Μετάβαση στο περιεχόμενο

darth caedus

Members
  • Περιεχόμενο

    329
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από darth caedus

  1. Μελετήστε όλοι, και στην επόμενη συνάντηση θα παρουσιάσει ο καθένας το δημιούργημά του.
  2. Τώρα αν σου πω ότι απήλαυσα ακόμη και το Mining του 2,θα με πεις κολλημένο; Τουλάχιστον αυτό είχε κάποιο νόημα. Το να είσαι όμως ο Shepard,ο πρώτος human Spectre,αυτός στον οποίο έχει εναποθέσει όλες του τις ελπίδες ο γαλαξίας,και να κάνεις το παιδί για τα θελήματα της citadel,ε...είναι λίγο άκυρο. ps:εννοείτε ότι πρέπει κάποιος να παίξει τα δύο πρώτα. Μην ακούω τις αηδίες που λένε η bioware και η ΕΑ. Ακόμη και αν δεν μεταφέρεις το save,να έχεις ζήσει πρόσωπα και καταστάσεις και όχι να έχεις διαβάσει απλά τα codex.
  3. Τις είχα κάνει ήδη όλες,όχι επειδή έπρεπε,αλλά επειδή δεν ήθελα να τελειώσει,ακόμη και αν θεωρώ ότι οι αποστολές της Citadel είναι ανούσιες και άτοπες. Πάει τελείωσε πλέον το έπος,σνίφ,κλαψ,λυγμ και τα λοιπά. Εντάξει το τέλος αφήνει γκρίζα σημεία αλλά κατά τα άλλα ήταν μια χαρά,δεν μπορώ να καταλάβω την τόσο έντονη αντίδραση και τα petitions. Και σαν να μην έφτανε αυτό,τους κάνει και το χατίρι η ΕΑ,βγάζει το DLC,δημιουργεί αυτομάτως δεδικασμένο,και πλέον ο κάθε κατακαημένος θα γκρινιάζει για ότι δεν του αρέσει και θα έχουμε DLC στο DLC. Αλέφαντος style. Λένα ξέρεις τι λένε όταν σκάει κανένα πουλί στην τζαμαρία σου, ο Θεός παίζει angry birds και εσύ είσαι το γουρούνι.
  4. Μετά από ένα μικροδιαλειμματάκι με το εξαιρετικό ,συνεχίζω Mass Effect 3 στις 35 ώρες.Τελείωσα τις μικροαποστολές της Citadel οι οποίες θα έπρεπε να λείπουν κατά την άποψή μου και οδεύω προς το τέλος. Reapers είναι μετρημένες οι ώρες σας...
  5. Για να είμαστε παππούς και γιαγιά σου,προϋποθέτει ότι έχουμε γεννήσει τον xepeta. Ας προσπεράσουμε το ότι είναι πρακτικά αδύνατο και ας σταθούμε λίγο στο ανατριχιαστικό της υπόθεσης.
  6. The Darkness II από το ομώνυμο comic. Εξαιρετικό σενάριο (Paul Jenkins) και gameplay,αλλά πολύ μικρή διάρκεια,(πολύ όμως). Υπάρχει κανείς που να έχει διαβάσει τα comic και να έχει παίξει και τα παιχνίδια,να μας κάνει καμία σύγκριση.
  7. Με τρεις σειρές τα'πες όλα, και όχι μόνο για το Dead Space,γενικά.
  8. Κάτι έχει ακουστεί για Lee Bermejo επειδή κάνει καλό πόνυ λέει.Επίσημο όμως δεν είναι τίποτα ακόμη.
  9. Θα σου απαντήσω στην ερώτηση με ερώτηση. Θα διάβαζες ποτέ ιστορία με πόνυ που πολεμάνε Βίκινγκς που κρατάνε άρπες και την έχει γράψει ο Allan Moore?
  10. Καλά άκουσες,δεν σου δίνει την λύση μετά από αποτυχημένες προσπάθειες,απλά ότι και να κάνεις,είτε σωστά είτε λάθος το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο.Πρέπει να καλοπιάσουν τους πιτσιρικάδες κακομαθημένους gamers τι να κάνουμε; Έχει και άλλα προβλήματα αλλά δεν παύει να είναι καταπληκτικό παιχνίδι και πολύ πρωτότυπο. Το diablo III θα βγει 15 Μαΐου για PC αλλά για κονσόλες θα αργήσει λίγο,φίλος που έπαιξε την beta έχει χάσει τον ύπνο του πάντως.
  11. Βλακεία αν τα βάλουν να μιλάνε. Όχι ότι δεν θα το παίξω βέβαια.
  12. darth caedus

    Primal Carnage

    Στην δεύτερη φωτογραφία τα Cel-shaded γραφικά είναι καρμπόν,εκτός και αν δεν είναι in-game η φωτογραφία.
  13. Όποιος θέλει να ζήσει την απόλυτη 40's Crime ατμόσφαιρα δεν πρέπει να το χάσει. In R* we trust.
  14. Αυτά συμβαίνουν όταν αφήνουν μικρά παιδιά να παίζουν παιχνίδια Pegi 18. Μου αρέσει πολύ πάντως,άντε για προχώρα το να δούμε,αν και προσωπικά είμαι της άποψης ότι η κεντρική ιστορία δεν παίζει τελικά τόσο μεγάλο ρόλο. Δεν είναι το τι γράφεις δηλαδή,αλλά πως το γράφεις. Περιμένουμε...
  15. darth caedus

    Primal Carnage

    Σαν να έκανε παιδί το Borderlands με το Turok
  16. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους και παρότι ιντερνετικές οι ευχές τις νιώθω πολύ οικείες.Λέει πολλά αυτό. Χαίρομαι που δεν με ξεχάσατε παρά την απουσία μου τον τελευταίο καιρό.Δουλεύω κάτι νέο και μου τρώει αρκετό χρόνο αλλά προωθεί και λίγο την Λέσχη οπότε χαλάλι. Σύντομα θα είμαι και πάλι ενεργά στην παρέα σας. Ευχαριστώ και πάλι και χρόνια πολλά και σε σένα johnf.
  17. Και να'ταν μόνο αυτό; Η Αμερικλανοποίηση άρχισε από το Panic room, συνεχίστηκε από το άκρως αδιάφορο και βαρετό Benjamin Button,κάπως πήγε να το σώσει με το Zodiac αλλά ψιλοπράγματα και εκτινάχθηκε με το Social network. Το κορίτσι με το τατουάζ δεν το έχω δει αλλά αν αποφασίσω θα δω αν όχι μόνο,τουλάχιστον πρώτα,το Σουηδικό.
  18. Ο Φίντσερ δυστυχώς παρήκμασε και το δεν το έχει πάρει ακόμη χαμπάρι!!! Κάποτε θεωρούταν το μεγάλο σκηνοθετικό ταλέντο της γενιά μας,έκανε 3 εξαιρετικές ταινίες και έκτοτε κυνηγάει τα όσκαρ με το ψαροτούφεκο με μέτριες ταινίες και καλή αλλά απλά διεκπεραιωτική και τυπική σκηνοθεσία. Κρίμα.
  19. Αρχίιιιιιιιιιιιιιιιιιισαμεεεεεεεεεεεεε...........
  20. Αν δεν είναι αυτό wicked τότε τρέμω στην σκέψη του τι μπορεί να είναι.... :nek: :nek:
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.