Please!!!!!!!!!
  3. vangolem

    Γειά σας σε όλους

    Γειά σας σε όλους, Μπορεί να μην είμαι κανένας έμπειρος χρήστης σε forums αλλά είμαι σίγουρα έμπειρος χρήστης-αναγνώστης κόμιξ. Αγαπημένα μου κόμιξ ήταν από παιδί στην αρχή (όπως όλοι πιστεύω στην ηλικία μου ~35) τα κλασικά εικονογραφημένα. Αργότερα spiderman, superman, και όλοι οι ήρωες της MARVEL. Εκεί που πραγματικά αριστεύω είναι ο ΚΟΝΑΝ του οποίου δεν νομίζω πως υπάρχει τεύχος που δεν έχω διαβάσει. Εδώ θα ήθελα εκτός από το να σας χαιρετήσω να ρωτήσω και κάτι. Έτυχε σε παιδική ηλικία να αγοράσω μερικά κόμιξ μιας σειράς με τίτλο Ομάδα Τ.Ν.Τ αν το θυμάμαι καλά. Ήταν καταπληκτικά. Δυστυχώς ο βλάκας αργότερα τα δάνεισα χωρίς ποτέ να επιστραφούν και χάνοντας και τα ίχνη του "φίλου" που τα δανείστηκε. Έκτοτε τα έχω αναζητήσει πολύ χωρίς να καταφέρω να βρω κάτι. Εύχομαι να υπάρχει κάποιος από σας που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Σας ευχαριστώ που με δεχθήκατε στην παρέα σας και εύχομαι η είσοδος μου σ' αυτήν να είναι αμφίδρομα αποδοτική.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.