Μετάβαση στο περιεχόμενο

Indian

Administrator
  • Περιεχόμενο

    12966
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    428

Indian τελευταία νίκη Απριλίου 16

Indian είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Συνολική φήμη στο GC

94908 Πολύ Δημοφιλής

Σχετικά με το μέλος Indian

  • Γενέθλια 12/12/1981

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Αιγάλεω
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

24370 προβολές προφίλ
  1. Indian

    ΑΛΙΞ

    Πλάκα - πλάκα αυτή η πολιτική είναι μία πρώτης τάξεως λύση για τα σενάρια που δεν μας αρέσουν. Διαβάζουμε ένα κόμικ κι όπου διαφωνούμε με το σενάριο... γράφουμε από επάνω το δικό μας!
  2. Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 76 ετών ο OJ Simpson.
  3. Θεμέλιο και Γη: Το πέμπτο βιβλίο της σειράς Foundation κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αnubis Οι Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν στα ελληνικά το βιβλίο «Θεμέλιο και Γη», πέμπτο βιβλίο της κορυφαίας σειράς Foundation του Ισάακ Ασίμωφ, που αποτελεί και πηγή έμπνευσης της ομότιτλης τηλεοπτικής υπερπαραγωγής του Apple TV+. Το «Θεμέλιο και Γη» εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1986 και με βάση την εσωτερική χρονολόγηση της σειράς αποτελεί το τελευταίο κεφάλαιο ενός εκ των σημαντικότερων έργων στην ιστορία της Επιστημονικής Φαντασίας. Ο Ασίμωφ, πασίγνωστος για την ικανότητά του να υφαίνει περίτεχνες ιστορίες έπλασε ένα αφήγημα που καθηλώνει τον αναγνώστη, προσφέροντας παράλληλα μια ενδοσκόπηση για τη φύση του πολιτισμού, το πεπρωμένο και την αναζήτηση νοήματος σε ένα σύμπαν που διευρύνεται συνεχώς. Η σειρά Foundation έθεσε το ανεξίτηλο στίγμα της στην εξέλιξη της Επιστημονικής Φαντασίας και ενέπνευσε την ομότιτλη και εξαιρετική επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Apple TV+, η οποία πρόσφατα ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν. Οι δημιουργοί David Goyer και Josh Friedman μεταφέρουν στη μικρή οθόνη την κεντρική ιδέα της λογοτεχνικής σειράς, ζωντανεύοντας ένα ζοφερό μακρινό μέλλον, τις ύστατες ημέρες μιας αχανούς γαλαξιακής αυτοκρατορίας και τις προσπάθειες μιας ομάδας ανθρώπων να διαφυλάξουν τη συνέχεια και την εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού. ΠΗΓΗ
  4. Indian

    MS. MARVEL: ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ

    Η Ms. Marvel φιγουράρει στα περίπτερα της χώρας σαν το έκτο graphic novel της άτυπης σειράς / ξεστοκαρίσματος "Κλασικά Graphic Novels" της Anubis. Η τιμή του κόμικ ανέρχεται στα 10,90€.
  5. Indian

    SUPER ΜΙΚΥ

    Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του τεύχους #104 σκαναρίστηκε κι ανέβηκε στην βάση μας. Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 21/05 και θα φιλοξενεί την ιστορία "Η σφαίρα της κακοτυχίας".
  6. Indian

    ΝΤΟΝΑΛΝΤ

    Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του τεύχους #118 σκαναρίστηκε κι ανέβηκε στην βάση μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι από αυτό το τεύχος βλέπουμε μείωση των σελίδων σε 100, διατηρώντας την τιμή στα ίδια επίπεδα. Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 15/05 και θα φιλοξενεί την ιστορία "Ο κύβος του χρόνου".
  7. Indian

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥS

    Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του τεύχους #514 σκαναρίστηκε κι ανέβηκε στην βάση μας. Επειδή έγινε λόγος για το αν περιλαμβάνεται ή όχι ο πρόλογος της ιστορίας "Φάντομλαντ", να πούμε ότι περιλαμβάνεται. Την επόμενη Παρασκευή θα διαβάσουμε μία "Ακαταμάχητη περγαμηνή".
  8. Το θέμα μεταφέρθηκε στο τμήμα "ΓΕΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ".
  9. Το όνομα θα το καταλάβαινα. Αλλά θα έκοβα το κεφάλι μου ότι είσαι από την Σπάρτη!
  10. Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του τεύχους που κυκλοφόρησε στις 07/04/2024 σκαναρίστηκε κι ανέβηκε στην βάση μας.
  11. Indian

    ΣΑΝΤΡΟ

    Και μετά από αυτή την ευγενική συνειδητοποίηση, το θέμα μεταφέρθηκε στα Κόμικς < 1970...
  12. Indian

    ΓΑΤΟΣ-ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

    @ Comic Hunter Σ' ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου, αλλά για να ανέβει ένα εξώφυλλο στην βάση (το οποίο μπορεί να το ανεβάσει μόνο κάποιο μέλος της Διοικητικής Ομάδας) θα πρέπει να πληροί τις εξής προϋποθέσεις: Να είναι σκαναρισμένο με σαρωτή κι όχι φωτογραφημένο ή σκαναρισμένο από κινητό. Να έχει ανάλυση 300dpi, Να έχει ελάχιστο μέγεθος ύψους τα 2000px.
  13. Indian

    1800

    Εξαιρετικά νέα για μία εξαιρετική σειρά!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.